directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 22:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Nadal dubta de l'anunci fet ahir per Zapatero que faria marxa enrere en la retallada en infraestructures

Zapatero va aprovar fa dues setmanes una retallada sense precedents en l'obra pública · Ahir digué que 'en 10 ó 15 dies' alleujarà la retallada · Nadal no s'ho creurà fins que 'parlin el BOE o les màquines'

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha dit avui que la marxa enrere en la retallada d'algunes obres públiques anunciada ahir pel president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, està 'en el terreny de les especulacions'. En aquest sentit ha dit que, perquè sigui cert 'cal que parlin el BOE o les màquines'. És per això que Nadal ha justificat la manifestació organitzada aquest matí per veïns de l'Aldea reclamant la represa de les obres de la variant de la N-340. Zapatero digué ahir que està treballant perquè en deu o quinze dies es puguin donar notícies positives pel que fa a la recuperació d'accions inversores en matèria d'infraestructures. El conseller també ha confirmat que presentaran al·legacions a la proposta de Quart Cinturó de Foment a finals de setembre.

Comparteix
   

'Estem en el terreny encara de les especulacions. Perquè això sigui veritat cal que parlin o el BOE o les màquines. En el lloc on s'han aturat obres, la gent d'aquests llocs ha de veure les màquines tornant a treballat. I en el lloc on s'han rescindit obres, la gent d'aquests llocs ha de veure que el Butlletí Oficial de l'Estat convoca nous concursos per tornar a adjudicar aquestes obres'. Amb aquestes paraules, el conseller Joaquim Nadal s'ha mostrat caut aquest divendres sobre l'anunci del Ministeri de Foment en reprendre algunes de les obres que fa tres setmanes va dir que aturava en el marc de la retallada pressupostària per eixugar el dèficit públic.

Amb la mateixa idea, Nadal ha justificat la reivindicació que fan aquesta tarda veïns de l'Aldea, que reclamen que es reprenguin les obres de la variant de la N-340. Nadal diu que ha parlat amb els alcaldes de la zona 'i els he dit que amb la informació que disposo no els puc dissuadir de mobilitzar-se'. 'Hi ha bones expectatives però no n'hi ha cap de confirmada fins que no es produeixin fets concrets'.

Al·legacions al Quart Cinturó
Nadal ha celebrat que finalment el Ministeri de Foment hagi presentat una proposta per al quart cinturó, i ha confirmat que hi presentaran al·legacions a final de setembre. De tota manera, Nadal ha volgut remarcar que el govern espanyol 'presenta diverses propostes' i que el seu Departament 'triarà la que s'aproximi més a la que forma part de la documentació bàsica del pla territorial metropolità i intentarem presentar una al·legació que sigui constructiva i que ens porti cap al desencallament definitiu' de la infraestructura.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
pasbort fletxa Vila-real
15 d'agost de 2010, 10.14 h

AVUI EN DIA MILITAR i PENSAR VOTAR A PARTITS, podriem dir que és l´anyorança del FRANQUISME, voler la seva continuació...baix la mateixa BANDERA...i aquesta BANDERA ES LA QUE EM TRAGAT TOTS AQUETS ANYS que diriem que el FRANQUISME S´HA FET MES FORT, SORT TINDREM QUE REAGRUPAMENT ENS PORTARAN LA INDEPENDENCIA I LA LLIBERTAT!!!....i...el senyoret amb el seu partidet...i el treballadoret amb el seu partidet...plegat de mans OI I TANT, NO HI HA RES A FER, OI?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
14 d'agost de 2010, 20.14 h

CiU i PPC mai han governat junts. que si q son uns botiflers pero cullons mes q ERC ja esta dificil. La independencia nomes li pertoca als que ni som d'esquerres ni de dretes ni res, som lliures i per aixo votarem DCat


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Quim fletxa PPCC.
14 d'agost de 2010, 07.24 h

#3
EL VERITABLE TRIPARTIT SEMPRE HA ESTAT I SERÀ, CONVERGÈNCIA+UNIÓ+PP, O CONVERGÈNCIA+UNIÓ+PSOE, SEGONS BUFI EL VENT. CIU=BOTIFLERS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
13 d'agost de 2010, 17.15 h

EXPULSEM de tot arreu de la nació al pro-taurinss espanyols unionistes i als regionalistes unionistes pro Espanya de de PSC i CIU....ha arribat l'hora de dir prou al mesellisme claudicant i unionista amb Espanya den MAS i MONTILLA. Expulsem-los als dos, Catalunya no aguantarà per mes temps sota la SOCIVERGÈNCIA corrupta i mafiosa de CiU i PSC. Expulsem-los amb el nostre vot, les properes eleccions. Si volem podem fer-ho possible no deixant.los mai mes arribar al govern de Catalunya i fer po... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
13 d'agost de 2010, 14.04 h

Si clar, i Tripartit protaurí español de Montilla


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Alex82 fletxa VOT ÚTIL
13 d'agost de 2010, 13.50 h

El vot útil de la dreta espanyola és CIU: Dependència, Monarquia i Estatut retallat. El vot útil de l´esquerra catalana és l´Esquerra Republicana: Independència, República i Estat de Benestar


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 d'agost de 2010, 13.46 h

AGENDA D´ESQUERRA REPUBLICANA ERC pel MES de SETEMBRE:

11 DE SETEMBRE: DIADA NACIONAL DE CATALUNYA. MANIFESTACIÓ 17:00 PLAÇA URQUINAONA CONSIGNA: INDEPENDÈNCIA

29 DE SETEMBRE: VAGA GENERAL DE 24 HORES PELS DRETS SOCIALS RETALLATS PEL GOVERN ESPANYOL I PEL DRET A DECIDIR SOBRE LA INDEPENDÈNCIA. CONTRA LA CRISI ECONÒMICA I L´ATUR, NOU MODEL DE PRODUCCIÓ I MARC DE RELACIONS LABORALS PROPI PER ALS PAÏSOS CATALANS! NO A LA REFORMA LABORAL, NO A LA JUBILACIÓ ALS 70 ANYS!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.