ACN Brussel·les .- Espanya és el tercer estat de la Unió Europea amb una pitjor percepció d’independència judicial, segons l’informe sobre la situació de la Justícia a la UE publicat aquest dilluns per la Comissió Europea. Un 60% dels ciutadans consideren dolenta o molt dolenta la independència judicial espanyola, i un 49% ho atribueixen a les ingerències de la classe política als tribunals. Només Eslovàquia i Bulgària tenen una percepció pitjor que Espanya, tot i que hi ha més ciutadans a l’Estat que a Bulgària que veuen interferències polítiques en els judicis: un 49% respecte a un 44%. El rànquing el lideren Dinamarca, Finlàndia i Àustria, on més d’un 80% dels ciutadans consideren bona la independència de la justícia.
El ‘Quadre d’Indicadors de la Justícia de la UE 2017’, publicat aquest dilluns, mostra que només un 3% dels ciutadans a l’Estat espanyol valora com molt bona la justícia, un percentatge que arriba al 40% a Dinamarca. Un 28% dels espanyols veu prou bo el sistema judicial, un 39% bastant dolent i un 19% molt dolent.
L’informe indica que un 49% dels ciutadans a l’Estat, gairebé la meitat, creuen que les interferències polítiques en els tribunals són el principal motiu de la manca d’independència dels jutges, un percentatge que se situa en el 45% pel que fa a les interferències dels poders econòmics. Només Hongria, on un 53% dels ciutadans veuen interferències polítiques al sistema judicial, i Bulgària, on la xifra se situa al 50%, estan pitjor que l’Estat en aquest aspecte.
El ‘Quadre d’Indicadors de la Justícia’ també apunta que cap empresa a l’Estat espanyol valora com molt bona la independència judicial. De fet, un 41% la veuen bastant dolenta i un 18% molt dolenta, mentre que només un 30% la situen com a prou bona. La meitat de les empreses consultades en l’informe, un 50%, creuen que el principal motiu de la manca d’independència judicial a Espanya és la interferència política en els tribunals, un percentatge gairebé calcat a les influències empresarials o d’altres grups d’interès, que veuen un 49% de les companyies.
#1 I? que hi te a veure la constitució amb el fet de que espanya no hi hagi independència judicial? hahahahahahahaha, els espanyolets tontis com tu us fot tant que ara tant a europa com el món us critiquin i ens donin la raó, que no teniu cap argument amb que poder rebatre, només actueu com un nen de 5 anys amb la seva rabieta i picant de peus hahahahahahah, queet folli un burro i una cabra tros de desgràcia
Crec que l'any passat, espanya era el sisè estat de la UE que més es desconfiava de la seva justícia. Enguany han "millorat" i han aconseguit pujar al podi!"
Sento haver-te de dir , POBRE bejota, que es veu clarament que a més a més de TARAT i ANALFABET tens dues altres qualitats, la de SUBNORMAL i la de FILL DE PROSTITUTA.
Ja t'he explicat 200 vegades que:
1.- la MERDA de constuciong a la que et refereixes, va ser REDACTADA I VOTADA SOTA EL XANTATGE DE L'EXÈRCIT FRANQUISTA I DE TOT L'APARELL D'ESTAT FRANQUISTA, que en 1978 estava tan INTACTE com en vida del dictador.
2.- Que t'estalviïs parlar de percentatges, perquè els ref... Llegir més
El 6 de diciembre de 1978 los españoles mayores de 18 años fueron convocados a votar en referéndum la aprobación o no de la Constitución Española. Un 88% de los votantes dijeron «sí», aunque en Andalucía, Canarias, Murcia y Cataluña se superó el 90%. En ésta última, los votos afirmativos fueron Barcelona, 90,38%, Gerona 89,78%, Lérida 91,34% y Tarragona 90,99%.
Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ...
Llegir-ne més
Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà
digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que
el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.