directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 03:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Degoteig d'adhesions a Solidaritat Catalana per part de formacions comarcals de Reagrupament

Els reagrupats del Berguedà s'alineen amb Laporta desencisats per Carretero

Comentaris 28  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Les desercions en el si de Reagrupament són cada dia més nombroses. Si la setmana passada els 'reagrupats' de les terres de l'Ebre feien el salt a Solidaritat Catalana, aquest dimecres ho han fet els del Berguedà. Albert Torres, coordinador comarcal de Reagrupament i quinze membres més de l'associació han decidit plantar a Carretero i adherir-se a la iniciativa de Joan Laporta. En un comunicat difós, els membres de la formació anuncien el seu pas a Solidaritat Catalana degut al 'desencís envers els principis de democràcia, assemblearisme, transparència i regeneració que inicialment es van votar a la I Assemblea de Reagrupament'.

Comparteix
   


Etiquetes
Solidaritat Catalana continua guanyant adeptes de Reagrupament. Laporta doncs li està guanyant la partida a Carretero a tenor de les adhesions a Solidaritat Catalana que en poc menys d'una setmana han realitzat diverses formacions comarcals de Reagrupament. Si la setmana passada els 'reagrupats' de les terres de l'Ebre anunciaven que el partit de Laporta podia comptar amb ells, aquest dimecres li ha tocat el torn a la formació comarcal del Berguedà, que també s'hi ha adherit.

En un comunicat, Albert Torres, coordinador comarcal de Reagrupament i quinze membres més de l'associació, anuncien la seva dimissió i mostren el seu 'desencís envers els principis de democràcia, assemblearisme, transparència i regeneració que inicialment es van votar a la I Assemblea de Reagrupament'.

El comunicat és molt crític amb la junta directiva de Carretero, que és acusada de 'no aplicar ni respectar' els principis acordats, alhora que apunten diverses manipulacions en el cens electoral de les darreres eleccions comarcals de la formació.

Carretero ignora la proposta d'unitat

Per la seva banda el líder de Reagrupament, Joan Carretero, ha manifestat que no ha rebut cap oferta d'unió per part de Laporta, López Tena i Bertran. Les especulacions dels darrers dies sobre la possibilitat de bastir una gran coalició independentista es veuen doncs frenades per les declaracions de Carretero, que no entra a valorar una proposta de la qual no ha estat informat. No obstant, Solidaritat Catalana s'ha mostrat aquest dimarts oberta a la creació d'una única formació independentista emplaçant a Jaume Fernandez i el mateix Carretero, a que presentin les seves candidatures per Lleida i Girona sota el nom de Solidaritat Catalana.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#29
ARA, ERC fletxa Collbato
5 d'agost de 2010, 19.07 h

UNITAT al costat del l'unic partit nacional independentista i d'esquerres de la nació catalana. ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
5 d'agost de 2010, 18.29 h

#24 Doncs jo dec tenir també un problema greu. Li pregaria m'expliqués què és això de la votació per nom que esmenta Vostè al seu comentari, car no en tenia ni idea. Sé que si un comentari em sembla bè, el voto en positiu i al contrari en negatiu. Ara bé de la votació del nom, resto "in albis". Pot explicar-me què és això o què representa la votació del nom.... si el plau. Ah!!! No em digui que me'n vagi de vacances perquè jo en faig tot l'any. Qüestió d'edat. Salutacions i m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Republicà fletxa Barcelona
5 d'agost de 2010, 18.26 h

Aquí a internet tothom te milers de militants, mil seccions locals, a tots els actes està ple de gent...

Ja veurem el dia de les eleccions...


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
5 d'agost de 2010, 16.29 h

Aprofitant que és agost i tot està tancat per vacances, els frikis de Carretero i Laporta s´esbatussen per les poltrones. Qui poca feina té a no ser que no sigui un friky no s´anirà a esbatussar amb altres frikis per unes llistes obertes de merda, a no ser que si et posen primer de la llista sucaràs poder i privilegi els propers 4 anys, aleshpores els frikys maten i les seves escandaleres ens alegren l´estiu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
5 d'agost de 2010, 14.50 h

Per cert, és curiós com tothom infla les baixes i ningú parla de les altes a Rcat. Algunes les trobareu a eldebat.cat


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
5 d'agost de 2010, 14.48 h

Pel 20: Pep de Rubí, company et mereixes unes bones vacances. Si encara no ets capaç d'entendre que una cosa és la votació de l'article en si i una altra és la votació pel nom, tens un problema greu. Tan difícil és d'entendre que has de clicar per accedir al nombre total de votatnts? Més de 1.200, per cert.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
independència fletxa catalana si volem
5 d'agost de 2010, 14.37 h

Abeure-les venir !! fins pocs dies abans de les eleccions, tenim temps de prendré decisions.De moment els fets canten per si sols:quant Laporta semblava que anava a RCAT , va sortir el tema del dèficit del barça i els falsos beneficis,un cop constituït SCI , s'han calmat els ànims,ja ningú es fica amb en Laporta ( el per que ?? qui sap,igual tenim sorpreses , i resulta que esta tot pactat i ben pactat ) el tema d'En López Tena,no cal ni parlar-ne,tots sabem qui l'està finançant. Seria... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Joan Vilanova fletxa Argentona
5 d'agost de 2010, 14.05 h

A Argentona, tota una colla que avui som d'un partit independent argentoní, prop de 40, també ens farem de Solidaritat Catalana. Junts guanyarem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21 Jordi Fernandez
5 d'agost de 2010, 13.58 h

NO ES CERT

L'Albert Torres no era el coordinador, doncs des de mitjans de juliol és en Ramon Plana de Berga. L'Albert al igual de la resta de la junta (a la que jo hi era) vàrem presentar renuncia i va ser escollida una de nova. L'Albert es va presentar i va perdre, malgrat que tenia noves afiliacions de parents per sumar a les eleccions. Va esgotar els terminis (com a mesura tàctica) i va presentar a aquesta gent fora de termini i ara marxen amb ell. És una pataleta.

A més explotar una ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
5 d'agost de 2010, 12.58 h

La cosa funciona així : jo crec que sóc collonut i tinc la fórmula de la sopa d' all independentista., ergo agafo una carxofa i crido a tots els pobres desemparats a la MEVA unitat. Després acuso de copions els altres profetes que fan igual que jo. Si es que tenen barra! A més afirmo que tinc els fidels a milers ( encara que quan han de votar el nom que volen pel partit en votin 58 ..en una setmana !! ). Embolica que fa fort, mata els discrepants...i sobre tot ignora que "algú" té 1.600... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.