directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Colau torna a la política convencional i practica “la geometria variable”

Els comuns pacten amb “la maleïda” CiU el Pla d’Habitatge” i amb els "dimonis republicans" el PEUAT

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- El govern de Barcelona ha arribat a un acord amb el grup municipal de CiU per tirar endavant el Pla d'Habitatge 2016-2025, que s'aprovarà definitivament divendres de la setmana que ve. Els convergents han decidit donar suport a aquest pla després que s'hagi incrementat en 24 milions les ajudes al lloguer durant el primer quinquenni del pla, fins a arribar als 162 milions d'euros. El portaveu de CiU al consistori, Joaquim Forn, ha destacat la importància d'aquest increment per "la situació preocupant que hi ha a la ciutat a causa de l'augment de preus de l'habitatge", que han crescut un 15% en un any. L'acord entre el consistori i CiU també preveu augmentar el sòl disponible dels habitatges protegits que desenvolupin les entitats del Tercer Sector, passant de 700 a 1.250 en el primer quinquenni.

Comparteix
   


Etiquetes
Colau, tanca els ulls i pacte amb CiU

Forn ha destacat en roda de premsa que CiU ha decidit donar suport al pla perquè “té continuïtat” amb les polítiques impulsades durant el mandat de Xavier Trias, orientades, segons ha subratllat, a crear un parc públic d’habitatge.

“Hauríem pogut fer demagògia i centrar-nos en la crítica, però volem col·laborar per resoldre problemes”, ha dit Forn, que ha destacat que en aquest cas “sí que hi ha hagut” voluntat del govern municipal de parlar sobre la qüestió.

El pacte amb CiU augmenta el perfil social

El portaveu de CiU, que ha criticat que abans de les aportacions del seu grup el pla “planificava poc i es basava massa en l’emergència social”, ha subratllat que la proposta del govern municipal encapçalat per Ada Colau preveia fer un cens d’habitatges buits en deu anys, mentre que ara “haurà d’estar llest en cinc”.
De la seva banda, Jordi Martí, regidor d’Urbanisme de CiU i encarregat de negociar el pla amb l’equip de Colau, ha reiterat la predisposició del govern municipal a parlar de la qüestió, i ha demanat que aquesta voluntat “s’estengui a altres àrees”. Martí ha explicat que CiU va presentar 19 al·legacions, 11 han estat acceptades totalment i 8 parcialment. “Amb aquestes propostes, viables i factibles, el Pla és ara més ambiciós”, ha assegurat.
 
A banda d’apujar la xifra per a ajuts a lloguers a 24 milions d’euros i d’augmentar el sòl disponible per als habitatges protegits desenvolupats per les entitats del Tercer Sector Social, l’acord de l’equip de govern amb CiU permetrà estudiar si es crea una empresa mixta amb grans tenidors d’habitatges on aquests aportarien uns actius immobiliaris que l’ajuntament gestionaria.
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
mario fletxa barna
21 de gener de 2017, 09.23 h

Com podeu llegir cada dia és més de dretes la colau, us sorpren? però si es fan les coses per bé tot ès bó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
21 de gener de 2017, 07.44 h

#3

RESUM DE LA DECLARACIÓ DE LA COMISSIÓ DE DEFENSA DELS DRETS DE LA PERSONA DEL IL·LTRE COL·LEGI D'ADVOCATS DE BCN SOBRE EL DRET D'AUTODETERMINACIÓ (2013)

"... La declaració unilateral d’independència, proclamada pel Parlament de Catalunya, estaria justificada en dret internacional en el cas que el Govern espanyol impedís la celebració de la consulta a la ciutadania sobre la creaci d’un nou Estat, o bé es negués a acceptar el resultat afirmatiu de la mateixa.

La Resolució e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
20 de gener de 2017, 23.59 h

#2 Hi ha pocs espanyols que juguin net.

Exemple: l'Estat mateix que, corrupte i ple de funcionaris delinqüents, exploten la finca que anomenen Espanya en interés propi.

I la finca ha fet ja fallida sense declarar-se oficialment.

L'Estat mor, s'acaba. Pot ser la independència de CAT els farà reaccionar. L'únic futur passa per aquest projecte. Ho confirma el professor Cotarelo. La resta és no res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
20 de gener de 2017, 23.52 h

PRINCIPIS SOBRE EL DRET D'AUTODETERMINACIÓ DELS POBLES REFRENDATS PEL RECONEIXEMENT DE LA DUI DE KOSOVO PER LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE JULIOL 2010

- No hi ha cap norma en dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtia d’aquest poble
- En una socie... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
20 de gener de 2017, 23.32 h




NO SÉ ON ETS, CAGARRUTANESES, USURPADOR DEL MEU NOM, PERÒ ALLÀ ON SIGUIS, pensa que ni l'Ada Colau, que no és ni de lluny tan lletja com tu, ha pogut inspirar-me el sentit poema (que traspua lirisme i delicadesa de sentiments) que et dedico a continuació:






L'USURPADOR DEL MEU NOM



FA UNA JUGADA MOLT BRUTA



PERQUÈ, COM JA SAP TOTHOM



LA SEVA MARE ERA P. . .








Oh ! veig, cagarrutaneses, com plores d'emoció, veient la gran capacitat que tens d'inspirar un poeta excels !... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
David fletxa Badalona
20 de gener de 2017, 22.43 h

colau i franco al carrer...


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.