directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 22:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El traçat final del Quart Cinturó ja es pot consultar a Google Maps

D'aquesta manera les plataformes opositores volen que tothom en conegui les afectacions

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Campanya Contra el Quart Cinturó ha reproduït el traçat final inclòs en l'estudi informatiu del ministeri de Foment espanyol en una aplicació de Google Maps. D'aquesta manera planera i senzilla, qualsevol usuari amb unes nocions mínimes de navegació a la xarxa pot recórrer virtualment els territoris per on passarà el Quart Cinturó i identificar quines són les principals afectacions que la infraestructura tindrà tant al Vallès Occidental com al Vallès Oriental. De la mateixa manera, també s'ha penjat a Internet la totalitat de la memòria executiva i els plànols del traçat, per tal que tots els ciutadans tingui accés a l'estudi informatiu de la nova autovia.
quart cinturó
Comparteix
   


Etiquetes
En aquest sentit, des de l'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (Adenc) ha recordat al ministeri espanyol que 'facilitar l'accés universal a la informació amb les noves tecnologies és una obligació de l'administració'. També reiteren que 'la data de l'anunci i de la durada de la informació pública i les dificultats per accedir a l'estudi informatiu haurien d'obligar a l'administració de l'estat a revisar profundament els seus protocols d'actuació'.

Els opositors al traçat del Quart Cinturó consideren que l'estudi informatiu vol 'falsejar el debat' i impedir que s'afronti 'com toca' el debat al voltant del Quart Cinturó. Denuncien que no se saben els objectius concrets que es volen assolir en usuaris de transport col·lectiu ni quines infraestructures són necessàries per assolir-los.

Noves sol·licituds de pròrroga

Per altra banda, la Campanya Contra el Quart Cinturó ha demanat als 18 ajuntaments afectats de manera directa o indirecta pel projecte que sol·licitin una pròrroga del termini per presentar al·legacions fins el 4 d'octubre, i així compensar els 27 dies hàbils d'informació pública que coincideixen amb el juliol i l'agost.

Fins aquest dilluns, només els ajuntaments de Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Sabadell i Terrassa han formulat ja aquesta sol·licitud.






COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.