directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC demana al govern de Rajoy que assisteixi a la conferència de Madrid com un "primer pas per parlar" del referèndum

Els republicans engeguen una precampanya pel 'sí' a la independència que pretén representat el "país millor" que suposaria la república catalana

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha volgut emplaçar aquest divendres a la nit el govern espanyol de Mariano Rajoy a assistir a la conferència que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el vicepresident, Oriol Junqueras, i el conseller d'Exteriors, Raül Romeva, oferiran dilluns a Madrid. Rovira assegura que allà el Govern "explicarà el plantejament que fa" a l'Estat davant la situació actual, i per això reclamen de l'executiu espanyol que "acudeixi com a primer pas per començar a parlar" del referèndum. En aquest sentit, la republicana ha "celebrat" que el govern de Rajoy "faci les primeres anàlisis sobre el dret a l'autodeterminació" i que "s'obri" a parlar del referèndum "de govern a govern, sobretot després dels suports recollits pel Pacte Nacional".















Comparteix
   


Etiquetes
Rovira ha fet aquestes declaracions després de participar, junt al portaveu d'ERC, Sergi Sabrià, en una enganxada de cartells que ha donat el tret de sortida a la seva precampanya pel 'sí' a la independència en el marc del referèndum previst per al setembre. Segons la secretària general, amb aquesta campanya "es vol donar un 'sí' a nou país però també a moltes altres coses". "Per a nosaltres la independència és un instrument per fer un país millor i, com diu la campanya, és un 'sí' a més oportunitats, a un futur més digne, a un habitatge digne, a les infraestructures que ens mereixem i que paguem. Es la campanya que volem que ens representi", afirma la republicana.
 
Sabrià, per la seva part, ha explicat que la campanya "no té un sol eslògan, sinó que en té molts per omplir-la de continguts". I és que el material gràfic i la cartellera mostren diferents personatges d'edats, procedències i estils diferents apostant pel 'sí' a la independència per aconseguir millores en diversos àmbits socials i polítics. "Tenim tants eslògans com oportunitats esperem de la república", afirma Sabrià, que comenta que als cartells i anuncis surten "gent senzilla que mira als ulls i parla directament" per explicar que "l'únic canvi possible és la república".
 
A més, Sabrià ha explicat que aquesta precampanya no és incompatible amb la conjunta que s'espera que facin els partits sobiranistes amb les entitats independentistes. "Hi ha el compromís que sigui una campanya coordinada i en el moment això es converteixi en campanya, tindrà la coordinació necessària, sempre amb línies i pautes conjuntes", ha conclòs.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
21 de maig de 2017, 12.27 h


#3 Que yo sepa, lo único que circula por Arabia es el rumor de que un tal Alberto "Aragoneses" és una maricona sucia y guarra como pocas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
21 de maig de 2017, 12.00 h


#6 Bo ets tu per parlar de ridícul. Tu que no saps ni escriure ni pensar, només dius bestieses de malalt del cap. Sembles boig o ho estas. Tu sí que ets ridícul. Si no fessis pena, segur que tots els lectors catalans et cantarien les 40.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Josep Pagés i Canaletade CARDEDEU ..ESTACIÓ DE TREN SENSE MARQUESINES Y UNA VIEJA ROTA MAQUINA DE BEGUDES QUE TE ROBA ELS DINERS I NO TE DON LA BEGUDA ,, LLADRES ELS DE RENFE . NI BANCS PER SEURE SENTARTA fletxa A CATALUNYA RETROSEDEIX A PRESENCIA DE LA LLENGUA CATALANA PER CULPA DE LA APARICIÓ DE SUMATE I DE UN CONSELLER DE CULTURA DE LA GENERALITAT MOLT ESPANYOL QUE NO A FET RES PER PROTEJIR LA LLENGUA CATALANA
20 de maig de 2017, 21.19 h

A E.R.C. LI ENCANTA FER EL RIDICUL .... Quel Faixi tan con volgui ¿ O NOES RIDICUL FERUNA CAMPANYA PEL SI SENSE SABERLA DATA NI DIA NIMES QUES FARA ? ...

NO ES RIDICUL FER UNA CAMPANYA SRS DE E.R.C. .. SENSE TENIR UNA PREGUNTA QUEFER I
RESPONDRE ¿ QUINA ESLA PREGUNTAQUE SA DE CONTESTAR SR JUNQUERAS ? Nadie lo sabe ..

! EL SUPUESTO REFERÈNDUM ! JA Conteu tambe si se arriba ferTINDRA UN ALTA ABSTENCIÓ ..

Alguns o molts VOTS EN BLANC Sa de contar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
20 de maig de 2017, 11.31 h

CONVOCAR EL REFERÈNDUM NO SOLAMENT NO ESTÀ PROHIBIT PER LA LLEI, SINÓ QUE ÉS UNA OBLIGACIÓ DE L'ESTAT ESPANYOL

El dret a la lliure determinació, és de jus cogens, és a dir, és a dir, està recollit al nivell més alt de les lleis internacionals que han de ser obeïdes sempre.

Aquest dret està ben ancorat a la Carta de les Nacions Unides i en l’article 1 del Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics que diu que els Estats promouran l'exercici del dret a l'autodeterminació... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
bond, james bond fletxa stirred not shaken
20 de maig de 2017, 11.28 h

#3 cagarret


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS AKA COMO SUPERCAT DE FIGUERAS-GERONA: Tus palabras resuenen en mis oidos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
20 de maig de 2017, 10.03 h

El AVE español a La Meca comenzará a circular este mismo año

El tren rodará por las vías este mismo año. El consorcio español encargado del proyecto ferroviario más importante del mundo ha dado luz verde al acuerdo con las autoridades saudíes para fijar un nuevo calendario y las compensaciones por sobrecostes y aceleración del proyecto, que tratan de garantizar el éxito del AVE del desierto, cuyo coste asciende a 6.600 millones de euros.

Los retrasos se deben a las infraestructuras... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
mario fletxa barna
20 de maig de 2017, 09.52 h

#1 Doncs cap de pa beneït, per això es vol ser independent. Escolta d'una punyetera vegada i llegeix i vulgues saber el perquè. A la wp d'ERC t'ho explicarà tot fil x randa: novarepublica.esquerra.cat. Ja ho saps i no escriguis mai més res del que no sàpigues un borral..


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep Pagès i Canaleta deCardedeu TE UNA ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS NI BANCOS PARA SENTARCE UNA VERGONYA fletxa VALLA AQUESTA ES DELS QUE EN DIUEN " ELS COMUNS ".JUNQUERAS JUNTS PEL SI ¿ ENCARA PODEU PENSAR QUELS COMUNS SON AMICS O ENEMICS ? NO SON DE FIAR CON NO U SON ELS UNIONISTAS = EL NACIONALISME ESPANYOL QUE SON P.P. , P.S.O.E. = P.S.C.
20 de maig de 2017, 08.55 h

E.R.C. ...¿ PER QUI VOLEU EL HABITATGE DIGNE ? Per ELS REFUGIATS = IMMIGRANTS que Porteu i Ajudeu Molt . NO ES PER TOTHOM No doneu no feu UN HABITATGE DIGNE PER FAMILIAS ...

CATALANES BEN POBRES I AL ATUR FA TEMPS Per ellas no ja HABITATGES DIGNES POCASOLTES .


CARDEDEU AJUNTAMENT DE E.R.C. 430 PISOS BUITS CAP MULTA ALS SEUS PROPIETARIS

SON DE ,.Bancs , Immobiliarias i Particulars ,QUINA VERGONYA .CAP MULTA PER PISOS BUITS


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.