directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 09:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La trama corrupta del CCB segueix esquitxant el PSC de Sant Adrià de Besòs

Ara imputen l'actual alcalde, Joan Callau

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

La trama corrupta al CCB té l'ombra molt llarga. directe!cat n'ha fet un seguiment amb els últims episodis. Ara, la Fsicalia a pres l'accelerador a Sant Adrià del Besos i ha demanat  "els expedients on hagin estat atorgades concessions administratives en relació amb la finca objecte d'actuacions". Estem parlant de la cessió a l'empresa Gimesport SA per a la gestió d'una macrodiscoteca que ja no existeix.
Joan Callau
Joan Callau

Comparteix
   


Etiquetes
A més, el poder judicial demana que la secretaria municipal aporti "l'organigrama dels departaments municipals encarregats de la concessió de llicències urbanístiques entre 2007 i 2017, així com el nom dels inspectors municipals d'obres" segons informa Crónica Global.
 
Falta de permisos, una concessió plena de tripijocs
 
La instal·lació de la carpa (Carpes Ghoa Beach Club) a la zona coneguda com a Marina-Besòs "requeria l'obtenció del permís mediambiental i la de llicència urbanística" segons el fiscal que investiga el cas sota la instrucció del jutge número 2 de Badalona. A més, requeria l canvi d'usos que pensava desenvolupar-se en aquesta finca objecte d'actuacions, sent de destacar que l'activitat de discoteca era incompatible amb aquells terrenys de titularitat pública" on hi havia unes piscines comunitàries.
 
Tot apunta a l'alcalde del PSC
 
La Fiscalia acota les seves investigacions a l'exalcalde del PSC de Sant Adrià del Besòs i ara imputat, Joan Callau, que considera presumpte autor dels delictes de prevaricació i tràfic d'influències per haver afavorit el funcionament il·legal d'aquesta discoteca en un espai privilegiat de la ciutat.
 
L'alcalde, imputat
 
Joan Callau va ser el substitut de l'imputat i exalcalde Jesús Maria Canga, en aquell moment número quatre de la llista que el PSC va presentar l'any 2011 a les eleccions municipals. Des de fa dos anys, el jutge que instrueix el cas investiga per prevaricació a qui va ser alcalde en el moment en què es van produir els fets (anys 2008-13), Jesús Canga. Ara, i després dels últims informe policials incorporats a la causa, la fiscalia demana que s'ampliï aquesta imputació a qui llavors va ser regidor d'urbanisme i actual alcalde, Joan Callau.
 
Un cau de males praxis del PSC al CCB
 
Tal com Més Economia ha informat durant els darrers dies, l'informe de la Sindicatura de Comptes del gener passat posa de manifest tot tipus de males pràctiques al CCB, i a diversos organismes vinculats a l'administració comarcal, entre 2005 i 2011. Durant aquest període, l'entitat va ser presidida pels socialistes Joan Carles Mas Bassa (2003-2011) i Jesús Maria Canga (2011). El text revela vendes de terrenys per sota del preu del mercat, obres realitzades sense finançament o irregularitats en els sous dels treballadors. La Sindicatura ja ha traslladat l'informe a Fiscalia, ja que veu possibles fets perseguibles en les actuacions de dues de les entitats participades pel CCB, la Fundació Pisos de Lloguer i Marina Badalona.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
maricel fletxa Barcelona
12 de maig de 2017, 18.28 h

Vinga ja en tenim a un altre feixista, Gallardón, amb les mans brutes de porquejar diners, en aquest cas relacionat amb Lezo. Voleu dir que axiò acabarà mai ?
http://www.eldiario.es/politica/Anticorrupcion-directamente-Gallardon-fondos-Lezo_0_642536858.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
12 de maig de 2017, 13.34 h


#3 Chavalín, tu, que parece ser te hacias llamar Aragoneses, tienes clavados en la mente unos recuerdos abominables de tu infancia, cuando a tu mamá la fornicaban unos clientes FALANGISTAS que la maltrataban y alguno de los cuales te hizo cosas vergonzosas que, sin embargo, a ti te gustaron mucho (i así has acabado de viciado)

Por eso sigues viendo NAZIS en todos los demòcratas que no aceptan tu FRANQUISMO MILITANTE que te hace perder horas y mas horas exhibiendo tu pasmosa estupidez f... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS AKA COMO SUPERCAT DE FIGQuerida MAr,Dejame informate queUERAS-GERONA: Tus palabras resuenen en mis oidios como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
12 de maig de 2017, 12.57 h

QUERIDOS AMIGOS NAZI

POR MOTIVOS DE HIGIENE MENTAL NO ACOSTUMBRO A VER TVEN3, HACE UNOS POCOS DIAS ESTABA VIENDO ELS MATINS DE TVEN3 Y HABLABAN SOBRE LA ORDEN DE TRANSFERENCIA DE LA MADRE SUPERIORA A SU BANQUERO EN ANDORRA Y EN LA TERTULIA ESTABAN HORRORIZADOS NO POR LO QUE DEBERIA SER EVIDENTE, SINO POR LAS FALTAS DE ORTOGRAFIA EN LAPAO DE LA NOTA MANUSCRITA DE LA MADRE SUPERIORA.


ES EL AHOGO LINGUISTICO ELEVADO A LA ENSIMA POTENCIA. ELLOS ABJURABAN DE MARTA FERRUSOLA NO POR LADRONA Y MENTI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
12 de maig de 2017, 11.36 h

i encara l'ECHANIZ D'ICETA no ha ingressat a 4 CAMINS i no entrarà
PSC, NAZISME I CORRUPCIÓ, GAL I FILESA


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
12 de maig de 2017, 11.32 h


El PSC s'ha cobert tant estrepitosament de merda, que ja cap de les mil porcades que facin ens podrà sorprendre.

Varen tenir l'ocasió de convertir-se en un autèntic partit socialista CATALÀ quan Esquerra Republicana els hi va allargar la mà per fer el Tripartit, i ells, idiotes com són, en lloc d'aprofitar l'ocasió, la varen deixar perdre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.