directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un diputat del PP titlla de 'necis' els antitaurins i etziba que la sardana 'mata d'avorriment'

Assegura que ells mai prohibirien la sardana perquè seria un 'despropòsit lamentable'

Comentaris 29  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El diputat del PP de l'Assemblea de Madrid Juan Soler-Espiauba ha tractat de 'necis' i 'ridículs' els diputats catalans que van votar a favor de la prohibició dels toros, que ha atribuït exclusivament a 'l'odi a la nació espanyola'. En un apunt al seu blog, acusa els diputats que van votar a favor de la prohibició d'haver-se 'embolicat en la falsa, bruta, covarda, mentidera defensa dels animals per fer aquesta bajanada'. I encara afegeix que no és partidari de fer 'res reactiu': 'Ni prohibir les sardanes ni ximpleries que ens acostin al seu baix nivell polític i ideològic. I que no em diguin aquesta trepa de ridículs que la sardana no és igual que els toros perquè no mata. Sí que mata. D'avorriment'.

Comparteix
   


Etiquetes
En l'escrit al seu blog titulat 'No prohibirem la sardana', diu que mai se li ha ocorregut proposar al seu grup fer ús de les competències en matèria cultural per 'prohibir la sardana', perquè seria un 'despropòsit lamentable'. En canvi, però, assevera que a Catalunya 'les coses són diferents', i 'no perquè els catalans siguin molt diferents', perquè 'no ho són'. Però sí que afirma que les coses a Catalunya 'són diferents perquè la seva classe política ha embogit per la pràctica de l'exclusió i l'odi professional'.

'El Parlament de Catalunya ha prohibit els toros. Necis', sentencia, i encara continua dient que 'és l'odi a la nació espanyola' el que ha motivat la prohibició. El diputat, però, eludeix en el seu article que els toros es van prohibir a partir d'una ILP promoguda per la societat civil que va rebre més de 200.000 firmes. I argumenta que fa aquestes afirmacions 'des d'una actitud cultural i cosmopolita i no identitària i rural'.

Insults a diputats i partits catalans

Però el diputat del PP de l'Assemblea de Madrid encara va més enllà i diu que els seus 'amics catalans' li expliquen que 'els nacionalistes són molt corruptes', en referència al nacionalisme català. I posa d'exemple la corrupció 'generalitzada' a UDC i els casos de Macià Alavedra i Lluís Prenafeta, a més de considerar que 'ni els socialistes nacionalistes se'n lliuren', i qualificar de 'negoci familiar' ICV-EUiA i de 'noi dels encàrrecs' el secretari general de la formació, Joan Herrera, 'que està a dues dutxes de semblar suficientment polit'.

'Tot odi, revenja, rancor, desafiaments inventats, infantilisme polític, interessos obscurs i misèria humana', etziba en referència al nacionalisme català. Però encara més, arriba a afirmar que no s'ha de fer 'res al marge de la política', perquè 'els talibans no són per aquest país ni per aquests moment'. Diu no ser partidari que el PP vagi als tribunals per intentar impedir la prohibició dels toros, sinó que hi ha d'anar 'els ciutadans que han vist agredit el seu legítim patrimoni'.

I conclou l'entrada al seu blog dient que no li val l'argument que la sardana 'no és igual que els toros perquè no mata. Sí que mata. D'avorriment. Com els nacionalistes'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
Francesc fletxa Barcelona
19 de setembre de 2010, 11.30 h

Soc un Neci però humà, t'explicaré una anècdota "sr. Doctorat": Tenia set anys, el meu pare em va portar a una "Festa Nacional" a Antequera, quan el primer brau va començar a sagnar, voluntàriament, a mi em van començar uns vòmits i mal de ventre. El meu pare i jo vam marxar i mai més he admès que això que feu amb els animals s'hagi d'aplaudir. Més clar Nosaltres son necis però no gaudim de fer-li mal als animals, ni tant sol si fossin de dues potes i d'altre territori. Reru


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Rocdur fletxa Crevillent
11 d'agost de 2010, 14.00 h

#28 Tengo entendido que el shotiss es un ritmo austriaco o bavaro. De musica y baile de madriç no conozco ninguna que se le pueda adjudicar.
La envidia los corroe hasta la medula, es imposible llevar a cabo la invencion de una metropoli con pies de barro, sin pasado ni tradicion propia, deberian de clausurar ese adefesio de ciudat y todo lo que encierra y representa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Miguel fletxa Granollers
8 d'agost de 2010, 23.22 h

Lo que no comprendo es como el PP tiene en sus filas políticos tan gilipollas. A ningún catalán se le ha ocurrido criticar el chotis, pues considero sería herir el sentimiento de personas que piensan distinto a "ese", repito, "gilipollas".


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
SOM I SEREM! fletxa Tordera
7 d'agost de 2010, 18.45 h

#16 Responent al comentari d`un tal "cherpa": No sé qui ets, pèro aixó que dius de "no sou ni sereu res", et refereixes a mí, o a tots els catalans? I creus que estic content amb l`ajuntament de Tordera? doncs no. No son mes que una colla de corruptes especuladors; així que aquí et dono la raó. Ah, i per si a algú l`hi interessa, l`alcalde de Tordera es de CiU. No cal dir res més, no?
NO a les curses de braus! NO a l`especulació urbanística! NO al colonialisme espanyol! NO als boti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26 Jaume Campmany Ribas
Jaume Campmany Ribas fletxa [object Object]
7 d'agost de 2010, 11.21 h

com diuen a les espanyes, a aquest senyor ni aigua


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Jaume Campmany Ribas fletxa Sant Cugat del Valles
7 d'agost de 2010, 11.19 h

com diuen a les espanyes, a aquest senyor ni aigua


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
carolina fletxa mATARO
6 d'agost de 2010, 17.57 h

En sebla que aquest senyor, !per dirli algo¡ es clarisim que es un innuran de la daça i la musica de la nostre "NACIÖ" per que el que mata amb sang i patiment a un animal innocen que l'espossan en una plaça a les bavaris de unes persones. !humanes............... els fan dir.............
I la "SARDANA" es la "Dança ." ES LA DANÇA MES VELLA QUE ES FA I ESDESFA" segur que aquet senyo innora aquest "mot" que conexem perfectament tots els sardanistes, i per un altre per li diria a q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
6 d'agost de 2010, 17.20 h

Vull separar-me
11/07/10 02:00 - Mateu Ciurana


Escolta Espanya, hem arribat al final de camí. Vull separar-me. No m'havia pas imaginat fa uns anys que arribaria a aquest extrem però això nostre no té futur. Et veig com un marit antipàtic que em maltracta i m'explota. No em sap greu recordar que t'he estimat i que m'he esforçat per salvar la nostra relació, però tu m'has tingut sempre com una propietat. T'he servit i has presumit de mi. M'has dit alguns cops que m'estimes però amb la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
6 d'agost de 2010, 16.35 h

#20 Vostè té tota la raó, però sap què passa ????. Que els espanyols se'ls creuen. Són gent d'aquesta nissaga política i feixista que sembra l'odi, la qual cosa demostra el poc valor intel·lectual d'uns i altres. I el pitjor de tot, és que són pobrets tan curts que per no tenir, ni opinió tenen, per tant el què fan és creure's el què diuen els mercenaris de torn.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.