directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Àudio] Enxampen una secretària del CCB recomanant pagaments en negre per no pagar impostos

Marta Gibert: "Aquest impost de merda us menja una quantitat enorme"

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Marta Gibert, secretaria general del Consell Comarcal del Barcelonès, i actualment imputada, va recomanar quan era secretaria accidental a un empresari que cobrés en negre. Es tractava d'un tracte entre empreses privades per una indemnització que la secretària opina que és millor pactar-ho per "evitar-se un impost de merda que es menja una quantitat enorme". Aquí us adjuntem l'àudio.


marina besos
Marina Besòs
© @Javi__Torres

Comparteix
   


Etiquetes
Preàmbul: un sequera que ho canvia tot

L'empresa Gime Sport tenia una concessió des fa aproximadament 15 anys de tot l'espai del poliesportiu Marina Besòs. Entre aquests terrenys hi havia les piscines descobertes. Una zona que no pertany a l'ajuntament de Sant Adrià sinó al Consell Comarcal del Barcelonès. L'alcalde de llavors, Sito Canga, l'any 2008 gràcies a un decret de mesures de plans especials per la sequera que deia que no es podien omplir les piscines, va reconvertir l'espai en oci nocturn. Llavors, el gener del 2009 es cancel·la el decret però es va seguir utilitzant l'espai com a oci nocturn.

Segons denuncia Carlos Díez...
 
L'any 2012 el consistori hauria atorgat la llicència d'obres per impulsar una discoteca als terrenys de Marina Besòs quan aquests seguien sent propietat del CCB i no tenien els usos requerits.
 
D'altra banda, Gime Sport va subcontractar per a dur a terme les inversions l'empresa Marina Entreteiment. El seu gerent i soci, Carlos Díez, ara ha presentat una querella criminal després d'haver invertit 2 milions en obres que finalment es va quedar una altre empresa: Innovaciones Calem, impulsada per l'empresari Martín Ferrer. 
 
Unes inversions no recuperades
 
Carlos Díez, que assegura que va ser Marina Entertainment qui va reformar els terrenys abans del concurs d'adjudicació del 2013 a Ferrer. La indemnització, segons Díez, es va calcular de manera fraudulenta pel qual demana fins i tot la imputació per l'arquitecte. Tot i això, el jutge ha imputat per presumptes delictes d'estafa i prevaricació l'exalcalde de Sant Adrià i expresident del Consell Comarcal del Barcelonès, Sito Canga, i la secretària general, Marta Gibert, entre d'altres tal com informava el setmanari Línia Nord.
 
La gravació de Marta Gibert
 
Aquest fragment correspon a una gravació de 15 minuts on Marta Gibert, secretària del CCB, parla amb Carlos Díez, soci i administrador mancomunat de Marina Entreteiment. La secretària recomana a l'empresari que pacti una indemnització amb Martín Ferrer i que, si pot, ho faci en negre per evitar-se pagar "un impost de merda que es menja una quantitat enorme" de diners. Una recomanació que afavoriria Martín Ferrer, ja que seria qui hauria de pagar l'IVA. Com a representant d'un ens públic, Gibert també li recorda que no vol saber la quantitat si al final la pacten i que recordi que "Hisenda som tots".

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
28 de febrer de 2017, 16.52 h

ICETA ,tu nomes pagues en negra com aquesta SOCIALISTA LLADREGOTA COM TU?


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Querido "NAZISTA" Juan Ruiz Solanes de Figueras - Gerona AKA SuperCat :TUS PALABRAS RESUENAN COMO UN ZUMBIDO DE MOSCA EN MIS OIDOS fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
28 de febrer de 2017, 16.17 h

ME ENCANTA VER POR LA TV COMO EL MASS Y EL QUICO SE HACEN CAQUITA DELANTE DEL JUEZ Y DICEN QUE AQUELLO NO ERA UN REFERENDUM NI TAMPOCO UNA CONSULTA . . .DICEN , SIN NINGUN RUBOR, QUE ERA UNA "consulta participativa".

JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA

CREO QUE DEBERIAN ABSOLVERLOS DE INHABILITACION PARA NO HACER DE ELLOS UNOS MARTIRES PERO SI PASAR CADA DIA EN PRIME TIME, EL MINUTO DONDE SE HACEN CAQUITA ANTE EL JUEZ


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Lluís fletxa Barcelona
28 de febrer de 2017, 09.52 h

és brutal, li recomana pagar en negre perquè sinó "hacienda somos todos".


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
28 de febrer de 2017, 07.00 h

Això passa a totes societats a on societat viu d'indiferència. Una societat que té putes a totes racons, es ven cerveses al carrer, drogues a prop de totes discoteques, joves convertint el transport com discoteques ... això crea un país a on la gent merda té molta diners i poder, després quan la gent merda de diners i poder ... això passa ... no pots acceptar activitat criminal a tot arreu i després esperar que tens una societat sense criminals a tots els nivells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.