directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 12:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Solidaritat emplaça l'independentisme a escollir una 'candidatura unitària i transversal' el 4 de setembre

La formació celebrarà quatre assembles simultànies a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona on s'escolliran les llistes 'democràticament'

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Solidaritat Catalana per la Independència s'ha adreçat aquest dilluns als seus adherits i a tots els militants i simpatitzants de partits independentistes per fer una crida a la unitat el 4 de setembre. En un decàleg on expliquen els seus objectius i el seu mètode de funcionament, el partit liderat per Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran aposta perquè tots els simpatitzants i militants d'organitzacions independentistes participin el 4 de setembre en una de les quatre assembles simultànies que tindran lloc a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona on s'escolliran democràticament les llistes d'una 'candidatura independentista unitària i transversal'.
uriel bertran, joan laporta, alfons lópez tena, solidaritat catalana
Comparteix
   


Etiquetes
El partit de Laporta es defineix en aquest decàleg com 'un moviment democràtic de base i ciutadà que té com a objectiu la proclamació de la independència de Catalunya en la propera legislatura'. De fet, la formació adverteix que només entrarà en un govern que assumeixi aquest objectiu, impedint un tercer tripartit i sense donar suport a cap executiu on hi participin partits d'obediència espanyola.

Una altra particularitat de Solidaritat Catalana és que es tracta d'un moviment ciutadà i tots els adherits poden votar i ser votats com a candidats. Ratificar llistes proposades per la direcció seria 'caure en els vicis i els errors dels partits polítics antics: l'adulació, la cooptació, el nepotisme, la manca d'autoexigència, la corrupció, la mediocritat i l'allunyament de la ciutadania', referint-se així, implícitament, a Reagrupament.

És per això que el partit escollirà els seus candidats en quatre assemblees de circumscripció que se celebraran el 4 de setembre, on es podrà presentar qualsevol adherit a la formació. Solidaritat Catalana convida tots els militants d'organitzacions independentistes a participar-hi.

'Cada candidatura electoral, des del primer lloc i successius, s’ordenarà en funció del nombre de vots -de major a menor- que assoleixin les persones individuals o equips indistintament. D’aquí pocs dies s’enviarà la convocatòria de l’assemblea a tots els adherits i simpatitzants. Tots els candidats poden enviar l’argumentació i escrits per demanar el vot dels adherits, que rebran tots ells i els simpatitzants, i podran posar-se en contacte via correu electrònic i a través dels actes presencials que organitzin', expliquen Laporta, Tena i Bertran.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
josep fletxa barcelona
12 d'agost de 2010, 12.04 h

-decidir una candidatura. No 'escollir'
-farà quatre assemblees. No 'celebrarà'
-demana a tots els simpatitzants. No 'aposta'
-s'elegiran democràticament. No 'escolliran'
-durant la propera legislatura. No 'en la'
-només entrarà a un govern. No 'en'
-el partit elegirà els candidats. No 'escollirà'
-a quatre assemblees. No 'en quatre'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
noemi fletxa terrassa
11 d'agost de 2010, 23.33 h

I afegeixo: crec que ERC es la clau perquè això sigui possible, si recullen el sentiment del poble i s'uneixen a un front comú quan vagin per separat i haguem d'escollir qui mana el nostre flamant país estic segura que seran recompensats a les urnes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
noemi fletxa terrassa
11 d'agost de 2010, 23.31 h

#9 Em sembla que hi hauria tanta feina a organitzar la nova estructura d'un país nou que es una mica igual el que votés Laporta durant 4 anys, les coses s'haurien de fer per consens. Quan diguem independents podrem passar de lliberals i arribistes, aprofitem que son una associació molt visible i amb molt bon màrketing perquè ens portin a la independència, després ja veurem! Ara cal unitat, a mi tampoc crec que m'agradés l'ideari polític més enllà de la independència de solidaritat p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
11 d'agost de 2010, 11.59 h

PASSO DE DRETES, D'ULTRALIBERALS, DE PERSONALISTES, DE SALVAPÀTRIES, D'ARRIBISTES,DE MESSIES GRIMPADORS, DE FALSES UNITATS.

JO CONTINUO PENCANT, FENT LA MEVA APORTACIÓ, CONSTRUÏNT DIA A DIA.

VEIENT COM ESTÀ EL PATI, ERC CONTINUA SIGUENT LA MILLOR OPCIÓ I DE LLARG


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
11 d'agost de 2010, 11.55 h

cadadia està la cosa més clara:

Rcat: xiringuito castrense del doctor house

Suma independència: una barreja d'indepes de l'inserso, la guarderia i el grup excursionista revolucionari dels nens de casa.

Solidaritat: plataforma publicitària de tres medallistes que en un any han cremat més equips de treball que el Rambo

i la gran pregunta: quin projecte, pla, o plantejament o filosofia tenen que sigui diferent entre ells per justificar que es tirin el dia parlant d'unitat i no s'uneixin? ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jonyelmelenes fletxa Barcelona
10 d'agost de 2010, 16.09 h

Laporta estem amb tu. Som molts i anem a mort amb l'independentisme. Fora els botiflers (PSC CIU I ERC-traidors-). El meu vot el tens Jan. I el de la meva família. Tena i tu els hi heu de fotre fort als espanyols. Com vas demostrar amb el F.C.B s'ha demostrat que dius sense embuts el què penses. I saps aguantar la presió millor que ningú. No te n'has amagat mai i per això sempre et recolzarem. Endavant Solidaritat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
noemi fletxa terrassa
10 d'agost de 2010, 14.11 h

Si moltissims ciutadans els demanem que vagin tots els independentistes junts, ho hauràn de fer! si els de solidaritat tenen llistes tancades pels set primers les hauran d'obrir per fer-hi entrar els altres, els hem d'exigir que s'entenguin i ho hem de fer units des de la base, nosaltres som els que decidim. Que es barallin ells per veure com s'entenen nosaltres tots a una!
signeu a http://araomai.cat, ja som 1500!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
10 d'agost de 2010, 13.34 h

ERC BOTIFLER$ TRIPARTIT$. ENDAVANT JAN ESTEM AMB TU!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Mireia Bonastre fletxa Torredembarra
10 d'agost de 2010, 13.09 h

Els 10 punts ja en tenen tres que ja estan decidits i a dit. El Primer lloc per Joan Laporta. Segon lloc per López Tena, Tercer lloc per Uriel Bertran i tots elegits per "aclamació" en assemblea . ..aquest son els tres primers punts del ordre del dia. I de la resta..? doncs això, tot el que vulgueu encabir-hi de la suma. Farà falta una gran abstenció i una alta divisió del independentisme per poder ser-hi els tres "mosqueters" al nou parlament...però el principal objectiu ja serà c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Thor fletxa Igualada
10 d'agost de 2010, 12.34 h

Una pregunta per els Solidaris: Si el president de SC pot blindar 7 persones de confiança per encapçalar les llistes, això son llistes obertes?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.