directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 15:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La JNC inaugura la XXVIII Escola d’Estiu Ramon Trias Fargas

Diumenge Artur Mas clourà les jornades que porten per lema 'Preparats pel canvi'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) celebra des d’avui fins diumenge a Riner (El Solsonès) la XXVIII edició de l’Escola d’Estiu Ramon Trias Fargas, sota el lema 'Preparats pel canvi'. L’escola combinarà formació i diversió, i davant del període electoral les activitats giraran al voltant del 'canvi que Catalunya necessita' i que, segons la directora de l'escola d'estiu, Anna Seijas, 'passa perquè Artur Mas sigui el proper president de la Generalitat de Catalunya'. La tradicional hissada de l’estelada que dóna per inaugurada l’escola, anirà a càrrec de l’alcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder, que va ser un dels fundadors de la JNC.


Comparteix
   


Etiquetes
Divendres el secretari general adjunt de Convergència, Felip Puig, participarà d’un dinar col·loqui amb els participants de l’escola. A la tarda, tindrà lloc una taula rodona sota el títol 'Lideratge de país des del municipalisme' a càrrec de Joan Ramon Casals (secretari de Política Municipal de CDC), Josep Maria Matas (secretari general de l’Associació Catalana de Municipis), Santi Vila (Alcalde de Figueres), Albert Batalla (Alcalde de la Seu d’Urgell) i Albert Batet (Alcalde de Valls).

Dissabte al migdia, el secretari executiu de Comunicació i Estratègia de CDC i director de campanya de CiU, David Madí, explicarà l’estratègia de la federació nacionalista de cara a les eleccions nacionals que tindran lloc a la tardor. Durant la tarda de dissabte, hi ha dues activitats de gran importància: la taula rodona 'Després de la mani què? Camins cap a la independència' a càrrec del director de la Fundació Catdem (abans Trias Fargas), Vicent Sanchis (periodista i vicepresident d’Òmnium Cultural) i Oscar Willard; i la presentació del llibre de Roger Albinyana 'Un liberal a la Xina' que comptarà amb els diputats al Congrés Jordi Xuclà i Pere Macias.

Com ja és tradició, dissabte al vespre s’entrega el Premi Ramon Trias Fargas, que enguany es donarà a RAC1 i a Jaume Cabré; l’encarregat d’entregar el premi serà l'expresident Jordi Pujol. El president de CiU, Artur Mas, serà l’encarregat de cloure l’escola, i també d’entregar el Premi d’Assaig Polític, que enguany gira entorn del lema de l’escola.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
30 de juliol de 2010, 19.12 h

Cada cop que veig escrit "Trias fargas" em miro la cartera, si la gent corrent sabessin tota la veritat del Cas Palau farien el mateix. Quants milions d´€ han marxat de les nostres butxaques a les de CiU, Florentino, les Koplowitz... En canvi el Benach intenta posar-se una xorrada per treballar al cotxe i ja tenim setmanes de titulars a la premsa del "regimen". Quin país.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.