directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 09:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carme-Laura Gil exigeix a CiU que aclareixi si és independentista o no

L'exconsellera de Pujol insta Mas a parlar clar, perquè els votants necessiten saber-ho

Comentaris 34  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

L'exconsellera Carme-Laura Gil, al capdavant d'Educació durant el darrer govern de Jordi Pujol, ha demanat a Convergència i Unió que aclareixi si és independentista o no perquè els seus votants necessiten saber-ho. De fet, reclama saber si és veraç el que ha negat sempre CiU, que no és independentista, perquè si és així, ha puntualitzat 'molts no cabem a CDC'. Arran de les paraules de Joana Ortega, número dos de Mas, negant categòricament que la formació sigui independentista, l'exconsellera insta CiU a parlar amb claredat i argumenta que 'no val parlar només de governar bé'. Seria raonable i desitjable, afegeix Gil, 'saber aviat qui som'. 'Voldria saber, si voto CiU, què voto i per a què ha de servir el meu vot', es pregunta l'exconsellera i exdiputada de Convergència. 
carme-laura gil, cdc, ensenyament
Comparteix
   


Etiquetes
En una nova entrada al seu blog aquest dilluns, Gil es pregunta si el que se sap d'UDC, que no és independentista, forma part del que defineix CiU.

'Sabem que UDC no és independentista, que ni tan sols vol que se'n parli. Duran ho ha afirmat de manera contundent, no s'ha de parlar d'independència, és un mot prohibit, poden fugir vots. Sabem que UDC és un partit catalanista, com ho és el PSC i en els dos l'objectiu Moncloa, explícit o implícit, és present. Ortega ho ha dit sense dir-ho', explica Gil.  Davant d'això, l'exconsellera insta CiU a parlar amb claredat i argumenta que 'no val parlar només de governar bé' perquè, segons apunta, 'aquest programa el té qualsevol partit que vulgui governar una Comunitat Autònoma'.

I això que ja sabíem d'UDC és o forma part del que defineix CiU?... Voldria saber, si voto CiU, què voto i per a què ha de servir el meu vot. Seria raonable i desitjable, afegeix, 'saber aviat qui som', insisteix l'exconsellera. 'CiU no és una moneda de dues cares, CDC i UCD són dues monedes diferents. O no?', es pregunta.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#34
Quim fletxa PPCC.
18 d'agost de 2010, 01.02 h

#33
acabes de posar-te en evidència ara ja sabem que a més d´un nen mal criat ets convergent i unionista i no independentista com volies fer creure. Que li va passar al teu papà? que es va quedar sense mamelleta des de que ciu va passar a la oposició?. Ara s´enten tot. i és que als convergents i unionistes regionalistes de segona se us veu tant el llautó. Com a mínim el teu pare podria parlar ell mateix i no encomanar que ho faci el seu fill petit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
17 d'agost de 2010, 23.46 h

ERC ha portat a TV3 i sobretot a Catalunya Ràdio a estar dominada pels españolistes. ERC ha fet president a un protaurí i ha donat les millors conselleries a personatges incompetents del tot a més d'españols. I a més de vendre's d'aquesta manera i de les pallises del Saura als estudiants, La llei d'immersió linguistica de CiU segueix sent l'avanç més important en termes sobiranistes, i en aquestes eleccions s'aconseguirà el concert econòmic. Tandebó pugui entrar Laporta a governar a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Jo Esquerra Nacional fletxa Catalunya lliure
17 d'agost de 2010, 21.09 h

Proper concert de CIU al Palau de la música, Ferrovial empresa patrocinadora

Repartiment:

Director :Millet
Tenor: Alavedra
Contrabaix: Prenafeta

Passa el plateret: "el nen"


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
17 d'agost de 2010, 18.25 h

#30 Molt bo el comentari i molt encertat. Hi ha un paràgraf que m'ha agradat molt també i és: "El fet que ERC hagi fet president un candidat del PSC no fa la Generalitat mes espanyola que quan governava CiU". Molt bé. Es veu que els convergents no se'n recorden de quan van fer president un ultradretà xabacà. Els passa com a la Carme-Laura Gil, que encara avui en dia no sap amb qui s'havia alienat. Salutacions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Pep fletxa Alt Empordà
17 d'agost de 2010, 18.00 h

Sonic, CiU en 23 anys de govern també va fer un govern espanyol a la Generalitat..mira noi si CiU no és Independentista és espanyolista de retruc.. l.autonomia no ens lliure d'espanya ergo el govern de CiU també era espanyol. Independentista ho és qui se'n declara i mes si forma part d'un partit que ho és desde els seus estatuts com ERC. El fet que ERC hagi fet president un candidat del PSC no fa la Generalitat mes espanyola que quan governava CiU, en canvi si que ha fet un govern on per ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
17 d'agost de 2010, 17.17 h

#8 Molt bé i molt encertat el seu comentari. Ja, ja, ja. Felicitats. Ja veu doncs com són els militants d'èlit de CiU, que no saben on neveguen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
17 d'agost de 2010, 17.14 h

#5 Accepto el seu punt de vista, però jo li voldria exposar els dubtes que m'han eixit després de llegir el seu comentari. Veurà, si segons la seva opinió és força possible que la nostra independència (perquè el què volem és la independència), només seria possible si és integradora i inclussiva, què vol dir això ??. O més ben dit, quin àmbit i conseqüències tenen aquestes paraules segons Vostè.???. Veurà, él meu fort no és la política precisament, però estic fart de que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Artur ObaMAS fletxa La Mascara del UNIONISME amb Espanya.
17 d'agost de 2010, 12.50 h

No perdis el son Carme, tu ja saps que ara toca fer el paperot i si cal ballar, ballarem a dalt del PI o al lloc que calgui. Pels anys que ja portes amb nosaltres, ja caldria que estiguessis prou al corrent de que quant toca eleccions toca primer tocar cuixa. Pensa que la gent prefereix les falses veritats amb els corruptes mafiosos, que la dignitat la valentia i la esperança. Només et cal veure al nostre amic Berlusconi a Itàlia com li van de be les coses.
Tu estiguis tranquil-la a casa, qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
17 d'agost de 2010, 12.05 h

Com es pot comparar els pactes amb l'estat español amb formar un govern español a la Generalitat? Son botiflerades les dues però la gràcia es que només es comenta la més light, no la grossa XD maleits traidors d'ERC fins que el tripartit no es mori seguireu omplint Catalunya ràdio de merda sociata española i pels mitjants d'aqui eh?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Quim fletxa PPCC.
17 d'agost de 2010, 09.36 h

EL VERITABLE TRIPARTIT= CONVERGÈNCIA+UNIÓ+PP, O CONVERGÈNCIA+UNIÓ+PSOE, SEGONS BUFI EL VENT
CIU=PROSTITUTA DE CATALUNYA=BOTIFLERS. ÉS EL QUE HI HA. A CIU NI VOLEN NI PODEN SER INDEPENDENTISTES PER LA SENZILLA RAÓ QUE ELS SEUS AMOS I TOTA LA MÀFIA QUE HI TENEN AL DARRERA TENEN MASSES INTERESSOS ECONÒMICS A LES ESPANYES I A LOS MADRILES. MÉS CLAR L´AIGUA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.