directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

'No trauré l'estelada del balcó encara que els veïns es queixin'

Mercè Escarrà ha rebut una nota de la immobiliària que li demana que retiri la bandera

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 19 vots )
carregant Carregant

La Mercè Escarrà viu de lloguer a un pis de la zona de les antigues casernes de Girona, és ex militant de Convergència i Unió i actualment milita a Solidaritat Catalana per la Independència. El dimarts va trobar a la seva bústia una nota de la immobiliària que li va llogar el pis, Administracions Girona SL, que li demanava en espanyol que 'un cop finalitzats els esdeveniments esportius o fora de dates senyalades' s'han de 'retirar les banderes de la façana'. Escarrà sospita que hi ha alguns veïns que els 'molesta' l'estelada però ha assegurat que demanar-li que la tregui vulnera la seva llibertat d'expressió. La immobiliària s'ha disculpat i ha atribuït a un 'error' haver-li enviat el comunicat en castellà.

escarrà, estelada, balcó
Mercè Escarrà amb l'estelada penjada al balcó © ACN

Comparteix
   


Etiquetes

Aquesta veïna de Girona ha volgut denunciar aquesta situació que, segons entén, 'coarta la seva llibertat d'expressió' i suposa una 'intromissió' en la seva vida privada. 'L'estelada està a casa meva i no la penso treure encara que es queixin', ha afirmat Escarrà que defensa que no existeix cap normativa municipal que prohibeixi penjar banderes als balcons. De fet, al mateix edifici on viu Escarrà hi ha altres banderes de clubs de futbol que pengen dels balcons.

Escarrà sospita que a alguns veïns els 'molesta' l'estelada i que, per això, han demanat a la immobiliària que li va llogar el pis que li demanin que la tregui. La forma usada però per la immobiliària ha estat deixar-li una nota en castellà a la bústia demanant-li que 'un cop finalitzats els esdeveniments esportius o fora de dates senyalades' s'han de 'retirar les banderes de la façana'.

'Jo la bandera la vaig penjar després de conèixer la sentència del Tribunal Constitucional i no la penso treure fins que Catalunya sigui independent', ha manifestat que ha rebut aquest matí una trucada de la immobiliària demanant-li disculpes per fer-li arribar la nota en castellà. Segons ha explicat, des de la immobiliària li han explicat que a l'edifici hi viuen molts estrangers que no coneixen el català i, per això, de vegades redacten escrit en aquesta llengua. 'Jo els he explicat que la llei de política lingüística recull que aquests documents han de ser en català', ha defensat Escarrà que, malgrat tot, ha acceptat les disculpes de la immobiliària.

Ara bé, aquesta veïna pensa deixar la bandera al seu balcó. 'No la trauré, m'és igual que els molesti, això és casa meva', ha conclòs.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
18 d'octubre de 2011, 23.02 h

aprendre a hablar antes de hacerlo y mas por ordenador teniendo correctores ortográficos, que haces daño a la vista! que verguenza por dios #15


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
13 d'octubre de 2010, 09.57 h

#22 La felicito per la seva opció. Ens fa falta molta gent com Vostè per tal de poder foragitar aquests fatxes disfressats de demòcrates de guinyol, els quals insulten i ofenen la nostra dignitat només amb el seu alè.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Jerònia fletxa Sant Boi de Llobregat
12 d'octubre de 2010, 23.02 h

tinc una estelada al balconet de casa meva, doncs uns dies després de la manifestació del 10 de juliol me la varen despenjar (1 pis) l'endemà següent vaig penjar una altra estelada i aquesta matinada del 11 al 12 d'octubre m'han tirat ous i un pot de pintura al balconet i a façana amb pintat TRAIDOR A TU PATRIA.
La estelada es queda i es queda fins que catalunya sigui independent d'aquesta gentussa.
Jerònia


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
29 de juliol de 2010, 17.22 h

Jo des d'aquí proposaria que tots els qui llegim aquest article, el copiem i l'enviem als nostres contactes, a l'objecte de que faci la volta al món, i perquè aquests feixistes de guinyol de l'immobiliària, si és possible quedin sense clients potencials, almenys els catalans que ens sentim com a tals. Jo ja ho he fet. D'altra banda, felicito també la Mercè per la seva dignitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Il·lusos fletxa Del forat del cul
29 de juliol de 2010, 10.26 h

Enhorabona Mercè. Guapa, valenta i lluitadora, un clar exemple a seguir per molts catalans (encara que alguns de guapos ho som poc, però lluitem també!).


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Miquel fletxa Osona
29 de juliol de 2010, 09.31 h

Enhorabona Mercè! Ens cal gent valenta, tossuda, tenaç i desacomplexada com tu. Amb actituds com la teva contribueixes a escampar l'esperit de lluita que tanta falta ens fa entre la ciutadania i la classe política catalana. Històricament, quan una revolució la lideren o la secunden les dones del país, és una revolució guanyada. DONEC PERFICIAM.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
jordi fletxa bcn
29 de juliol de 2010, 08.48 h

FELICITATS MERCÈ!! ESTEM AMB TU!!! PER CATALUNYA LLIURE SOM-HI!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
29 de juliol de 2010, 08.47 h

Tranquila ami LA CABRONA DE LA EMPRESARIA , MARTA DE CARDEDEU POLIGON SUD ,, TECNOTRAFO I ES CATALANA ( AL MENYS PARLAR EN CATALÀ ) Cuan no me Renobo el contracto de Feina . En ba fe el FINIQUITO TOT EN CASTALLA I SABIA ERA CATALÀ ..La mala pecora ufeia nomes per posarme de MALA LLET .. No tenia suficiente con despedirme VOLIA FE MOL MES MAL . ( Perque despres diguin que les Dones son millors quels homes ja ja ) AQUESTA ERA ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Quim fletxa PPCC.
29 de juliol de 2010, 08.37 h

Enhorabona Mercè. Jo també tinc l´estelada al balcó des de el dia 10 i tot i que el dia 11 em van dedicar insults i em van cantar el cara al sol des de el carrer no l´he tret i animo a molts catalans que es deixin de complexos i pengin estelades de manera permanent fins que aconseguim ser lliures. Tant debò Catalunya s´ompli d´estelades per protestar per la colonització i l´estat de setge continuat a que ens sotmeten els nostres mals veïns.Visca Catalunya Lliure¡¡*¡¡. ARA MÉS QUE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
29 de juliol de 2010, 08.36 h

Mercè YO Tin PENJADES ,,,LA ESTALADA ( Estrella Blanca Tambe ) .. Tambe i tin LA BANDERA CATALANA ,, Mal nombrada i conaguda per LA SENYERA ....I LA BANDERA DEL BARÇA ... Aquesta la tin PERQUE LA PUTA POLICIA LOCAL DE CARDEDEU .. Ma ba possa una MULTA DE 100 EUROS ,, I RETIRADA DE 4 PUNTOS ( UN POLICIA FACHA DE CARDEDEU ) Cuan com tots celebraba la gran VICTORIA DEL BARÇA .. Ibaix treura la BANDERA PER LA FINESTRA DEL COTXE ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.