directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El cas Palau s'oblida de la branca catalana de la fundació del PP

L'Institut Catalunya Futur hauria rebut un milió d'euros entre el 2003 i el 2004 i dos milions més per unes suposades obres de quatre milions al Palau

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

@JoanSole_ .- Felix Millet és una persona que sap distribuir els seus negocis, com bé es pot llegir al llibre 'Fèlix Millet, el gran impostor' del periodista Jordi Panyella. El cas Palau, que ha centrat les seves sospites en Convergència Democràtica de Catalunya no està investigant amb la mateixa intensitat a l'Institut Catalunya Futur, la branca catalana de FAES. La fundació, que hauria rebut un milió d'euros entre els anys 2003 i 2004, podria estar implicada en un moviment que va gestionar quatre milions d'euros segons denuncia la FAVB, tal com ja va avançar directe!cat el 2009.
Sala de la Ciutat de la Justícia
Sala de la Ciutat de la Justícia
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Han fet falta els tècnics de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona perquè el cas Palau constati que l'activitat de Felix Millet no estava centrada en CDC, sinó també en molts altres camps com la branca catalana de la fundació del Partit Popular, coneguda com a FAES, que a Catalunya rep el nom d'Institut Catalunya Futur. Segons denuncien des de la FAVB, després d'examinar les proves, el Palau de la Música va rebre quatre milions d'euros per unes obres, dels quals dos no estan acreditats. Un fet que encaixa amb una operació de l'Institut Catalunya Futur que va ingressar dos milions d'euros d'aportacions particulars en un període on, en estapes anterior, les xifres no arribaven al milió d'euros.
 
Per què no s'investiga la FAES catalana?
 
La FAVB demana que la investigació també se centri a conèixer si hi va haver desviament de diners cap a la fundació del PP, la federació demana que s'investigui "amb la mateixa intensitat" l'ICF que a CDC, ja que considera que fins ara no ha estat així. La FAVB constata que la branca catalana de la FAES va rebre grans subvencions quan el Ministeri de Cultura va ajudar el Palau.
 
Aznar-Millet, una gran amistat
 
El president del govern de l'Estat, entre l'any 1996 i el 2004, i el president del Palau de la Música tenien una bona amistat, fins al punt que els dos varen arribar a dinar a les dependències del Palau l'octubre de l'any 2002. Una relació que propiciava que els dos matrimonis compartissin dinars a la residència d'estiu dels Millet, durant les vacances, i es trobessin a Menorca. L'amistat entre dos va portar a Fèlix Millet, el maig del 2004, a demanar a Aznar que li firmés el seu llibre 'Ocho años de Gobierno, una visión personal de España'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
5 de març de 2017, 13.11 h

#3 Idiotes vols dir com tu? Tu ets el primer idiota que s'empassa tot, com relaciona el procés amb Pujol.


El fet és que Millet tenia relació amb la FAES, per si no ho sabies, de manera que tampoc seria estrany que ajudés a finançar el PP. Que et passa aragonessis? et fa por que el teu PP sigui el més corrupte del país? no saps que les màfies tenen realcions esteses?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
5 de març de 2017, 13.08 h

#1 Encara no s'ha acabat els casos del PP, et recordo que el PP és a tot espanya i els casos de corrupció són igual d'extensos que si es parlés de la màfia, el cas palau durarà poc, perquè ja se sap el seu cas i la sentència serà aviat, només espero que un dels tres acabi a la presò per frau.

Ah!!! i en Pujol com ja et vaig dir està en procés judicial, però el seu cas ja està aclarit de fa temps, ara només busquen relacions, com per exemple cert monarca amant de les caçeres co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
3 de març de 2017, 15.26 h

SE'NS EN FOT FÈLIX MILLET I TOTS QUE MEMBRE DE LA FAES D'AZNAR, I FERROVIAL AGERMANAT, COM A LLADRES CONFESOS, ELS INCRIMININ FINS A LA PRESÓ. I CONVERGÈNCIA FENT EL PRÈSSEC, ON PUJOL ERA GRAN AMIC D'AZNAR, MOLTS ANYS DEL CAS, I MOLTS A L'IGUAL ON L'AJUNTAMENT PSC I ICV D'ESQUERRES? I EREN COM ESPECTADORS?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
3 de març de 2017, 12.42 h

Per això els ha costat tants anys de fer el judici, ho han anat allargant tant com han pogut, pero ai las! ara a la recta final del procés esperaben que tota la merda anés cap a CDC, per això només volien carregar el mort al tresorer i així les sospites recaurien només a CDC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Synera fletxa Barcelona
2 de març de 2017, 20.58 h

28 DE FEB. DE 2017 — Resposta ONU tema Catalunya.

L’Alt Comissionat de l’ONU pels Drets Humans recorda a España que el "Dret Internacional empara l’exercici del dret a la lliure determinació dels pobles «en un entorn lliure d’amenaces i de l’ús de la força»".

Tot gràcies a una iniciativa del CCN i del CMN

El Cercle Català de Negocis demana a la seva web suport social per a aquesta i properes iniciatives.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
2 de març de 2017, 20.37 h

PRINCIPIS SOBRE EL DRET D'AUTODETERMINACIÓ DELS POBLES REFRENDATS PEL RECONEIXEMENT DE LA DUI DE KOSOVO PER LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE JULIOL 2010

- No hi ha cap norma en dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtia d’aquest poble
- En una socie... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
2 de març de 2017, 19.02 h




#1 #3


"Cucarachita dicharachera" Cagarrutaneses, t'ho tornaré a repetir, pobreta, perquè veig que no ho has entès. Que potser a més de cerumen a les orelles potser també tens lleganyes als ulls, princeseta?


Alberto Anacleto Flatulencio Aragoneses, a nosaltres NO ens enganyes, i seria millor que no intentessis enganyar-te tu mateix.

El que "resuena en tus oidos como zumbido de moscas" NO SÓN les meves paraules, princeseta, ÉS EL CERÚMEN QUE SE'T FA A LES ORELLES PERQUÈ NO TE LE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
ohlala fletxa dolce vita
2 de març de 2017, 18.11 h

#3 cagarret


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Querido "NAZISTA" Juan Ruiz Solanes de Figueras - Gerona AKA SuperCat :TUS PALABRAS RESUENAN COMO UN ZUMBIDO DE MOSCA EN MIS OIDOS fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
2 de març de 2017, 17.05 h

#2

JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA

QUE EL ASALTAPISCINAS INTENTE MANIPULAR LA VERDAD, YA ES HABITUAL

LO QUE NO DEJA DE SORPRENDERME ES QUE HAYAN IDIOTAS QUE SE LO CREAN


AHORA RESULTARA QUE MILLET FINANCIABA AL PP Y NO A CDC.



JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
2 de març de 2017, 16.47 h

Aquesta noticia és molt i molt important, felicitats gent del Directe.

Qui sap si part o tots els 9 milions d'euros perduts en realitat van anar a petar al PP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.