directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran confirma: "volem governar Espanya"

Contradiu, així, unes declaracions de fa uns dies de Jordi Pujol

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Duran i Lleia sembla que no vol que ens oblidem que ell vol ser ministre. Així ho ha deixat clar amb les seves últimes declaracions con, fins i tot, contradiu al president Jordi Pujol. Recordem que el convergent va afirmar que no volia cap acord de legislatura sinó pactes puntuals. El líder d'Unió, en canvi, ha dit que "volem governar Espanya". Per tant, si aquest és el principal objectiu de Duran, s'entén que això passa per fer un pacte estable i, sí, evidentment, passa per ser ministre.
duran i lleida
Comparteix
   

Ara fa uns dies directe!cat us va explicar les declaracions de Jordi Pujol que deia que ni PSOE ni PP eren partits de fiar i, per tant, que no volia formar cap coalició estable sinó arribar a acords puntuals al llarg de la legislatura.

Ara, però, sembla ser que el cap de llista de CiU per Barcelona a Madrid torna a contradir el discurs. Josep Antoni Duran i Lleida, ha manifestat amb totes les lletres que 'volem governar a Espanya'. La negativa a integrar-se en govern estatals va ser una constant durant tota la trajectòria política de Pujol, que ara dona prioritat a la recuperació del prestigi, del respecte i l'autoestima de Catalunya, per davant dels pactes de govern, com propugnava en un article publicat el dia 6 a La Vanguardia.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Josep fletxa Barcelona
9 de febrer de 2008, 11.11 h

Aviam sr.Duran i Lleida, quan li entrarà en el seu caperronet que la gran majoria de votans de CiU i bona part de tots els Catalans, no volem ser més a espanya;quan de temps ha de passar perquè deixem de marejar als catalans,ja portem així des de la Guerra dels Segadors,La Guerra de les Dues Corones 1714,Guerra Civil,etc, han perdut molts Catalans la vida per aquest fet. Tant li fa això?. No volem ser part d´aquest estat encarquerat, que se´l governin ells.No guanyem res sent part del pa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Josep fletxa Manlleu
8 de febrer de 2008, 22.16 h

Quina pena d'home. Jo no sé com els convergents permetem posar un candidat d'unió que no té res de catalanista. Jo votaré al partit republicà català que és una opció sobiranista


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Solé fletxa Polinyà
8 de febrer de 2008, 17.45 h

Que te d'extrany?
Des de els temps de Cambó, legions de catalans benestants i mes del 50% de la burguesía catalana, han abominat de Catalunya i han abraçat l'espanyolisme mes ranci i cavernícola a canvi de petitíssims privilegis com no haver d'anar a la caserna per fer-se el DNI, els hi portaven a casa.
Si a sobre un traidor d'aquest aconsegueix arribar a ministre, doncs això per ell ja deu ser com per fer-se pipí a sobre, com els gossets contents quan arriba l'amo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.