directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 03:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Barcelona retrà homenatge a Leila Khaled, del Front Popular per a l'Alliberament de Palestina

És considerada la primera dona segrestadora d'avions de la història

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Lila Khaled, icona de la lluita palestina i símbol del Front Popular per a l'Alliberament de Palestina, moviment antisionista i una organització militar d'alliberament nacional fundat el 1967 en suport de la independència de Palestina, és la convidada estrella de la tercera Fira Literal que se celebrarà a la capital catalana els dies 12 i 14 de maig.
Leila Khaled
Leila Khaled

Comparteix
   


Etiquetes
La trobada, que serveix per reunir editorials i llibreries amb autors i lectors, se celebrarà al complex de Fabra i Coats, a Sant Andreu del Palomar, defineix la seva proposta en "canviar la societat de dalt a baix" i convida la palestina Khaled, famosa durant els anys 70 per haver participat en el segrest de dos vols, TWA 840 i el Al 219, l'any 1969 i 1970 respectivament, per oferir una conferència sota el títol de 'La Revolució significa vida'. La palestina, coneguda per ser la primera dona segrestadora d'avions, haurà de fer front a l'oposició de la seva presència d'entitats com la Plataforma Ciutadana per a la Recuperació i Preservació de la Dignitat i el Bon Govern de la Ciutat Comtal, conegut també com el 'Moviment Popular contra les polítiques d'Ada Colau', que reuneix el suport de 2.392 adscripcions de barcelonins i que denuncia i "rebutja" la presencia "d'una terrorista consumada" en aquesta convocatòria ciutadana, amb el benentès que "és contradictori barrejar els conceptes de "Revolució" (en aquest cas "Terrorisme") amb el de "Vida" que dóna títol a la jornada esmentada". La plataforma considera que la jornada "suposa la legitimació de la violència contra civils innocents i desarmats, justament com a forma de revolució".

El moviment contra Colau denuncia que la Fira Literal rep una subvenció municipal de l'Ajuntament de Barcelona i té el suport de l’actual equip de govern, molt proper a diversos moviments antisistema i posicionaments oberts a favor de Palestina i antiisraelians.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
damán fletxa barcelona
14 de maig de 2017, 02.58 h

Estaban dos niños jugando al fútbol en una plaza de Madrid, cuando a uno de ellos le ataca un perro de raza Rottweiler. Rápidamente el otro chico arranca una tabla de una cerca y le da un golpe en el pescuezo al perro dejándolo muerto. Un reportero observó la escena y enseguida se puso a entrevistar al valiente niño escribiendo en su libreta lo siguiente: " - Valiente fan del Real Madrid salva a su amiguito de las fauces de un agresivo perro Rottweiler."- Yo no soy del Real Madrid replic... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Marta fletxa Sabadell
12 de maig de 2017, 15.43 h

Si fem costat als perdedors no anirem mai enlloc !!!

Israel Sí !!!

Visca Catalunya lliure !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
12 de maig de 2017, 13.47 h


#5
#7
Chavalín, tu, que parece ser te hacias llamar Aragoneses, tienes clavados en la mente unos recuerdos abominables de tu infancia, cuando a tu mamá la fornicaban unos clientes FALANGISTAS que la maltrataban y alguno de los cuales te hizo cosas vergonzosas que, sin embargo, a ti te gustaron mucho (i así has acabado de viciado)

Por eso sigues viendo NAZIS en todos los demòcratas que no aceptan tu FRANQUISMO MILITANTE que te hace perder horas y mas horas exhibiendo tu pasmosa estupi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS AKA COMO SUPERCAT DE FIGQuerida MAr,Dejame informate queUERAS-GERONA: Tus palabras resuenen en mis oidios como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
12 de maig de 2017, 13.18 h

SIEMPRE HA SIDO ASI. POR ESO EN EL IDEARIO SEPARATISTA SE ENSALZA AL COBARDE CATALAN CASANOVAS QUE SE RINDIO Y MURIO DE VIEJO EN LA CAMA MIENTRAS QUE EL DEFENSOR DE BARCELONA EN 1714, EL ESPAÑOL VILLARROEL LUCHO Y MURIO EN ESA GUERRA PERO SE ESCONDE PORQUE CLARO NO ERA CATALAN.

Un diputado del PSC acusa a ERC de esconder la españolidad de víctimas de la Guerra Civil
David Pérez asegura que los republicanos han impedido que se hayan abierto antes las fosas en Catalunya

Así, “si no se ha... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
11 de maig de 2017, 20.23 h


#4 Hay que ver que pena que me das, chavalín, cuando veo que sigues alucinando NAZIS y no te es posible superar la macabra experiencia de tu niñez en el lóbrego y siniestro burdel donde tu madre se prostituía a cambio de unas perras gordas.

En tu mente infantil quedó grabada la imagen de tu mamá debajo de muchos hombres que la zarandeaban moviéndose frenéticamente. Y sobre todo, aquella olor acre de esperma y menstruo, de sábanas sucias y de vómitos de borracho.

Claro que aún deb... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS AKA COMO SUPERCAT DE FIGUERAS-GERONA: Tus palabras resuenen en mis oidios como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
11 de maig de 2017, 19.49 h

Vicent Sanchis: “La gent se’n va de TV3 perquè s’avorreix”
"Per què tenim un canal d'esports on fan documentals sobre girafes?", ha preguntat el director DE tv3

Este valenciano NAZI deberia saber que la culpa NO la tienen las pobres jirafas. La culpa es que se pasan todo el dia machacando con el rollo del pruses y hasta los NAZIS tienen un limite.

http://cat.elpais.com/cat/2017/05/11/catalunya/1494499652_192510.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
caesar fletxa pamplona
11 de maig de 2017, 18.35 h

Espero que la embajada USA solicite la detención de esta criminal terrorista, y cumpla condena, hasta ahora vive en Jordania.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
finsals collons fletxa london del camp
11 de maig de 2017, 18.18 h

Cada dia una de més impresentable...tarats!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
11 de maig de 2017, 17.17 h

Encara recordo a l'elemental i `primat no evolucional Juanito Boada i el tonton Joan Saura junts amb els terroristes i criminals de Hamas amb una pistola a la ma a la Plaça de Sant Jaume
ICV, convertit en un partit terrorista, d'Asens i Colaus, continua ben viu i es diu DESC corruptes i Hamasistes per la croqueta


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadel
11 de maig de 2017, 17.08 h

Mateixos fills de putes de merda que nega a defensar els drets dels catalans dona medals a Palestina ? Quin coi de malaltia mental de nazis de merda tenen aquella gent ? Ah sí, els nazis també odiavan els jueus ... tot en ordre! A Espanya tot es en revers, feixistes són defensors de democràcia, els nazis de drets humans etc. aneu a la merda ja!


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.