directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 04:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU assegura que serà el PSOE qui ratificarà Hereu per Barcelona

Joaquim Forn assegura que els socialistes 'no tenen un model clar', mentre que CiU aposta clarament per Trias

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, ha acusat aquest diumenge l'alcalde, Jordi Hereu, de no tenir un projecte clar per a la ciutat. Després que Hereu confirmés que serà el candidat del PSC a l'Alcaldia de la capital catalana, Forn ha opinat que serà el PSOE qui escollirà l'alcaldable socialista. 'Tenim tota la seguretat que l'acabaran designant des de Madrid, com està passant a d'altres ciutats', ha apuntat. I és que segons Forn, les enquestes 'han fet saltar totes les alarmes' a Madrid, i això farà que José Luis Rodríguez Zapatero intervingui. En qualsevol cas, ha opinat que el problema ja no és només el candidat, sinó que 'no hi ha un model clar'.
jordi hereu zapatero
Comparteix
   


Etiquetes
En declaracions a l'ACN, Forn ha assegurat que el PSC té el problema de no tenir un candidat clar, mentre CiU aposta clarament per Xavier Trias. 'A diferència de CiU, que ja tenim un candidat i un equip preparat per governar, el PSC encara debat sobre qui ha de ser el seu candidat', ha constatat. Tot i que Hereu hagi dit aquest diumenge que serà l'alcaldable socialista, Forn ha opinat que serà el PSOE qui acabarà designant el candidat, com està fent a d'altres ciutats.

Per al portaveu de CiU, l'executiva federal del PSOE veu 'amb preocupació la possible pèrdua de Barcelona', perquè és una de les grans ciutats que els hi queden. Les enquestes, que mostren el 'declivi' del PSC a Catalunya i a Barcelona, i el fet que el relleu de Joan Clos 'no hagi portat els fruits que havia de portar' han fet 'saltar totes les alarmes' a Madrid, ha remarcat.

'Que ell vulgui ser-ho em sembla un desig molt lloable, però no tindrà res a veure amb el que passarà finalment', ha pronosticat. Forn ha recordat que ja no són les enquestes només de CiU, sinó que la municipal parla d'una diferència de vuit regidors a favor de la federació.

A més, s'ha de tenir en compte, ha continuat, que el PSC està 'cada vegada més subjecte al que diu el PSOE'. En qualsevol cas, ha remarcat que ja no és tant un problema només de candidat, sinó de projecte, perquè 'no tenen un model clar, el seu model està esgotat'.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
josep fletxa barcelona
18 d'agost de 2010, 18.46 h

-no tenen CAP model clar. No 'un'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.