directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Tarragona enceta la recollida de vot anticipat amb una festa

La ciutat celebrarà una consulta sobre la independència el 17 d'octubre

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Tarragona, la ciutat més poblada que consultarà la independència de Catalunya el proper 17 d'octubre, ja recull vot anticipat. En concret, la plataforma Tarragona Decideix ha volgut fer coincidir l'inici de la recollida amb una gran festa, celebrada aquest diumenge, amb actuacions musicals de grups locals i la presència de membres de la Coordinadora Nacional, així com d'altres plataformes organitzadores de consulta que han volgut donar suport als independentistes tarragonins. De moment la plataforma ja compta amb 350 voluntaris i el suport de més de 50 entitats.
La voluntat dels responsables de Tarragona Decideix és aconseguir una xifra important de participació mitjançant els més de dos mesos de recollida de vot anticipat. A més el procés per aconseguir sufragis anticipadament coincidirà amb les festivitats de Sant Magí o Santa Tecla, fet que afavorirà la participació.

Pel que fa a la logística de la consulta del proper 17-O, des de la plataforma es mostren optimistes amb el ritme de voluntaris adherits, i es marquen com a objectiu arribar al miler de tarragonins que ajudin a celebrar la consulta. A més s'està ultimant la seu de la plataforma organitzadora, que permetrà mantenir la recollida de vots durant totes aquestes setmanes prèvies.

Cap als 20 col·legis electorals

A més segons ha pogut saber directe!cat, la voluntat de la plataforma és arribar als 20 col·legis electorals, que s'aconseguiran amb les seus d'entitats adherides, com la Universitat Rovira i Virgili, així com amb la sessió de locals municipals. L'aprovació de la cessió d'espais podria acordar-se en un dels primers plens d'aquest setembre, després que el Govern municipal es comprometés a ajudar de superar les 25 entitats adherides a Tarragona Decideix.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.