directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Justo Molinero va dir "no" als socialistes a organitzar un gran acte unionista

Va ser sondejat per l'ala més espanyolista del PSC

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

directe!cat ha pogut saber que el periodista Justo Molinero es va negar rotundament a organitzar aprofitant la seva imatge pública i notorietat a un sector molt concret de la societat catalana, un gran acte unionista que pretenia cridar l'atenció als catalans de l'àrea metropolitana de Barcelona a favor de la unitat d'Espanya. La proposta a Molinero es va produir en una trobada amb Daniel Salinero, president de la FECAC i seria a través d'ordres directes de Núria Marín i Josep Maria Sala, l'ala més dura espanyolista del PSC.
Molinero va donar per acabada la trobada a mig dinar davant la proposta de Salinero

Justo Molinero es va reunir amb Daniel Salinero fa uns mesos. El president de la FECAC va oferir al periodista organitzar un gran acte per captar l'atenció de l'àrea metropolitana de Barcelona per fer campanya contra el procés i predicar a favor de la unitat d'Espanya. L'acte estaria perpretat a a l'ombra per l'ala més dura i espanyolista del PSC: Núria Marín i Josep Maria Sala. Segons diverses fonts consultades, el dinar va acabar malament, amb Justo Molinero disgustat per la proposta i donant per acabada la trobada.
 
Qui és Daniel Salinero?

Daniel Salinero és un de l'òrbita de Francisco García Prieto, l'expresident de la FECAC i esquitxat per desviar centenars de milers d'euros de l'entitat en benefici propi i per irregularitats en la gestió de fons públics. Per la seva activitat a la xarxa, Salinero ha demostrat ser un ferm defensor de Susana Díaz i un persistent detractor de Pedro Sánchez. Cal recordar, també que l'actual FECAC es va enrabiar quan ara, l'organització de la Feria d'Abril, ha de passar sota concurs públic. Per acabar-ho d'adobar, fa uns mesos, la FECAC va ser desnonada d'un local de l'Eixample per impagament a la Diputació de Barcelona. L'entitat tenia un deute acumulat de 41.500 euros per arrendaments pendents des del 2014.
 
El PSC a l'ombra

Darrere d'aquest acte unionista hi havia Josep Maria Sala i Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet. Cal recordar que Sala, juntament amb el seu company de partit Carlos Navarro i Gómez es va veure implicat en el cas Filesa sobre el finançament irregular al PSOE i fou condemnat per la Sala Segona del Tribunal Suprem d'Espanya el 28 d'octubre de 1997 per delictes de falsedat en document mercantil i associació il·lícita a dues penes d'un any de presó, sis d'inhabilitació i una multa. Fou empresonat al Centre Penitenciari de Can Brians, fins que fou alliberat el 9 de desembre de 1997 per haver-se-li admès un recurs d'empara al Tribunal Constitucional d'Espanya, qui va anul·lar la sentència el 4 de juny de 2001.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.