directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Coscubiela li segueix el joc a la Fiscalia i contradiu Nuet

No és la primera vegada que els comuns mostren les seves contradiccions

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- El portaveu parlamentari de CSQP, Joan Coscubiela, creu que la Fiscalia no ha actuat per "raons ideològiques" en excloure Joan Josep Nuet de la querella presentada aquest dijous contra Carme Forcadell i els altres membres independentistes de la Mesa del Parlament. Mentre que Nuet ha dit que hi veu "discriminació ideològica", Coscubiela ho ha descartat, en una atenció als mitjans. "No compartim algunes de les interpretacions que s'han fet al voltant de la querella. La diferenciació de la Fiscalia no creiem que sigui per raons ideològiques", ha afirmat. D'altra banda, CSQP ha avisat que cap actuació judicial aconseguirà dividir el front social i polític a favor del dret a decidir.
joan josep nuet, joan coscubiela
Coscubiela i Nuet
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Coscubiela ha ressaltat que la declaració aprovada a la reunió extraordinària de la Junta de Portaveus d'aquest dijous ha estat a proposta de CSQP. Després de participar a la trobada amb els membres de la Mesa del Parlament i la resta de portaveus parlamentaris (a excepció del PPC, que s'hi ha absentat), l'ecosocialista ha denunciat el procés de "judicialització de la vida política del nostre país". "No sols no és el camí sinó que, a mesura que avança el temps, fa més difícil una solució política", ha alertat. 
 
El portaveu de CSQP ha expressat "solidaritat plena" cap als membres de la Mesa querellats pel ministeri fiscal. Finalment, el secretari tercer de la Mesa, Joan Josep Nuet, ha estat exclòs de la querella malgrat haver votat a favor de permetre la votació de la proposta de resolució del procés constituent. 
 
Per a Coscubiela, aquesta "diferenciació" de la Fiscalia no obeeix a motius "ideològics". "Els motius de la Fiscalia són els mateixos que els dels advocats de Mas: 'això es va fer sense voluntat de subvertir l'ordre constitucional'", ha considerat. Nuet, en canvi, ha dit que darrere la querella hi ha "una discriminació ideològica i una politització barroera i intolerable".
 
Coscubiela ha afegit que cap actuació de la Fiscalia o de qualsevol altre poder públic "dividirà" el bloc social i polític favorable al dret a decidir i aglutinat al voltant del Pacte Nacional pel Referèndum. 

No és la primera vegada

La cara més espanyolista de Coscubiela no és la primera vegada que xoca amb els posicionaments més 'federalises' del partit. Així es va posar de manifest quan el diputat de Catalunya Sí que es Pot carregava contra la conferència a Brussel·les protagonitzada pel president del Govern, Carles Puigdemont, el vicepresident, Oriol Junqueras, i el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva. Justament tot el contrari que Joan Josep Nuet, que va mostrar la seva conformitat amb l'acte del Govern.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
26 de febrer de 2017, 10.42 h

NUET BÉ L'ALTRE DIA, S'OBLIDA PERÒ ESSENT EL CAP D'E.U. DE LA PROFITOSA FEINA D'ESQUERRES QUE FA el SEU PARTIT A MARINALEDA (SEVILLA), ´´ES UNA CLIVELLA PER VÈNCER LES PODERS FÀCTICS, COM HO ÉS LA REPÚBLICA CATALANA, DEL PROCÉS. SÓN ESQUERRES? AMB UNES CONTRADICCIONS INNACEPTABLES I CONTRAPRODUENTS PER LA CLASSE TREBALLADORA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
25 de febrer de 2017, 13.30 h

#4 I tu t'has equivocat de país


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
25 de febrer de 2017, 12.44 h

El sr. Coscubiela en recorda molt al Sr. Duran i Lleida. Deu ser l'hereu de la seua plaça política. Aquest home que és: Peix o carn? Quin partit juga?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Emili fletxa Castellar del Vallès
25 de febrer de 2017, 09.20 h

Quina pena fan aquesta gent!!!! Sobretot els senyors Cuscubiela i Franco Rabell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
24 de febrer de 2017, 19.18 h

Què voleu que us digui a mi el Coscubiela i el Rabell em recorden les pelis del gordo y el flac que em portaven a veure de petit al cine Publi del Passeig de Gràcia. Les seves intervencions al Parlament i les seves declaracions als mitjans de comunicació són absolutament lamentables i patètiques.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6

Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Santi fletxa Barcelona
24 de febrer de 2017, 15.13 h


Eso de tonto inútil me lo enseñó un cliente del puticlub donde trabaja mamá, un tio simpático que me suele regalar caramelos si se la toco.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Santi fletxa Barcelona
24 de febrer de 2017, 14.32 h

Nuet se ha equivocado de partido, debería estar con los separatistas e imputado también por tonto inutil.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
24 de febrer de 2017, 12.42 h

PRINCIPIS SOBRE EL DRET D'AUTODETERMINACIÓ DELS POBLES REFRENDATS PEL RECONEIXEMENT DE LA DUI DE KOSOVO PER LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE JULIOL 2010

- No hi ha cap norma en dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtia d’aquest poble
- En una socie... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
24 de febrer de 2017, 12.39 h

RESUM DE LA DECLARACIÓ DE LA COMISSIÓ DE DEFENSA DELS DRETS DE LA PERSONA DEL IL·LTRE COL·LEGI D'ADVOCATS DE BCN SOBRE EL DRET D'AUTODETERMINACIÓ (2013)

"... La declaració unilateral d’independència, proclamada pel Parlament de Catalunya, estaria justificada en dret internacional en el cas que el Govern espanyol impedís la celebració de la consulta a la ciutadania sobre la creaci d’un nou Estat, o bé es negués a acceptar el resultat afirmatiu de la mateixa.

La Resolució esta... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.