directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 05:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

EUPV exigeix que tots els contractes temporals de RTVV es converteixin en indefinits

"És del tot inacceptable que una empresa pública no sigui exemple de contractació estable"

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Amadeu Sanchis, va exigir que l'empresa pública converteixi els contractes temporals dels treballadors en indefinits. Sanchis, en un comunicat, va assegurar que aquest tipus de contractacions ‘han mantingut la temporalitat en el 50 per cent dels empleats’ de la plantilla, ja que RTVV ‘no va aplicar l'última reforma laboral dintre del termini i en la forma escaient’, el que, al seu judici, ‘hauria garantit que tots els treballadors que duien un mínim de 24 mesos treballats seguits a l'empresa, automàticament haurien d'haver-se consolidat en el seu lloc de treball’, va dir.
Amadeu Sanchis eupv
Comparteix
   

En aquest sentit, el conseller va felicitar a Comissions Obreres (CCOO) per aconseguir que la Inspecció de Treball expedient a l'empresa pública per ‘infracció greu’ després d'haver ‘incomplert’ la llei i haver ‘abusat’ de la temporalitat en la contractació. ‘Que la Inspecció de Treball ho reconegui, ens satisfà perquè des de EUPV ja ho havíem denunciat i l'adreça de l'empresa no havia fet cas. La sentència reafirma el que nosaltres dèiem en coincidència amb CCOO’, va afirmar Sanchis.

Per a Amadeu Sanchis ‘és del tot inacceptable que una empresa pública no sigui exemple de contractació estable, de qualitat i indefinida, i per això, des de EUPV, fem una crida al director general de RTVV perquè reconegui d'ofici com fixos a aquests treballadors, sense necessitat que hagin d'acudir al jutjat social perquè els hi reconegui aquest dret’, va manifestar. ‘Això permetria que RTVV sigui una empresa en la qual tots els treballadors i treballadores tinguin garantit el dret laboral bàsic que és l'estabilitat’, va subratllar. A més, Sanchis va recordar a l'adreça de RTVV ‘que si hi ha alguna indefensió en aquest procés no és mai la de l'empresa sinó la d'aquells treballadors que, desgraciadament, no veuen estabilitzat el seu lloc de treball’.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.