directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Finalment els controladors aeris no faran vaga a l'agost

Es mostren 'sensibles' davant la preocupació dels passatgers

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Comitè Executiu de la Unió Sindical de Controladors Aeris espanyol (USCA) ha decidit per unanimitat, després d'una reunió de tres hores, no fer vaga durant el mes d'agost. D'aquesta manera, han volgut demostrar la seva 'sensibilitat davant la preocupació del sector turístic i dels passatgers', segons ha explicat el secretari de Comunicació del sindicat, César Cabo. Així mateix, el sindicat ha afirmat entendre 'que el govern espanyol empenyerà Aena' a tornar a la mesa de negociació 'amb una actitud constructiva'. La reunió en què s'ha pres la decisió estava prevista per dijous però els controladors han decidir avançar-la per la situació d'incertesa que havien creat al sector turístic i als passatgers.

Comparteix
   


Etiquetes
Aquesta decisió l'haurà de ratificar l'assemblea nacional del sindicat de controladors durant els pròxims dies. Aena va demanar que els controladors es definissin per poder prosseguir amb la negociació que es va trencar el passat divendres.

A més el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, havia demanat aquest dimarts al matí als controladors aeris 'sentit de la responsabilitat' en la decisió que havien de prendre aquesta tarda els controladors.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.