directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Nadal retreu a CiU i ERC que demanin el vot als decebuts del PSC

El que no farà el PSC és 'trucar a les portes dels decebuts de CiU i d'ERC i dir-los que ens votin a nosaltres'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha criticat que CiU i ERC demanin el vot als decebuts del PSC. 'Això d'anar gratant a casa dels altres em sembla un mal procediment en el terreny de la política', ha dit als periodistes abans de participar en un debat a la Universitat Catalana d'Estiu, a Prada de Conflent (Catalunya del Nord). Nadal ha admès que el grau de fidelització dels votants socialistes a dia d'avui és 'baix', però s'ha mostrat convençut que hi haurà una recuperació. El que no farà el PSC és 'trucar a les portes dels decebuts de CiU i d'ERC i dir-los que ens votin a nosaltres', ha assegurat en resposta a declaracions de dirigents de les dues formacions.
joaquim nadal
Comparteix
   


Etiquetes
Nadal s'ha referit així a diferents declaracions de dirigents de CiU i d'ERC. De CiU, la número dos, Joana Ortega, va assegurar que la federació busca captar el vot dels socialistes desencantats. Igualment, el president d'ERC, Joan Puigcercós, va parlar d'acollir el votant decebut amb el PSC, com ho està el conseller d'Economia, Antoni Castells. 'Això d'anar a gratar a casa dels altres em sembla un mal procediment en el terreny de la política', ha criticat Nadal.

Ha recordat que una consellera nacional de CDC ha marxat a Solidaritat Catalana, però ha assegurat que no pensa jutjar-ho, perquè el PSC no es dedicarà a això. El seu partit, ha dit, no es dedicarà a 'trucar a les portes dels decebuts de CiU i d'ERC' per demanar el seu vot, com sí fan republicans i convergents.

El conseller ha admès que el grau de fidelització dels votants socialistes és a dia d'avui 'baix', però s'ha mostrat convençut que els votants 'de tota la vida' respondran.

Sobre la possibilitat de futurs pactes, ha indicat que els socialistes són 'integradors i no excloents'. 'No hem dit que no pactarem amb ningú, hem dit que volem fer un bon resultat i després ja en parlarem. Si ERC i CiU volen afirmar el seu espai a base de negar els altres és el seu problema. Nosaltres ens afirmem a nosaltres mateixos i no neguem a ningú', ha subratllat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.