directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El Parlament desestima homenatjar els jugadors catalans que van guanyar el Mundial per Espanya

La proposta del PP ha estat votada en contra per totes les forces parlamentàries de la Mesa · Sánchez-Camacho acusa als partits d''ignorar la realitat social de Catalunya'

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Els futbolistes catalans que van guanyar el Mundial amb la selecció espanyola, no rebran cap homenatge des del Parlament. La Mesa així ho ha decidit després que el PP hagués realitzat la proposta que pretenia honorar públicament els jugadors catalans de 'La roja'. Els populars s'han quedat sols en aquesta proposta que ha rebut el vot contrari de CiU, PSC, ERC i ICV-EUiA. Alguns jugadors catalans de la selecció espanyola però ja han estat protagonistes de diversos homenatges a les seves ciutats natals. És el cas de Sergio Busquets, Joan Capdevila o Víctor Valdés.

Comparteix
   


Etiquetes
La proposta del PP d'homenatjar als jugadors catalans que van guanyar el Mundial amb la selecció espanyola no tirarà endavant. CiU, PSC, ERC e ICV-EUiA han votat en contra de la iniciativa, que només ha rebut el vot positiu dels populars. La formació liderada per Alícia Sánchez-Camacho s'ha mostrat molt crítica amb el vot de les altres forces parlamentàries, i les ha acusat d''ignorar la realitat social de Catalunya'.

Homenatges a les localitats natals

Dolors Montserrat, portaveu parlamentària del Partit Popular, ha lamentat que aquest homenatge 'no es pugui fer amb naturalitat a Catalunya' ja que si que es realitza a la resta d'Espanya. La popular s'ha dirigit al PSC acusant-lo de tenir 'complexes'.

Diversos jugadors catalans de 'La roja' però si que han rebut homenatges a les seves ciutats natals. Ha estat el cas de Sergio Busquets, que va ser protagonista a Ciutat Badia, Joan Capdevila, que va rebre els honors a Tàrrega i Víctor Valdés que va ser homenatjat aquest dilluns a Gavà. Arenys de Mar està preparant una festa dedicada al jugador Cesc Fàbregas.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
28 de juliol de 2010, 19.57 h

#6 Vostè pot votar fins i tot Rita la cantaora si li ve de gust. Per això estem en democràcia. Però el què és inaudit, és que Vostè ara i aquí en aquest article on es parla de futbol hi barreja la política. No m'estranya veure cap on va el meu país que és Catalunya, amb persones com Vostè. Salutacions !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
28 de juliol de 2010, 19.52 h

#2 Sobre el tema que Vostè esmenta, a més de coincidir amb Vostè, vull aprofitar l'avinentesa per dir que el què cobren aquests jugadors, no solament aquests de la selecció, sinó els del madrit, els del valència, la resta de futbolistes del barça i alguns altres, és d'una immoralitat tan impactant que pot fins i tot esbardellar una paret. És vergonyós observar els millions que es paguen. I el més fotut, és que el públic que els va veure, ho troba bé. Quina vergonya!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Toni fletxa Barcelona (pero castellano)
28 de juliol de 2010, 17.08 h

Perdona Xavier pero considero que no paras de "ladrar" en un intento de castellano. Practica la lectura un poco y la escritura un poco más. Estado español: prisión de pueblos!! CASTILLA COMUNERA VISCA CATALUNYA LLIURE (esto supongo que no lo vas a entender).


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Ramon fletxa Manresa
28 de juliol de 2010, 13.25 h

#12 No et preocupis mentre només tinguin l'insult i la cridòria per demostrar el seu tarannà no correm perill, encara és hora que algun amb dos dits de front defensi les tesis d'aquests espanyolistes rancis dels que cal separar-se.
Per desgracia sembla que a ECSpanya són majoria aquests retrògrads mancats d'intel·ligencia. Tots fossin com alguns que conec d'Aragó, Castella-lleó, etc. No tindríem arguments per separar-nos d'ells si no fos per una raó històrica.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Santiago F. fletxa Barcelona
28 de juliol de 2010, 13.21 h

#9 ¿Que te pasa, españuelo infeliz? ¿no te han dado por culo esta noche y nos lo haces pagar a los catalanes? Vuelve a tu triste país, inculto garrulón, en Catalunya no te queremos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Maria fletxa Riudoms (Baix Camp)
28 de juliol de 2010, 13.19 h

Algú li pot posar la camisa de força al sonat aquest que està en ople atac d'espanyolitis????? Que boooooo.... hahahahaahahaha.....


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.