directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 05:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Demolidor tuit de la CGT que no agradarà gens als comuns

El sindicat s'enronta al partit que es va vendre com el seu màxim defensor

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Des de la seva creació, els comuns han volgut donar la imatge que ells eren els millors defensors de la classe treballadora. Curiós que, amb poc temps al poder els mateixos sindicats ja els han girat l'esquena. El conflicte a TMB, gestionada per Mercedes Vidal, s'ha tornat a enquistar i la vaga al Metro ha repercutit amb força sobre els ciutadans. La CGT de Catalunya ha fet un demolidor tuit que no agradarà gents a Barcelona en Comú.

Comparteix
   


Etiquetes
Les aglomeracions en andanes i trens ha estat l'impacte inicial en les primeres hores de la vaga del Metro de Barcelona que ha començat aquest dilluns amb motiu de la negociació del conveni col·lectiu entre els sindicats i la direcció.
 
La vaga convocada pel comitè d'empresa té previst alterar el servei del metro tots els dilluns no festius. El departament d'Empresa, Afers Socials i Famílies van decretar la setmana passada uns serveis mínims del 40% en les hores punta i del 20% en les hores vall.
 
El tuit que assenyala els responsables
 
Els comuns ja són casta per alguns sindicats. És el cas de la CGT que amb un tuit ha assenyalat els culpables d'aquesta nova convocatòria de vagues. Concretament, diu que els responsables són Mercedes Vidal, ICV, el PSC, Baarcelona en Comú (afegeix EUiA en un segon tuit) i els 579 directius fora de conveni.
 
Mercedes Vidal es renta les mans
 
Amb l'ànim de marcar el màxim de distàncies amb els socialistes i ICV, la presidenta de TMB i regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, en reiterades ocasions ha volgut deixar clar que els sous desorbitats actuals dels directius responen a gestions fetes en "anteriors mandats" i considera "totalment inapropiat" que una empresa pública pagui 200.000 euros de salari. Tot i així, no hi posa remei sota el seu mandat.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Synera fletxa Barcelona
24 d'abril de 2017, 13.16 h

EL REFERÈNDUM ÉS LEGAL I, A MÉS, OBLIGATORI

EL MAFIÓS GOVERN DE L'ESTAT MENTEIX, MENTRE, EL TRIBUNAL INQUISITORIAL ESPANYOL INCOMPLEIX LA LLEI

El dret a la lliure determinació és ius cogens, és a dir, un dret ben ancorat en la Carta de les Nacions Unides i en l’article 1.2 del Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics quan diu:

"Tots els pobles tenen dret a l'autodeterminació. En virtut d'aquest dret determinen lliurement el seu estatut polític i procuren també pel se... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
24 d'abril de 2017, 12.55 h

NO HI POSEN REMEI ALS SOUS DESORBITATS, PERQUÈ ELS BENEFICIARIS SÓN PSC. i ICV, TOTALMENT ESCANDALÓS, BARCELONA EN COMÚ I TOTS ELLS, JA SÓN AMB LES MENTIDES ESTAFA A L'IGUAL QUE EL GOVERN DEL REINO,, NO COMPLEIXEN, QUEDA CLAR QUE LES CLASSES TREBALLADORES,, ENGANYADES, PER LA DEMAGÒGIA QUE TANT BÉ DOMINEN, N'HAN FET TANTES, EL REFERÈNDUM USAT COM A ESQUER PER PESCAR VOTS, QUAN SE'LS EN FOT. ASSOCIACIONS SENSE ÀNIM DE LUCRE, DE SERVEIS SOCIALS, DESPLAÇADES PER EMPRESES DE FLORENTINO P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.