directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

(Vídeo) Espanya gaudeix cantant el “Cara el Sol”

El canten al funeral per Utrera Molina. L'exministre Alberto Ruiz-Gallardón va portar el fèretre mentre sonava l'himne falangista

Comentaris 38  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- Les Joventuts Socialistes d'Espanya (JSE) han denunciat davant la Fiscalia que durant el funeral de l'exministre franquista José Utrera Molina, mort dissabte als 91 anys a Nerja (Màlaga), un grup de falangistes va cantar el 'Cara el sol' fent la salutació feixista amb el braç alçat. Les JSE sospiten que els assistents podrien haver vulnerat la Llei de Memòria Històrica i fins i tot el Codi Penal. Entre els presents a la cerimònia hi havia l'exministre Alberto Ruiz Gallardón, gendre d'Utrera, que va portar el fèretre mentre sonava l'himne falangista. A través d'un comunicat, el secretari general de les Juventuts Socialistes, Nino Torre, ha condemnat aquest "espectacle de rememoració de la dictadura" i a retret a Gallardón que "s'escudi en què ja no està en política per rebutjar els fets".

Comparteix
   


Etiquetes
José Utrera Molina va ser un dels signants de la pena de mort de Salvador Puig Antich

 Per aquesta raó, la magistrada argentina María Servini en va demanar la seva extradició a l'Argentina per ser jutjat per crims contra la humanitat durant la dictadura franquista. La fiscalia espanyola, però, s'hi va oposar i el govern espanyol la va denegar. Utrera Molina era sogre de l'exministre Alberto Ruiz-Gallardón i patró de la Fundació Francisco Franco. El 2012 va ser nomenat Cavaller d'Honor de la fundació del dictador espanyol, al costat d'Augusto Pinochet Molina, nét del dictador xilè Augusto Pinochet.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#38
daman fletxa barcelona
27 d'abril de 2017, 22.02 h

Mº Dolores de Cospedal va promulgando a los cuatro vientos que el independentismo no es democrático y justamente cuando una parte de un país no está conforme tiene todo el derecho del mundo a exigir un referéndum. Hay una sentencia del Tribunal Internacional de la Haya del 22/07/2010, que lo explica muy bien: ”Declaramos que no existe en Derecho Internacional ninguna norma que prohíba las declaraciones unilaterales de independencia. Declaramos que cuando hay una contradicción entre la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
25 d'abril de 2017, 16.08 h

#33 "que nadie haga nada" n'estàs segur? perquè per el que es veu l'estat no opina el mateix que tu . Si fós un "butifarrendum" com els de la teva colla de papanates franquistes dieu , aleshores cap de porc, perquè es va jutjar Mas, Ortega i Rigau? mmm? és curiós veure i sentir que us empleneu la bocassa de que és un butifarrendum, però a al vegada condemneu el 9N, hahahahhahahahahaha, que no saps ignorant que el 9N no te cap validesa jurídica? perquè creus que hi van anar voluntaris ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
joddi fletxa Barcelona
24 d'abril de 2017, 20.33 h

#2#4 #8 #9 #13 #12

No patiu que ja veureu com la fiscalia del estat actuarà d'ofici davant d'aquest acte il-legal, posant a tota aquesta gent a on els correspon, doncs està demostrat que aquest organisme estatal actua sempre amb justícia i amb molta rapidesa davant de fets contraris a la legalitat, com està passant amb els actes de la generalitat i parlament català.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
joddi fletxa Barcelona
24 d'abril de 2017, 20.18 h

#30
I el més incomprensible és que encara els espanyols els defensin i els segueixin votant fins i tot a traure majoria, fet que fa i farà que ells segueixin actuant de la mateixa manera, fent-sa rics a costa de tots els espanyols.

Doncs encara que tot sigui corrupció, és molt diferent a que sigui fet en benefici d'un partit per reforçar la seva solvència a que sigui fet en benefici propi com està passant en aquest cas.

És un exemple molt significatiu de la gran ignorància tan pol... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
24 d'abril de 2017, 20.04 h



#33



Diissimula una mica, "Toni Caballol" , PPalurda anal-fabeta franquista, no parlis de "butifarrendum" que tots estem al corrent de que fas amb les "morcillas" quan el teu gos està cansat i la teva mare no vigila la cuina perquè està amb algun client . . .



HUAH HUAH HUAH aquets xicotet està "obnuVilat" . . .



HUAH HUAH HUAH . . . com pot ser tan CRETINA aquesta PPalurda franquista ??!!!! HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH !! !! !! !!





Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
24 d'abril de 2017, 18.55 h

#32

querido nazi

En multiples ocasiones he manifestado mi personal opinion de que NADIE haga nada para impedir el butifarrendum como ya se hizo el 9-N.

Nada mas ridiculo que un butifarrendum unilateral con preguntas inventadas, con censo inventado, votando 15 veces las mismas personas y con un 99,9 % de votos favorable al mejor estilo Corea del Norte para que la opinion mundial SIGA RIENDOSE DE VOSOTROS:


JA JA AJ AJ AJ JA JA JA JA JA JA JA JA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
24 d'abril de 2017, 17.21 h

#23 Que al burdell que regenta la teva mare hi tens un bola de vidre? jo se el que passara`, que votarem el referèndum i ni tu ni l'exèrcit ni la teva colla de frikis del vibrador rojigualdo ni la teva mare ho impedireu, si no heu pogut ara, que et fa pensar que podreu aquest any. Et cou no poder fer res per evitar el referèndum? doncs et fots i me la menjes de canto .

A tu si que et cladrà una bona dosi de valiums


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
24 d'abril de 2017, 17.18 h

#18 Que fots aqui merda seca? au va ves a rendir honors al teu ídol caigut franquista, que se que tens un póster d'ell a l'habitació del teu burdell


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
24 d'abril de 2017, 13.31 h

Eduardo Zaplana, imputat per l'operació Lezo.

La llistat d'investigats ascendeix fins a 60 persones.
El titular del Jutjat Central número 6 de l'Audiència Nacional, Eloy Velasco, ha inclòs com investigats dins de l''operació Lezo' a l'exministre popular de Treball Eduardo Zaplana i a l'empresari Juan Miguel Villar Mir, propietari de la constructora OHL, segons les dades a les quals ha tingut accés Europa Press. La llista d'investigats ascendeix a 60 i el magistrat també ha inclòs... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Synera fletxa Barcelona
24 d'abril de 2017, 13.21 h

EL REFERÈNDUM ÉS LEGAL I, A MÉS, OBLIGATORI

EL MAFIÓS GOVERN DE L'ESTAT MENTEIX, MENTRE, EL TRIBUNAL INQUISITORIAL ESPANYOL INCOMPLEIX LA LLEI

El dret a la lliure determinació és ius cogens, és a dir, un dret ben ancorat en la Carta de les Nacions Unides i en l’article 1.2 del Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics quan diu:

"Tots els pobles tenen dret a l'autodeterminació. En virtut d'aquest dret determinen lliurement el seu estatut polític i procuren també pel se... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.