directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pressió d'ERC i el PDeCAT pels "pedaços" de Colau amb el conflicte al Metro

Els independentistes demanen solucions per evitar una nova vaga

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

ERC i el PDeCAT han coincidit avui en posar pressió a l'Ajuntament de Barcelona per la mala gestió amb el conflicte dels treballadors del Metro i l'empresa TMB. Davant les últimes informacions i la falta d'acords, en un conflicte que ja dura quasi dos anys, els dos partits independentistes han instat al consistori d'Ada Colau que mogui fitxa d'una vegada per totes.
jordi coronas, erc, esquerra, alfred bosch, ciu, convergencia, joaquim forn, xavier trias
Trobada d'ERC i PDeCAt a Barcelona
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
ERC: Prou "pedaços"

El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha demanat aquest dimarts a l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, que "deixi de posar pedaços al conflicte" amb els treballadors de TMB i negociï "de debò" per tal d'aconseguir un acord definitiu que evita noves vagues. "Fins ara només hem vist solucions provisionals que no resolen el conflicte de fons. Exigim al govern que encari la situació per no perjudicar la ciutadania", ha reclamat en un comunicat, on ha recordat els acords puntuals per evitar aturades durant el Mobile World Congress, quan l'executiu "s'ha vist forçat a actuar per les circumstàncies". També ha aprofitat per reclamar als directius de TMB que es preocupin per solucionar aquest conflicte "en lloc de querellar-se contra aquells que volen conèixer el seu sou en virtut de la Llei de transparència".

 
PDeCAT: Que "prengui decisions"

El portaveu del Grup Demòcrata (PDeCAT) a l'Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, ha demanat a Ada Colau que "prengui decisions" per evitar la vaga de metro, perquè la direcció de TMB, ha constatat, "no funciona". En roda de premsa, Forn s'ha mostrat contrari a aquesta convocatòria d'aturades, perquè perjudicarà milers i milers de ciutadans que s'han de desplaçar en hora punta, però també ha criticat la "incapacitat de la direcció per negociar i per buscar solucions a un conflicte que s'està allargant mesos i mesos". En aquest sentit, ha recrimina que només pretengués "salvar" el Mobile World Congress i no es preocupés per l'endemà.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa || || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ.
5 d'abril de 2017, 16.12 h




#1



No vagis tan de bòlid, HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH . . . NO VEUS QUE TANT D'ESFORÇOS COM HI ESMERCES, SE N'ANIRÀN EN ORRI D'AQUÍ A SET O VUIT MESOS, PPOBRE PPAPPANATES ??!! !!



Tantes hores pasades escrivint CARALLADES DE SUBNORMAL ANALFABET, tantes vegades de ser escarnit, burlat, ridiculitzat, martiritzat (per gent MOOOOOOOOOOOLT dolentota, com ara jo) . . .


. . . tants esforços, amb la mà crispada teclejant, treient la llengua per una banda de la boca, esforçant-te en no ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Noemtoquis Elscollons fletxa Catalunyalliure2017
5 d'abril de 2017, 00.12 h

#1 cagarret


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Querido "NAZISTA" Juan Ruiz Solanas de Figueras - Gerona AKA como SuperCat: Tus palabras resuenan como un zumbido de moscas en mis oidos fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
4 d'abril de 2017, 22.17 h

ME HE ENTERADO HOY QUE HACE UN TIEMPO EN TVEN3 , UN PAYASO LLAMADO JORDI MOLINS, Y EN EL PROGRAMA SINGULARS PEDIA AYUDA A LOS FRANCESES Y A LOS CHINOS CONTRA ESPAÑA EN CASO DE INDEPENDENCIA " . . . PORQUE ELLOS TIENEN LA BOMBA ATOMICA".
ADEMAS, PROPONIA CEDER EL PUERTO DE TARRAGONA A LA ARMADA CHINA.
NO, NO ES POLONIA. YO TAMBIEN LO HE CREIDO ASI AL PRINCIPIO, ES EN SERIO, ES DE VERDAD.
ESTA SUBTITULADO EN INGLES PARA QUE EN EL EXTRANJERO QUE TANTO OS GUSTA, SE PUEDAN REIR A MANDIBULA BATIENTE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.