directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 04:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Elena denuncia les "mentides" dels que intenten allunyar del referèndum "els no independentistes"

Critica que alguns sectors diguin que el referèndum només és per votar la independència

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- El coordinador del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, ha denunciat aquest diumenge les "mentides" que els sectors contraris al referèndum expliquen per "intentar aturar la voluntat majoritària" dels catalans. En una conferència durant la segona jornada del IV Congrés 'Qüestions d'Estat', que organitza Òmnium Cultural, Elena ha criticat que aquests sectors diguin que el referèndum "només és per votar la independència" i el bategin com a "secessionista". Elena ho ha qualificat de "fals" i ha assegurat que amb això "només busquen allunyar els no independentistes del referèndum i això no ho permetrem".
El portaveu del PNR també ha desgranat altres "mentides" que segons ell difonen alguns sectors contraris al referèndum, com ara "dir que aquest procés és cosa de quatre eixelebrats quan la voluntat de votar uneix el 80% dels catalans i catalanes" i ha remarcat que el referèndum és legal i és possible, però no hi ha voluntat política de fer-lo".

Elena ha reivindicat la feina del Pacte Nacional pel Referèndum com una eina “útil” que ha de servir per "tendir ponts sòlids dins el catalanisme polític per garantir-ne la cohesió". En aquest sentit, ha advertit que venen "temps molt complexos' però demana que les diferències no serveixi per separar. "Tenim dret a votar i aquesta és una veritat que ha arribat per quedar-se i créixer", ha sentenciat.
 
Finalitza el IV Congrés 'Qüestions d'Estat' a Badalona
 
Més de 200 persones han participat durant dos dies en el congrés 'Qüestions d'Estat', organitzat per Òmnium Badalona-Barcelonès Nord, que s'ha celebrat al Museu de Badalona i on s'ha debatut amb conferències, ponències i taules rodones "el camí cap a la futura República catalana". 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
21 de març de 2017, 11.05 h

ESMENTANT LES MENTIDES, CAL DIR-HO AMB CLAREDAT: LES MENTIDES OBTENEN LA CATEGORIA D'ESTAFES POPULARS, NO NEIXEN DEL PP, (LLOABLE CONTINUACIÓ DEL FRANQUISME),JA ANCESTRALS
AVIALS, LLUNYANS JA CONFIGURAREN , L'ESTAT AMB MENTIDES: ESTAFES, TOSTEMPS ACOMPANYADES D'ESPASES,, CANONS, I TOT EL MATERIAL DE GUERRA, PER EXECUTAR EL GENOCIDI, QUE EL XXI, VOLEN CONSUMAR!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
21 de març de 2017, 10.17 h


#5 No negaré que las morcillas juegan su importante papel en mis sesiones autoeróticas, pero no te vayas a creer que es por falta de parejas sexuales. Precisamente yo soy muy cotizado. Me pagan a 6€ cuando me penetran analmente y 2€ si se la chupo. En una tarde puedo sacarme mas de 30€. Claro que en pomada calmante para mi culo y manteca de cacao para los labios, ya me gasto casi la mitad de lo que gano.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Els unionistes volen dissimular fletxa parlant de botifarrendum, però
21 de març de 2017, 10.11 h

tots sabem que ells lo que volen son MORCILLENDUMS perquè, quan s'autosodomitzen amb ells, fan una picoreta anal millor que els consoladors de plàstic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
21 de març de 2017, 10.08 h


Un referendum en que los listos, los profesores universitarios (alguno habrá) y los clientes de mi madre en el puticlub, NO votaran. Lo sé de bastante buena tinta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
20 de març de 2017, 22.58 h

Un referéndum que sólo van a votar los subvencionados del régimen y los tontos a los que les han vendido la moto. Ya podéis hacer los butifarrendum que queráis, no servirán para nada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
20 de març de 2017, 16.27 h



#1

NOOOOOO, . . . és obvi que t'equivoques, Caguetesneses.


El que "resuena en tus oidos como zumbido de moscas" NO SÓN les meves paraules, Caguetesneses, ÉS EL CERÚMEN QUE SE'T FA A LES ORELLES PERQUÈ NO TE LES RENTES MAI, COTXINETA !! !! !! !!


Au, corre, compra al super una capsa d'aquells bastonets amb cotó als dos extrems, mulla'n un amb glicerina o, si no en tens , amb oli (però que no sigui amb el que la teva mare ha fregit les sardines, o encara faras més pudor de la q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Querido "NAZISTA" Juan Ruiz Solanes de Figueras - Gerona AKA SuperCat :TUS PALABRAS RESUENAN COMO UN ZUMBIDO DE MOSCA EN MIS OIDOS fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
20 de març de 2017, 16.07 h

DESDE HACE UN PAR DE MESES A LOS PIJOPROGRES SE LES LLENA LA BOCA SOBRE TRUMP ESCANDALIZADOS:

- QUIERE CONSTRUIR UN MURO CON MEJICO

- QUIERE DEPORTAR A LOS INMIGRANTES ILEGALES

- QUIERE ESPÌAR A SUS OPONENTES POLITICOS

NADA DE ESTO SON HECHOS, SON FAKE NEWS O COMO MAXIMO FUTURIBLES.


Los hechos reales son:

- El muro esta construido desde los tiempos del Presidente Clinton (democrata) en 1994 y ha ido aumentando Administracion tras Administracion.
https://es.wikipedia.org/wiki/Muro_fron... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.