directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 00:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Adif adjudica els dos últims trams d'obres del TGV entre Barcelona i la frontera francesa

Les obres adjudicades tenen un pressupost de 245,370 milions d'euros.

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les empreses adjudicades són Corsán-Corviam Construcción SA, que s'encarregarà del tram de la Sagrera, amb un pressupost de gairebé 68 milions, i amb un termini d'execució de 19 mesos, i a la Unió Temporal d'Empreses formada per Acciona Infraestructures y Copcisa, que en un pressupost de 177 milions s'encarregaran del tram Sant Andreu, que haurà d'estar enllestit en 28 mesos. Els dos trams pendents corresponen al recorregut entre la Sagrera i el Nus de la Trinitat, de poc més de quatre quilòmetres.
tgv proves ave renfe tren
Comparteix
   

El consell d'administració de l'empresa pública Adif, gestor de les infraestructures ferroviàries, ha aprovat aquest dimecres l'adjudicació dels dos últims trams pendents de les obres de construcció de la plataforma de via entre Barcelona i la frontera francesa. Els dos trams pendents corresponen al recorregut entre la Sagrera i el Nus de la Trinitat, de poc més de quatre quilòmetres. Les obres adjudicades tenen un pressupost de 245,370 milions d'euros. Les empreses adjudicades són Corsán-Corviam Construcción SA, que s'encarregarà del tram de la Sagrera, amb un pressupost de gairebé 68 milions, i amb un termini d'execució de 19 mesos, i a la Unió Temporal d'Empreses formada per Acciona Infraestructures y Copcisa, que en un pressupost de 177 milions s'encarregaran del tram Sant Andreu, que haurà d'estar enllestit en 28 mesos.


El dos trams que s'han adjudicat aquest dimecres tenen una allargada total de 4,24 quilòmetres i aniran íntegrament soterrats. Amb l'adjudicació d'aquests dos trams, la línia del TGV entre Barcelona i la frontera francesa està plenament adjudicada i tota ella ja està en fase d'execució d'obres. L'objectiu és que el 2012 la línia estigui plenament construïda.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
22 de febrer de 2008, 15.35 h

Em sembla molt bé. Qui no s'arrisca no pisca.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.