directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 02:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Albiol i Cospedal mostren desesperació davant el procés independentista

El nou líder popular vol agafar les regnes del partit “per guanyar eleccions” i rebutja recollir les “engrunes” de CiU

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

ACN L'Hospitalet de Llobregat .- El candidat a la presidència del PPC, Xavier García Albiol, ha reivindicat en el seu discurs de presentació de la candidatura que el PPC que agafa les regnes del partit “per guanyar eleccions” i ha rebutjat recollir les “engrunes” de CiU. Albiol ha assegurat que el PPC “no està en política per fer fronts o anar en contra de ningú” i l’ha reivindicat com “el partit del ‘sí’ a la convivència i de tots aquells que estan “farts” de l’independentisme. D’altra banda, ha dit que quan els seus nets preguntin que on era el PPC durant el procés independentista podran contestar que “en el costat bo de la història” i que va ser el partit que “va plantar cara als que es van saltar les lleis”. “I els vam guanyar”, ha afegit.

Comparteix
   


Etiquetes
Cospedal alerta que els intents de divisió "moren en l'escullera de la democràcia i la llei"

ACN L'Hospitalet de Llobregat .- La secretaria general del PP, Maria Dolores de Cospedal, ha alertat que els "intents divisius" dels independentistes "sempre moren en l'escullera de la democràcia i la llei" i ha augurat que "acabaran disputant-se i lluitant per les restes del naufragi" perquè "no aconseguiran que Catalunya es trenqui". En la seva intervenció al 14è Congrés del PPC, Cospedal també ha fet una crida a les persones que se senten "orfes" d'una entitat o organització, en al·lusió a CiU, i els ha dit que "són benvinguts al PPC". D'altra banda, la secretaria general del PP ha lamentat que el govern català ha "cedit" la governabilitat i l'estabilitat a un "sac trencat", en referència a la CUP, de qui ha dit que "són tan 'anti' tot que un dia acabaran sent 'antisistema' solar perquè més 'anti' no es pot ser".

Cospedal ha defensat que el PP és "l'altaveu de la tolerància i la concòrdia" davant de la "maquinària propagandista del discurs unilateral" i ha celebrat que els populars fan "banderes de sentiments i no de quimeres". En aquest sentit, la secretària general del PP espanyol ha dit que el PP fa bandera de l'estat de dret davant d'aquells que "volen torçar-lo a favor d'interessos personals, excloents i que busquen la fractura i la divisió entre els bons i mal catalans". "Aquests intents de divisió sempre moren en l'escullera de la democràcia i la llei", ha augurat Cospedal.
 
D'altra banda, la número 2 del PP ha volgut fer una crida a la "sensatesa" dels dirigents de la Generalitat i ha criticat que no vulguin parlar "d'allò que realment preocupa als catalans". Segons Cospedal, els motius pels quals el Govern de la Generalitat no vol parlar de determinades qüestions són, d'una banda, "una enorme incompetència en la seva gestió" i, de l'altra, que han "cedit la governabilitat i estabilitat a un sac trencat", en al·lusió a la CUP.
 
Cospedal també ha demanat al Govern que "abandoni les desesperades maniobres per violentar la llei" i per "no complir les sentències dels tribunals". A més, els ha acusat de fer "un ridícul espantós falsejant la història i tractant de desunir uns llaços històrics". Per altra part, la número dos del PP ha lamentat que els governants catalans "estiguin tot el dia invocant el diàleg, mentre imposen el corró del silenci al Parlament de Catalunya".
 
El PPC contra la “radicalitat” de Colau a Barcelona

 
Abans que Cospedal han fet uns breus comunicats els representants del partit a Barcelona, el Parlament i entre els joves. Així, el líder dels populars a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha fet una crida a la “moderació i la sensatesa enfront l’extremisme i la radicalitat” d’Ada Colau. El popular ha definit el model de l’alcaldessa de la capital catalana amb les paraules “intervencionisme, dirigisme, sectarisme, ideològic, clientelisme i confrontació”.
 
Ha assegurat que Colau “agita per no governar” i que li agrada “dividir i enfrontar” i “governar a la contra i no a favor”. Li ha recriminat fer política “en benefici propi del dolor aliè” i de mantenir el to de “falsa superioritat” dels ‘comuns’. A més, l’ha acusat de posar el consistori i Barcelona “al servei de la independència” en sumar-se al Pacte Nacional pel Referèndum.
 
Ha lamentat que és “inviable” intentar convocar un altre cop l’oposició per crear una alternativa de mínims a Colau perquè CiU “només està pendent de la independència”, el PSC és el “satèl·lit dels comuns” i C’s és la “definició insípida i la incògnita permanent”. Per això, ha emplaçat els barcelonins a “mobilitzar-se per articular una alternativa sòlida ideològicament” amb l’objectiu d’aconseguir la “centralitat” de l’ajuntament.
 
Per la seva part, el portaveu parlamentari del PPC, Alejandro Fernández, ha afirmat que el procés independentista havia de ser “exprés” amb una durada d’un any i mig i ha constatat que “en porta cinc”. Ha valorat que això és així perquè “no té cap element perquè triomfi” en no tenir “ni majoria parlamentaria, ni projecte, ni estabilitat, ni suport internacional ni líder”. “No té absolutament res”, ha dit. Ha reconegut que les “provocacions” dels independentistes “faran mal” però ha instat a “mantenir la calma” perquè fins ara el temps els està “donant la raó”.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
LLUIS fletxa bcn
14 d'abril de 2017, 17.44 h

El 6 de diciembre de 1978 los españoles mayores de 18 años fueron convocados a votar en referéndum la aprobación o no de la Constitución Española. Un 88% de los votantes dijeron «sí», aunque en Andalucía, Canarias, Murcia y Cataluña se superó el 90%. En ésta última, los votos afirmativos fueron Barcelona, 90,38%, Gerona 89,78%, Lérida 91,34% y Tarragona 90,99%.

N.B. HAURIEM DE VEURE QUI ESTÁ MÉS DESESPERAT.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
LLUIS fletxa bcn
27 de març de 2017, 12.34 h

El Cercle d’Economia es mostra molt crític en un document amb el procés sobiranista i adverteix de les seves possibles conseqüències per als ciutadans. La institució presidida per Juan José Brugera afirma que “res és democràtic si es vulnera el principi fonamental de compliment de la legalitat” i exigeixen al Govern "una proposta" alternativa a la independència.

En aquest sentit, reivindiquen “el diàleg, la reforma i el respecte al marc legal”. “El diàleg és inexistent ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
pepitu fletxa El Vendrell
27 de març de 2017, 11.43 h

#21 Yo seguramente moriré en la tierra que me vio nacer tu no CHARNEGO GIRIPOLLAS seguro que tus padres vinieron muertos de hambre de tu panya, mal educado a la merda


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
27 de març de 2017, 09.52 h


#22


Ja em tornes a confondre amb en Synera? No veus que el comentari #5 l'ha escrit ell? Tan "siegu" vas, amb només mitja copeta d'ANÍS EL MONO ??!! !!



HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH !! !! . . .se't pot perdonar perquè ja sé que sense la teva mitja copeta d'ANÍS ELMONO no pots dormir, pobret, amb les tortures que t'infligeixo.


. . . i quan a les QUATRE (4H) DE LA MATINADA, encara no has pogut endormir-te, potser sí que fas bé de prendre't la mitja copeta d'ANÍS EL MONO, oi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Querido "NAZISTA" Juan Ruiz Solanes de Figueras - Gerona AKA SuperCat :TUS PALABRAS RESUENAN COMO UN ZUMBIDO DE MOSCA EN MIS OIDOS fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
27 de març de 2017, 04.04 h

#18 QUERIDO "nazista",

SIEMPRE ME LEO CON FRUICION TUS TONTERIAS PORQUE INVARIABLEMENTE CONSIGUEN HACERME REIR.

PERO EN TU #5 DE AQUI TE HAS LUCIDO CON LO DE Sant Esteba JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA ¿No seria Sant Esteve?

MENUDO CHARNEGAZO ESTAS HECHO, JUAN RUIZ

http://www.directe.cat/noticia/576790/un-opinador-de-labc-insinua-que-mas-hauria-de-ser-liquidat-despres-de-lintent-de-cop-desta


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Querido "NAZISTA" Juan Ruiz Solanes de Figueras - Gerona AKA SuperCat :TUS PALABRAS RESUENAN COMO UN ZUMBIDO DE MOSCA EN MIS OIDOS fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
26 de març de 2017, 21.36 h

#19

OJALA TE FUERAS A GIBRALTAR O A AUSTRALIA.

LAMENTABLEMENTE TE QUEDARAS AQUI PARA SEGUIR MOLESTANDO COMO UNA PAPARRA


EL INDEPENDENTISMO EN EUROPA
Italia, “una e indivisible”
El Tribunal Constitucional italiano fue muy claro en su sentencia número 118, de abril del 2015. La región del Véneto no puede organizar un referéndum consultivo sobre la posibilidad de independencia de su territorio y tampoco una consulta sobre la ampliación de su autonomía fiscal. La máxima instancia ju... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
26 de març de 2017, 19.17 h

este ALBIOL para macarra de PROSTIBULO VALE!!!!
PP-COPE, pederastas y prostibulos del marrano Rajoy


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
pepitu fletxa El Vendrell
26 de març de 2017, 17.58 h

NunCa pero nunca nunca van a conseguir que pueda sentirme ESPAÑOL digan lo que digan y si no conseguimos la independencia me voy a vivir a Gibraltar que ellos si me comprenden jajajajaja........y deseo con toda mi alma que algún dia se les ocurra invadir ESPAÑA VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
26 de març de 2017, 17.36 h

#12 I que m'en dius de les despeses del teu Margallo? despeses enormes.


Per dir que és impossible i que no es pot celebrar i que ningú ho recolza i bla bla bla bla, tots els mantres que deixeu anar com histèriques adictes a Justin Bieber, trobo que durant 4 o 5 anys heu malgastat molt de temps i esforços i alguns favors a demostrar tot el contrari.

Luisin, no veus que esteu fent el ridícul per voler demostrar el contrari?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
26 de març de 2017, 17.27 h

#9 Ah no? clar!!! el PP roba per el "bien de ejjjpaññña! XD, ets més ximple que pixar enlaire i cagar de bocaterròs.



Esteu més acollonits els unioistes......perquè no accepteu que heu perdut, encara podreu conservar algo de "dignitat"


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.