directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 05:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Els lligams empresarials de Dolça Catalunya

Des de directe!cat volem aprofundir una mica més amb la xarxa que s'amaga darrere d'aquest web ultra

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

El passat dilluns us explicàvem en aquest article publicat a directe!cat, que Alejandro Rosal Valls Tabernet (web, Facebook, Twitter i Linkedin) és l'única cara visible darrere del web ultra Dolça Catalunya. Avui volem aprofundir una mica més en la figura d'aquest personatge, i la xarxa empresarial que s'amaga darrere d'aquest web ultra.

Comparteix
   


Etiquetes
Álex Rosal ha posat al servei del mercat la seva experiència editorial i els seus valors personals: la religió catòlica, Espanya i el RCD Espanyol.

La revista

Al febrer de 2007 es posava a la venda el primer exemplar de la revista Chesterton. Una "publicació mensual d'analisis, informació i sentit comú" nascuda amb l'objectiu d'esdevenir d'argumentari per a la dreta espanyola. El projecte, editat per Álex Rosal, naixia sota la direcció del fundador de La Razón, José Antonio Fúster, i amb la col·laboració de noms tan destacats com César Vidal, Pío Moa, Alejo Vidal-Quadras, Emilio Campmany, Javier Badía, Joaquín Vila, Ana Samboal o Pedro Trevijano entre d'altres.

Els promotors de la revista volien que Chesterton s'encarregués de dotar de fonaments sòlids als lectors "contra els eslògans del pensament progressista". I el projecte va començar fort, amb una tirada de 25.000 exemplars venuts. Però el projecte va durar poc, i al cap de només un any de vida, es va veure obligada a tancar. Tot i així, no va suposar la mort de la revista, ja que aquesta reprendria la seva marxa l'any 2015 de la mà d'Intereconomía.

Editant la fe

Tal i com Álex Rosal explica en la seva pròpia biografia, ha estat fundador de publicacions religioses d'abast nacional com Alfa y Omega o Fe y Razon. També és el director del diari digital Religión en Libertad, editat per la Fundación Nueva Evangelización para el siglo XXI, creada i presidida per ell mateix.

Alfa y Omega és un suplement de caràcter religiós que edita la Fundación San Agustín, de l'Arquebisbat de Madrid que lidera Antonio María Rouco Varela, i que cada dijous es distribueix amb el diari ABC. El seu director és el periodista Ricardo Benjumea de la Vega, famòs per les seves declaracions on justificava la violació de les dones solteres i promíscues.

Fe y Razon és un altre suplement de caràcter religiós, nascut l'any 2000, que publicava el diari La Razón, i que va tancar portes 10 anys després, el juliol de l'any 2010, després d'una retallada constant, i a conseqüència de la inserció del diari oficiós de la Santa Seu 'L'Osservatore Romano', cada diumenge amb el mateix diari.

Durant molts anys, l'empresa d'Álex Rosal va editar dos suplments religiosos de manera simultània en dos diaris que es feien la competència, malgrat que un era propietat de de l'Arquebisbat de Madrid, i l'altre era propietat de la seva societat Kairós Media SL.

El salt digital

La capacitat d'emprenedoria d'Álex Rosal és important, i després de diferents projectes fallits, rebateja la seva societat Kairós Media SL com a Grupo Libres. D'aquí en pengen tres editorials: Libros Libres, Voz de papel i Buenas Letras, que a la vegada treballen conjuntament com a base d'una botiga online de llibres anomenada Ocio Hispano, botiga oficial del web ultra Dolça Catalunya.

Des de Grupo Libres, Rosal edita també el diari digital Voz Perica, dedicat a la informació del RCD Espanyol a partir de notícies d'actualitat del club. Segons es descriu en el propi portal 'Ens agrada el nom d'Espanyol, que evoca la invitació a tots els catalans i ciutadans de la resta d'Espanya a que participin en el club', i que continuava explicant que 'no ens agrada que la política s'infiltri a l'Espanyol i que sigui un element de discòrdia i de manipulació per part d'alguns estaments de la nostra societat. Creiem que l'Espanyol ha de ser un només un club de futbol, independent dels poders polítics i que no ha de representar a cap moviment social o polític'.

Un altre dels projectes de Grupo Libres és Mucha Vida, una revista digital que acosta els seus lectors al món de l'estètica, la salut els bons hàbits, les últimes tendències o la gastronomia, contribuint a una major qualitat de vida.

I finalment, el projecte més destacat d'aquesta empresa és la productora La Contra TV, el canal audiovisual de La Gaceta, la principal capçalera informativa digital del Grupo Intereconomía. Tal i com expliquen ells mateixos 'La Contra TV ha posat en valor la "Marca España" davant el país fosc, dèbil i anti-democràtic que dibuixa el separatisme català'.

"Només un promotor"

Álex Rosal en declaracions a directe!cat, el periodista va voler remarcar que tot i conèixer els responsables que hi ha darrere el blog de Dolça Catalunya ell no és "ni col·laborador ni promotor" i que només fa de proveïdor de llibres al web unionista. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
APAÑAMELAPELA fletxa Republica Catalana II*II
24 de maig de 2017, 18.32 h

#4



CANALETA, SAPS TOCAR EL CLARINET ?

i LA FLAUTA ?

LLAVORS COM FAS EL FRANCES ?

SERA TOCANT EL TROMBO ?




Els lligams de Dolça Catalunya amb politics, nomes poden ser, amb PP, PSC i
C's, pero clar, una carrossa anal-fabeta com tu, que pot dir ?
Que t'agraden les dones ?
Surt de l'armari d'una vegada, carrossa mentidera.



CANALETA, EL MILLOR FRANCES

DE TOT EL VALLES



.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Josep Pagés i Canaletade CARDEDEU ..ESTACIÓ DE TREN SENSE MARQUESINES Y UNA VIEJA ROTA MAQUINA DE BEGUDES QUE TE ROBA ELS DINERS I NO TE DON LA BEGUDA ,, LLADRES ELS DE RENFE . NI BANCS PER SEURE SENTARTA fletxa A CATALUNYA RETROSEDEIX A PRESENCIA DE LA LLENGUA CATALANA PER CULPA DE LA APARICIÓ DE SUMATE I DE UN CONSELLER DE CULTURA DE LA GENERALITAT MOLT ESPANYOL QUE NO A FET RES PER PROTEJIR LA LLENGUA CATALANA
24 de maig de 2017, 13.27 h

JA FORTS LLIGAMS ENTRE ELS I LA MOLTA CORRUPCIÓ DELS POLITICS ,,,Sense Empresaris no tindrien tanta Corrupció no son pas bones persones molts Empresaris


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
24 de maig de 2017, 12.13 h

Ara ja sabem el nom que s'amaga covardament darrera de Amarga Catalunya


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
24 de maig de 2017, 08.56 h

L’Operació Catalunya demostra un cop més que els catalans ens deixem influir massa per les crítiques amb odi dels esPPaÑols sense fer cap anàlisi. Caiem de quatre potes a les seves provocacions.

Encara que es demostri que els cassos de corrupció siguin certs, no per això hem de renunciar a la Independència com és el missatge subliminal de tota aquesta intoxicació. No podem renunciar a la nostra llibertat per quatre corrupteles catalanes. A tot arreu hi ha corrupció, només cal rec... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || | fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
24 de maig de 2017, 06.53 h





Quan una opció política té el govern i tot l'aparell d'estat a favor seu, li és molt fàcil organitzar-se, però també li és molt fàcil que s'hi infiltrin individus sense escrúpols que només desitgin la CORRUPCIÓ i l'ENRIQUIMENT PERSONAL.



Aquesta escòria (sí, de l'Escorial, és clar) de la web "Durse CataluÑÑa ( que és com s'haurien de dir si no MENTISSIN i fossin sincers) són d'aquells mariners que només saben navegar amb vents favorables, que només saben créixer a ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 31   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.