directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 12:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Reagrupament continua obrint locals alhora que negocia amb Solidaritat

La formació de Carretero segueix inaugurant seus en diverses ciutats mentre es mostra disposat a pactar amb d'altres formacions

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

La voluntat de Joan Carretero de mantenir l’estructura de Reagrupament paral·lelament a la possible integració en una hipotètica coalició independentista s’evidencia cada dia més. D’aquesta manera, la formació independentista es va estenent progressivament pel país amb la inauguració de diverses seus socials. Després de l'obertura de la seu de Girona (27 de febrer), la seu central de Barcelona (16 de juny) i la de Lleida (11 d'agost) el proper 30 d’agost serà a la comarca d’Osona on els reagrupats obriran nova infraestructura. A Vic, el partit de Carretero inaugurarà un nou local que servirà per marcar múscul davant d’altres partits independentistes, alhora que mostra la voluntat de creació d’una estructura suficient per poder concórrer en solitari a les eleccions del Parlament. El calendari de la formació preveu també obertures a Tàrrega (8 de setembre), Igualada i Tarragona.

Rut Carandell, Joan Carretero, Reagrupament
Comparteix
   


Etiquetes

‘Podem unir-nos, però mai fusionar-nos’. Amb aquesta premissa de Carretero, Reagrupament treballa per obrir-se al territori i, si arriba el cas, concórrer en solitari a les eleccions. Després dels nombrosos entrebancs sorgits durant la negociació amb Solidaritat Catalana, RCat manté l’actitud ferma de créixer deixant de banda les desercions ‘minoritàries’, com així ho indica Carretero.

El president de la formació compara la feina del seu partit amb el camí de Sant Jaume declarant que ‘ningú pot demanar que ens aturem ja que hem promès als ciutadans que serem a les properes eleccions’. Reagrupament té actualment més de 3.500 militants, i té previst la inauguració d’altres locals a capitals de comarca com Tàrrega i Igualada, així com també a Tarragona.

Paradoxes en l'independentisme
La voluntat de Carretero de mantenir l’estructura de partit al mateix temps que obra la porta als pactes amb altres formacions, aboca a l’hipotètic pacte independentista, altes dosis de paradoxes. ‘Ningú ens ha de fer variar el nostre camí’ afirma el líder de Reagrupament de qui s’espera que acosti posicions amb Solidaritat Catalana.

Amb aquests fonaments, no és d’estranyar que el panorama polític independentista sigui poc menys que un magma d’arenes movedisses sense que s’albiri una posició comuna per presentar-se amb una única llista. Els seus protagonistes, Carretero, Laporta i Puigcercós, s’allunyen cada dia més i l’atomització independentista al Parlament amenaça en convertir-se en realitat. Les bones i respectuoses paraules no es concreten en fets, i el marge cada dia és més reduït.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
Groqui fletxa Sabadell
24 d'agost de 2010, 11.56 h

Has posat TRENCAMOTLLES el dit a la nafra, que vols que et digui, jo comprenc a un madrilenyo que visca en terra catalana i li abellisca més lo seu, i si s´ho pot permetre....nosaltres també fariem el mateix, el que SI que em REPUGNA son els BOTIFLERS que també hi han molts, aquests que han nascut per HONORAR A ECSPAÑA CASTELLANA clar està, la terra catalana que sen vatja a fer la mààààà actituds com MAS-HERRERA-ETC. o encara la que es pitjor....la de Puigcercós, (que és el més IN... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Josep fletxa Lliçà d'Amunt
24 d'agost de 2010, 11.30 h

Reagrupament te un autista coma lider que no escolta a ningú. No te cap intenció de reunirse amb Solidaritat, ja que no vol cap acord. Ben al contrari, arribarà amb un acord amb Suma, aquells dels que fa només uns mesos renegava, perque volien entrar a Reagrupament pactant el seu lloc a les llistes. Ara ho tindrán, i ens ho intentaran vendre com la prova de que ells si que estan per l'unió dels independentistes.

Els Reagrupats de L'Eixample tenen tota la rao amb el seu comunicat ( Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
XAVI fletxa BCN
24 d'agost de 2010, 00.34 h

#9 joder quin con dos cojones , hasta yo te he votado positivo , si señor cuando la tienes la tienes , ya haora has dejado caer una verdad velada


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Quim fletxa PPCC.
24 d'agost de 2010, 00.17 h

No us pregunteu com és que dos partits que són un clon un de l´altre no s´han unit encara? Encara creieu que s´uniran? Dons mira jo crec que no perquè hi ha dos gallets que són tant egòlatres que mai cediran i s´estimaran més tenir cadascú el seu propi club de fans particular. Vés que al final Carretillistes i Laportistes no acabin a hòsties o a ganivetades. Vinga va carretillistes i Laportistes presioneu als vostres respectius gurus per concorrer junt a les eleccions i feu que jo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
OTGER CATALÓ fletxa CAMPS CATALÀUNICS
24 d'agost de 2010, 00.02 h

#18 si a l'enllaç queda clarissim que inminentment SI i Reagrupament arribaran a un acord. mode sarcasme off.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
alfons fletxa santes creus
23 d'agost de 2010, 23.17 h

#15 Jordi: Segons paraules del senyor Laporta, te una comunicació fluida amb el senyor Carretero, pots dormir tranquil. Per altra banda, si l'escull per SCI eren les primàries.... amb el sistema "curios" que ha creat SCI, no crec que puguin posar mases pegues per una negociació.

que tinguis una bona nit
pit i amunt
alfons


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18

Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Pep fletxa Sabadell
23 d'agost de 2010, 21.08 h

www.araomai.cat - Signeu per la unitat de totes les forces independentistes. Fem-nos escoltar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
OTGER CATALÓ fletxa CAMPS CATALÀUNICS
23 d'agost de 2010, 20.13 h

#15 tota la raó Solidaritat Catalana vol acabar amb el culebron de l'estiu com més aviat millor però a Reagrupament els deu agradar la poblicitat que això els dona i ho van allargant.

Algun comentari anterior parla sobre Suma Independencia i diu que la setmana que ve arribaran a un acord amb Reagrupament seria d'agrair més informació sobre el tema o algun enllaç perquè fins on jo se SI esta més pròxima a formar part de Solidaritat, clar que amb 10 dies que fa que estic desconectat de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Jordi fletxa Barcelona
23 d'agost de 2010, 19.51 h

Però quines negociacions?? si els de Solidaritat ja n'estan farts de fer el que sigui per parlar amb en Carretero... mentre que l'altre no fa altra cosa que buscar excuses, sentir-se dolgut per això, per allò i per lo de més enllà.

Si la unió no és possible a dia d'avui, és en gran part gràcies a l'ego del factòtum de Reagrupament.
Per alguna cosa serà que la gent li marxa...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.