directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 03:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

C's, PSC i PPC forcen una comissió sobre el 'cas Vidal' i Munté diu que "no servirà per a res"

Els tres grups parlamentaris han pres la decisió després d'escoltar les explicacions "insuficients" de Junqueras i Salvadó

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

C's, PSC i PPC han tancat aquest dimarts un acord al Parlament per demanar la creació d'una comissió d’investigació sobre el 'cas Vidal'. En les properes hores, segons han indicat, registraran la petició a la cambra catalana. Com que ho demanen tres grups parlamentaris, la comissió es crearà de manera automàtica. La decisió arriba després que, la setmana passada, el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, i el secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, donessin explicacions sobre aquest cas a la Comissió d'Afers Institucionals (CAI) i a la Comissió d'Economia, respectivament.

Comparteix
   


Etiquetes
 Junqueras va negar, una per una, les polèmiques afirmacions de Vidal i va admetre que els dubtes generats per aquest cas "han fet mal al Govern". C's, PSC i PPC van considerar que els arguments aportats van ser "insuficients" per aclarir les afirmacions de l'exjutge i exsenador d'ERC. Per la seva part, Junts pel Sí ha anunciat que impulsarà, en paral·lel, una altra comissió d'investigació sobre l'anomenada 'Operació Catalunya', la suposada conxorxa de l'Estat creada per torpedinar el procés.

"No servirà per a res"


La portaveu del Govern, Neus Munté, ha vaticinat aquest dimarts que la comissió d'investigació que forçaran C's, PSC i PPC al Parlament per les declaracions de l'exsenador d'ERC Santi Vidal "no tindrà cap utilitat". La portaveu ha evitat avançar si els consellers acudiran voluntàriament a declarar a la comissió o si es facilitarà que ho puguin fer si se sol·licita, i ha afegit que des del Govern "s'han donat les explicacions que pertocava i explicacions suficients", apuntant que el vicepresident, Oriol Junqueras, i el secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, van comparèixer al Parlament, i assegurant que ella mateixa "ha respost" les preguntes que se li han formulat a les rodes de premsa. En canvi, ha clamat per la necessitat de crear la comissió d'investigació per l'anomenada 'operació Catalunya', i ha rebutjat "cap paral·lelisme" entre els dos casos. En aquest sentit, ha retret al govern espanyol i al PP que "només s'hagin rebut negatives a parlar-ne" quan se li han demanat explicacions per aquesta 'operació Catalunya' que la Generalitat considera més que provada.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
mario fletxa barna
22 de febrer de 2017, 09.53 h

COLLONS! QUINES DECLARACIONS MÉS TERRORISTES I PATOLÒGIQUES!
COM PODEM FORMAR PART D'UNA POBLACIÓ TAN DESCEREBRADA, DESGRACIADA, IRREVERENT I TERRORISTA MENTAL?
NO ES POT CREURE QUE AL MÓN HI HAGI PERSONATGES COM AQUEST!

COM ESTIMO, CADA DIA MÉS LA REPÚBLICA CATALANA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
21 de febrer de 2017, 20.11 h





#2


"Cucarachita dicharachera" Cagarrutaneses, t'ho tornaré a repetir, pobreta, perquè veig que no ho has entès. Que potser a més de cerumen a les orelles potser també tens lleganyes als ulls, princeseta?



Alberto Anacleto Flatulencio Aragoneses, a nosaltres NO ens enganyes, i seria millor que no intentessis enganyar-te tu mateix.


El que "resuena en tus oidos como zumbido de moscas" NO SÓN les meves paraules, princeseta, ÉS EL CERÚMEN QUE SE'T FA A LES ORELLES PERQUÈ NO TE L... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
21 de febrer de 2017, 19.57 h



#3

Però . . . qui vols que es cregui una sola paraula dita per tu, POBRE bejota, que has demostrat MIL vegades ser el MÉS PPÀLURDAMENT ANALFABET DEL DIGITAL ??!! !!


Veiam, PPobre ignorant PPatós i PPedant, recordem alguna de les moltes BARBARITATS que has estat prou estúpid per escriure aquí:


En "LLUIS" (sense accent perquè és un A N A L F A B E T ) abans usaba de nick "bejota" però se n'avergonyeix per les moltes ANALFABETADES CRETINES havia escrit i de les que ens varem bur... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
LLUIS fletxa bcn
21 de febrer de 2017, 18.24 h

El presidente del Parlamento Europeo, Antonio Tajani: “Quien actúe contra la Constitución de un Estado miembro de la UE está actuando contra una parte del marco legal europeo”.

N.B. LI RECORDO , MUNTÉ, QUEL CONFLICTE CATALÁ ÉS EL MATRIARCAT, CAUSA DE FRUSTRACIÓ I VIOLENCIA,I NO PAS ESPANYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Querido "NAZISTA" Juan Ruiz Solanes de Figueras - Gerona AKA SuperCat :TUS PALABRAS RESUENAN COMO UN ZUMBIDO DE MOSCA EN MIS OIDOS fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
21 de febrer de 2017, 17.51 h

hombre, para nada para nada tampoco


Y LO QUE NOS REIREMOS ESCUCHANDO DE NUEVO LAS TONTERIAS DEL ABUELETE Y LAS NEGACIONES DE LOS DE ERC COMO SAN PEDRO AL CANTO DEL GALLO?

Fallece la ex concejal de ERC que denunció el 'caso 3%'


http://www.elmundo.es/cataluna/2017/02/19/58a9c9a4e2704ef4178b45b0.html


A ESTA MUJER SI QUE HABRIA QUE HACERLE HOMENAJES Y NO A LA ABUELITA CEGATA QUE CRUZA LOS PASOS DE CEBRA SIN MIRAR


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
21 de febrer de 2017, 17.00 h


Si que servirá, per montar el seu numeret, varen errar la carrera, s'haurien pogut dedicar al teatre de la farándula que es on s'están més còmodes. En Tip i Coll i la rociera.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.