directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 22:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Reagrupament també es desintegra a l'Alt Urgell

L'excoordinador comarcal critica 'la manca de transparència i de democràcia interna', així com 'la deriva autoritària' · Segueix els passos dels reagrupats del Baix Camp, les Terres de l'Ebre, el Berguedà i Sants

Comentaris 30  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

La crisi d'identitat que pateix Reagrupament a força comarques del país arran de l'aparició de Solidaritat Catalana sembla no tenir aturador. Si els reagrupats del Baix Camp, les Terres de l'Ebre, el Berguedà i el barri de Sants de Barcelona ja han anunciat que deixaven l'organització liderada amb mà de ferro per Joan Carretero per sumar-se a l'opció política de Joan Laporta, ara qui també ho ha fet és Marc Cortès, coordinador comarcal de Reagrupament a l’Alt Urgell, comarca veïna amb la Cerdanya i feu de Carretero. Juntament amb Cortès, quinze membres més de l'associació també han anunciat que abandonaven Carretero i que s'adherien a la proposta de Laporta.
Joan Carretero, Reagrupament, Palau de Congressos
Comparteix
   


Etiquetes
L'excoordinador comarcal justifica la seva baixa per 'la manca de transparència i de democràcia interna en el funcionament de l’associació, la deriva autoritària i la manca d’informació als associats per part de la Junta Directiva', així com per mantenir una viva disconformitat amb 'el procediment seguit en l’elaboració de les llistes dels candidats que s’han de presentar a les properes eleccions al Parlament, que incompleixen els acords de la 1a. Assemblea de Reagrupament, en què s’establia l’elecció directa dels candidats amb llistes obertes en cada circumscripció electoral'.

Cortès considera que el procediment que es va seguir per escollir la llista de candidats al Parlament 'va en contra de la ponència política i del Reglament aprovats en la 1a. Assemblea de Reagrupament', perquè es va fer 'amb llistes tancades i bloquejades, i en una votació única centralitzada a Barcelona'.

Pas a Solidaritat Catalana
Finalment, Cortès també anuncia 'tot el meu suport a Solidaritat Catalana per la Independència, la candidatura independentista transversal impulsada per Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Beltran' i explica que s'hi ha adherit 'juntament amb nombrosos ex-associats de Reagrupament de la comarca'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
12 d'agost de 2010, 00.40 h

#2 http://www.soyxavierbcn@tontolcus.com


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
atlasac fletxa Vila-real
11 d'agost de 2010, 11.43 h

A mi no em vingueu amb hòsties!! si.....vam tenir ERC a la generalitat, tenia raó de ser REAGRUPAMENT o jo mateix? VINGA JA!!! reagrupament es molt jove, però mireu els anys que jo treballo per la LLIBERTAT!!!
el que em cabretja, (clar que son molt poderosos ara) es el CANVI que de ERC a anat esdevenin a poc a poc e r c. per no dir un braç del PP...però aquest TINGLADO ENTABANANT LAPORTA per fer FRACASSAR REAGRUPAMENT és REPUGNANT MOLT REPUGNANT...jo no vaig entra a ERC la vaix olorar cin... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
10 d'agost de 2010, 22.53 h

Quina manera de perdre la neutralitat i la credibilitat amb articles com aquests, omplerts de manipulació, quina forma de perdre el poguer situar-se com a referent dels diaris on-line en català...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
marxem? s´espanya fletxa per regenerar
10 d'agost de 2010, 20.07 h

Pel que vaig llegint tots plegant pel mateix.Volien estar de candidats !!! el més amunt possible ( mai haguessin estat contents)si que cal regeneració SI.Sobretot de L'Ambició de viuré de la política ¡¡tant si com no!! si noi em volen aquí , vaig allà


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
OTGER CATALÓ fletxa CAMPS CATALÀUNICS
10 d'agost de 2010, 19.53 h

#25 ara fa una setmana jo veia la unitat molt fomuda, ara tinc unes quantes esperançes de coalició entre Reagrupament i Solidaritat però el que és vergonyos és que les dos orgnitzacions tingin 13 punts comuns però el 14, que és el referent a les llistes, impedeix que s'uneixin, per un punt!!! sort n'hi ha de gent com el senyor Carles Mora que esta disposada a fer sacrificis personalts i abandonar les llistes i esta fent tot el possible per tal de que la coalició sigui possible, ara bé ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Pep fletxa Girona
10 d'agost de 2010, 18.23 h

Jordi(SC), tens raó i em disculpo per la manera que he acabat el meu missatge, però és que no sé com expressar l'emprenyament i la impotència que sento veient com no som capaços de dissenyar un únic projecte que pugui canalitzar el sentiment que es va viure a la manifestació d'ara fa un mes.

Fixa't que trist, estic parlant de gent que ens deixaríem convèncer fàcilment. Gent que necessitaria ben poc per anar junts i enlloc d'això trobem divisió entre persones que pensen gairebé i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Anna GP fletxa Manresa
10 d'agost de 2010, 17.57 h

S'acaba la pallassada del Carretas. A Esquerra Independentista estan que trinen amb l'Uriel. No l'ha seguit ni el tato en la seva nova urielada. Tots els que no van saber perdre el congrés d'ERC estan cavant la seva pròpia fossa per freaks i egòlatres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
10 d'agost de 2010, 17.47 h

#22 Trobo que ha fet un comentari molt assenyat. Això no obstant, el què no s'hi diu amb l'èmfasi que posa en la seva primera part, és l'abatiment que mostreu al final del mateix. Penso que es farà un flac favor a sí mateix i a Catalunya, si us absteniu de votar com la majoria d'abstencionistes que ho fan per manca d'amor a Catalunya, o pel tan se m'en fot, o senzillament perquè s'estimen més anar a la platja o a esquiar que anar a votar. Salutacions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Pep fletxa Girona
10 d'agost de 2010, 17.32 h

No se que hi ha de cert en aquesta notícia, però en tot cas crec que no anem bé o com a mínim no m'agrada el que es pot interpretar.

Si la "unitat" ha de venir per l'afebliment i derrota del contrari malament anem. Per favor, abans que les ferides siguin massa grans, seieu en una taula, feu sortir els molts punts en comú que teniu i presenteu una única candidatura.

Ara no es tracta de guanyar una cadira pels propers 4 anys. No, no és això. Ara toca lluitar per fer justícia a aquest p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Jordi-80 fletxa València
10 d'agost de 2010, 16.42 h

El Doctor Carretero (com tant agrada anomenar-lo els frikis) està rebent de la seua pròpia medecina.La diferència és que Laporta ha muntat el seu xiringuito amb els seus recursos, i Carretas es va servir dels recursos d'ERC per a muntar-se la seua paraeta. I bé que se servia dels mitjans sociovergents per a llançar merda contra ERC. Carretas, estàs rebent en la cara tota la merda que has estàs llançant durant anys.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.