directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

La xef Montse Estruch i Codorniu, estrelles de la fira de vins i cuina de Sudamèrica

Estruch ha estat una de les cuineres més aclamades del certamen

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Buenos Aires i la ciutat de Mendoza (Argentina) han acollit des del passat divendres i fins aquest dimarts una nova edició de la prestigiosa trobada de mestres del vi i la cuina de Sudamerica –Masters of Food and Wine-, amb una destacada participació de la bodega Codorniu i de la xef catalana Montse Estruch. Codorniu, que elabora vins i caves a l'Argentina a la regió de Mendoza, ha presentat els seus productes mentre que Montse Estruch ha estat una de les cuineres més aclamades del certamen. El Masters of Food and Wine és un esdeveniment organitzat per la prestigiosa cadena hotelera Park Hyatt, amb seu a l'Argentina, entre d'altres països.
Montse estruch cuinera xef catalana
Comparteix
   

Buenos Aires i la ciutat de Mendoza, al peu dels Andes, han acollit les activitats d'aquest esdeveniment celebrat a les portes de la verema a l'estiu austral amb un miler de participants vinguts dels Estats Units, Europa i l'Amèrica Llatina. Tot sota la batuta del nou director del Hyatt de Mendoza, el barceloní Antonio Álvarez Campillo. Tant per a la xef Montse Estruch com per a Codorniu es tractava de tot un repte. La cuinera catalana tenia l'encàrrec de sorprendre amb els seus plats, tenint en compte que calia lligar estretament el menjar amb el veure, és a dir, confeccionar plats que encaixessin de manera perfecte amb el cada vegada més apreciat vi argentí. I ha aconseguit l'objectiu ja que els assistents a la trobada gastronòmica sud-americana l'han aclamat. I pel que fa Codorniu també es tractava de tot un repte. Fa pocs mesos que ha assumit la direcció de la filial argentina Jordi Tomas i Maganya, un executiu català de llarga trajectòria en el món dels negocis a llatinoamerica i un amant del món del vi. Sota la seva direcció, la bodega catalana present a l'Argentina està potenciant els seus recursos i, entre d'altres, ha posat en marxa un restaurant al peu dels Andes, amb una vista espectacular, a la regió de Mendoza. Una de les seves marques, Séptima, juntament amb el cava Maria, s'han fet un forat en el selecte món del vi argentí, sud-americà i del continent americà en general.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.