directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 16:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Reus es converteix en la primera ciutat catalana que disposa de Google Transit

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Reus s'ha convertit en la primera ciutat catalana que disposa de l’aplicació Google Transit,  així ho ha explicat aquest dijous el conseller delegat de Reus Transport, José Magrazó. Segons ha dit, des d'aquest moment, els usuaris de Google poden consultar la base de dades del servei de transport públic de Reus a través de l'aplicació 'Google Transit', de manera que podran planificar els recorreguts per la ciutat en transport públic. Reus Transport ha estat qui ha facilitat a Google les dades del seu servei de transport públic, com ara la ubicació de les parades d'autobús, els horaris o les possibilitats de transbord. Magrazó ha assegurat que aquesta actuació converteix Reus en una 'ciutat pionera'.
Magrazó ha destacat la importància d'aquesta aplicació pels propis ciutadans de Reus o per d'altres persones que hi vinguin i ha dit que esperen 'donar un servei a qualsevol persona que vulgui desplaçar-se a Reus'. A més, també ha dit que esperen que un millor servei suposi a la llarga més visitants.

Pel que fa al cost total de la implantació d'aquest servei se situa prop dels 3.000 euros. Per ara, l'aplicació de caràcter gratuït, només contempla rutes urbanes i no preveu possibles retards per culpa del trànsit a l'hora de traçar les rutes. La informació disponible s'actualitza cada setmana i és accessible als usuaris a través d'un aplicatiu que permet consultar-la en temps real via internet o via telèfon mòbil.

La posada en marxa d'aquest nou servei -que se suma a la sèrie de millores relacionades amb el transport públic de la ciutat- permetrà als usuaris disposar de tota la informació relacionada amb el transport públic de la ciutat, ja sigui des de Google Maps, Google Transit o a través d'un enllaç des de la pàgina web de Reus Transport o l'Ajuntament de Reus.

A l'hora de dissenyar una ruta per la ciutat, doncs, l'usuari podrà saber quines són les diferents vies d'arribar al lloc desitjat des del punt de destí, així com també sabrà quin temps li suposa cadascuna de les rutes suggerides. D'aquesta manera, l'aplicació permet escollir el mitjà de transport que utilitzes per desplaçar-te i, en el cas de fer ús del transport públic, els horaris disponibles. Així ho han explicat aquest dijous al matí el cap de l'Àrea de Transports, Francesc Just, i el responsable d'Informàtica, Leo Blázquez.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.