directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Tarragona Decideix continua sumant voluntaris

S'han muntat deu paradetes i donen suport a la plataforma del referèndum 14 entitats i 361 voluntaris

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Continua el bon ritme d'adhesions a la consulta sobre la independència a Tarragona, que se celebrarà en l'onada del proper 17 d'octubre. Durant el mes de juliol, la Plataforma Tarragona Decideix ha instal·lat paradetes informatives per tal de recollir adhesions a bona part de les festes majors dels barris de la ciutat. En total ja s'hi han adherit 45 entitats, entre les que destaca la Universitat Rovira i Virgili, i 684 ciutadans que s'han adherit a la plataforma per ser voluntaris en la recollida de vot anticipat o durant la jornada de votacions.
A l'espera d'iniciar ben aviat la recollida de vot anticipat, des del concert-vermut del 20 de juny, quarta onada de consultes arreu del país, la Plataforma Tarragona Decideix ha seguit la campanya de recollida de voluntaris per al dia de la consulta, així com d'informació per a la gent que no estigui assabentada de la consulta. Decidida ja la data, el 17 d'octubre, els voluntaris de la Plataforma ja treballen per difondre els objectius democràtics de la iniciativa i endinsar-se en el teixit associatiu i social de la ciutat.

Pel que fa a les dades, ja són 45 les entitats adherides, 14 més que el juny, entre les quals destaquen la Universitat Rovira i Virgili la Plataforma Salvem la Platja Llarga i el Bosc de la Marquesa, entre d'altres entitats de caire cultural que valoren la democràcia participativa com quelcom a fomentar. També són 58 persones més, que fan un total de 361, amb voluntat de col·laborar amb la Plataforma treballant o bé prèviament amb el vot anticipat, o bé el mateix dia de la consulta en una mesa. Pel que fa als adherits, en són 39 més, que fa un total de 239. Així doncs, la Plataforma aplega ja 111 persones més, 684 en total, que van creixent a cada paradeta que fan pels carrers de Tarragona.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.