directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El director d’'El Periódico' barreja dret a decidir amb supremacisme

Enric Hernández insinua que els votants catalans no es poden pronunciar a favor de la independència

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Els dos primers dies del judici contra Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega està suscitant una pujada de to a les columnes d’opinió i editorials de la majoria de premsa unionista tant de Madrid com catalana. El Periódico s’ha apuntat al soroll mediàtic i el seu director, Enric Hernández, ha publicat aquest dimecres a la tarda una opinió on barreja el dret a decidir amb supremacisme, i on també parla de la presència de “trobadors a sou de l’independentisme” .

El director d''El Periódico' diu que la més tòxica de les perversions de l'actual debat polític és la "contraposició entre legalitat i democràcia" dels sobiranistes

Hernández ha dit que “de totes les perversions de l’actual debat polític, potser la més tòxica sigui la contraposició entre legalitat i democràcia”. I continua: “Donada la supremacia del ‘dret a decidir’ (autodeterminació) sobre les lleis espanyoles, totes aquelles que l’entorpeixin serien per principi il·legítimes, a l’emanar d’una sobirania de sobte no reconeguida”. Pel director d’El Periódico, “si, segons l’independentisme, l’Estat és ‘demòfob’ [...]” perquè els jutges  “actuen per motius polítics, Espanya seria una dictadura i Catalunya, una improbable escissió democràtica; pueril hipèrbole”.

Hernández: “La voluntat dels votants catalans es retorça fins a fer dir a les urnes allò que ni poden ni volen dir”

En la columna d’opinió titulada ‘Espanya, una dictadura’, el periodista també rebutja que els electors independentistes puguin posicionar-se per l’Estat català a les urnes: “La voluntat dels votants catalans es retorça fins a fer dir a les urnes allò que ni poden ni volen dir”. Hernández també rebutja les crítiques dels sobiranistes a la democràcia espanyola: “No val deslegitimar la democràcia espanyola a fi d’enaltir aquella eventual República catalana, les innegables bondats de les quals declamen els trobadors a sou de l’independentisme”. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
EL TRAGINER DE LA BATLLIA fletxa BELLVER DE CERDANYA
9 de febrer de 2017, 18.19 h

AQUEST DIRECTOR DEL PANFLET "EL PERIODICO" A UN PAIS NORMAL NO HO PODRIA SER DONCS ENCARA DEU TINDRE SUSPESES LES ASIGNATURES D'ETICA I DEONTOLOGIA.
ENCARA QUE PENSO SI UN DIA MANESSIN ALTRTE VEGADA ELS DE LA FET I LES JONS PIXARIA BLAU, I SI MANESSIN ELS LENINISTES PIXARIA VERMELL CONCLUSIO S'EN FOT DEL MORT I DEL QUE EL VETLLA I ES UN CARAGIRAT
JO FA TEMPS QUE NO EL COMPRO


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
9 de febrer de 2017, 11.28 h

LA SUPREMACIA RACISTA DE L'ALTIPLÀ CASTELLÀ VA GENERAR UN RACISME, VEHICULANT-LO, CAP AL PROTOFEIXISME DEL PRIMER BORBÓ, BEN ASSENTAT AMB EL METAFRANQUISME ACTUAL, ELS COLONS, CANTEN LES CANÇONS COMPOSTES PELS AMOS, FARCIDES D'INIQUITAT MORAL..


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Fd'A fletxa Calders
9 de febrer de 2017, 11.25 h

El sol fet que les Dictadures tinguin i es regeixin per lleis desacredita tot el discurs del govern espanyol de que no hi ha democràcia sense respecte a les lleis. Les lleis han de ser les que el poble necessita. La llei no fa el poble sinó que és el poble qui fa (i desfà) la llei. Dels jutges no es pot esperar "justícia" sinó "legalitat". Ells estan sotmesos a les lleis justes o injustes tant si volen com si no volen. Per això els jutges resulten tan ridículs i necessiten aquest posat ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Pere fletxa Barcelona
9 de febrer de 2017, 11.21 h

I que feia en Cuní, ahir, el dia de la Declaració i comunicació del president Puigdemnont al Parlament, portant a comentar-ho (!?), socialistoides o afins (el Sr. Franco del Periódico i d'altres)... Perdoneu-me per veure encara, de vegades, que fan els del Grup Godò... vomitera amb el que deien, no penso tornari. Potser quan arribi la Independència, amb la mateixa actitud (Cinisme apàtrida), comentaran "Per fi! Ens feia falta!"


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
el tiu pacu fletxa tarragona del camp
8 de febrer de 2017, 20.38 h

Fins aquí arriba la incongruència de defensar l'indefensable, per part dels ocupants de Catalunya,
sap el que NO VOLEM ni PODEM DIR AQUEST DIRECTOR.... Tan amable és aquest amic dels amics, demòcrata a l'estil espanyol, com Rajoy i Santamaria i Fernandessss per entendres.de tota la vida ells.. Un petit ferum de Franquisme, fills de militars i jutges de gran reputació franquista ells, aquest noi arriba a l'extrem de ser tan demòcrata, que ja sap que volem votar per dir coses que no volem ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
8 de febrer de 2017, 17.02 h

Pobre Juanito Reventos, com bon franquista forrat pel Franco, deu estar molt content que el PSC ja nomes sigui les Prostitutes Sense CAlces del PP-EXTREMA DRETA per l'extermini dels catalans


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Tomppa fletxa Sabadell
8 de febrer de 2017, 16.46 h

Director d'el periodico es una feixista qui treballa a una empresa que va fer-se ric matant i robant amb ajuda de feixisme, tothom qui treballa a el periodico/la vanguardia i compra aquelles 2 diaris tenen sang als seus mans ... quin tipus de nazi financiaria mai empreses de pro feixistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
8 de febrer de 2017, 16.07 h


#15 No l'enteneu, supremacista volia dir que ens agrada menjar "supremes" de lluç de epalangre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
8 de febrer de 2017, 14.54 h

Aquest home fa mala cara darrerament. No podria dir si és que els deutes li fan perillar el diari o la mala llet que déu destil·lar perquè els independentistes continuem tirant endavant i els seus pamflets són com predicar al desert.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
8 de febrer de 2017, 14.44 h


SUPREMACISTES? Som els catalans que hem anat a imposar el català a Castella, o els castellans els que han vingut a imposar el castellà a Catalunya?

Tenen tanta barra, que no puc estar-me de dir que són uns FILLS DE PUTA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.