directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Troben el cadàver de la mallorquina Lourdes Morro al nord de l'Índia

L'autòpsia d'uns metges francesos n'ha confirmat la indentitat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'autòpsia realitzada aquest dimecres a Leh (nord de l'Índia) per un equip francès ha confirmat que el cadàver localitzat aquest dilluns a la zona és el de la mallorquina Lourdes Morro, desapareguda des del 6 d'agost al Caixmir a causa de les fortes inundacions al país, segons han confirmat a l'ACN fonts del Ministeri d'Exteriors espanyol. Un cop confirmada la identitat, el cos serà traslladat a l'estat espanyol, una gestió que està coordinant l'Ambaixada espanyola i la família de la mallorquina. Morro va ser sorpresa per un allau de fang a la zona de Suma Chemno mentre feia muntanyisme amb la seva parella, Rafael Roca. L'allau provocat per les fortes pluges al país ha deixat un balanç de més de cent morts.
inundacions
Comparteix
   


Etiquetes
Segons el Ministeri d'Exteriors espanyol encara no se sap la data en què el cos de Morro serà traslladat a Mallorca però han afegit que aquests tràmits no se solen dilatar en el temps. El pare de Lourdes Morro es va desplaçar a la zona on va desaparèixer la seva filla, juntament amb alguns amics de la víctima.

Aquest mateix dimecres un helicòpter ha traslladat a Leh el cos localitzat a la zona de Suma Chemno, prop de Leh, on la jove mallorquina feia muntanyisme juntament amb la seva parell, Rafael Roca. L'helicòpter també ha traslladat el cos d'una altra persona que també es va veure arrastrada per l'allau de fang arran les inundacions al país. Ambdós cossos van ser localitzats per una expedició francesa que buscava ciutadans desapareguts durant la tragèdia.

Aquest dilluns, l'ambaixada francesa es va posar en contacte amb l'ambaixador espanyol, Ion de la Riva, per informar-lo que una expedició havia trobat un cos que finalment ha resultat ser el de Lourdes Morro.

Les inundacions que han sofert l'Índia i el Pakistan a principis d'aquest mes d'agost han estat les pitjors dels últims 80 anys a la zona. Només al Pakistan, les grans riuades han mort més de 1.600 persones i han forçat uns dos milions de ciutadans a marxar de casa seva. En total, uns 17 milions de persones s'han vist afectades i les pluges monsòniques han deixat un territori equivalent a la mida d'Itàlia sota l'aigua.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.