directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 06:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ciutadans acusa Mas de voler crear un paradís fiscal amb el concert econòmic

Rivera creu que l'aposta del líder convergent 'parteix de privilegis territorials i pseudofeudals qüestionats fins i tot a Europa'

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

La proposta plantejada per Artur Mas de demanar el concert econòmic per l'any 2012 no ha passat desapercebuda per Ciutadans, que ho consideren una decisió 'que mira enrere'. Albert Rivera, líder de la formació, creu que el convergent vol instaurar un paradís fiscal a Catalunya amb una proposta que 'parteix de privilegis territorials i pseudofeudals que han estat qüestionats fins i tot en seu europea'. Rivera ha augurat que potser Mas planteja això perquè no se sent còmode amb el referèndum independentista que vol el seu número dos a CDC, Felip Puig. Alícia Sánchez-Camacho, per la seva banda, creu que Mas és 'ambigu i mancat de definició' a l'hora d'explicar la proposta del concert que, ha dit, és més 'un desconcert econòmic i fiscal'.
albert rivera
Comparteix
   


Etiquetes
Rivera ha recordat que Europa està tancant els paradisos que queden, i ha preguntat a Mas si és que ell vol construir-ne un a Catalunya. 'No vol que tothom sigui igual a Espanya i a Europa? Nosaltres sí, volem els mateixos drets i deures per a tothom', ha indicat. Per això, ha constatat que el plantejament de Mas és 'antagònic' respecte el que diu la UE, perquè és un model que 'parteix de privilegis territorials i pseudofeudals'.

Pur tacticisme
Ha subratllat que el seu partit demana la progressiva desaparició del concert a Euskadi i Navarra, i ha apostat per l'harmonització del sistema fiscal europeu. Potser Mas planteja aixo, ha augurat, perquè aquí 'es troba més còmode' que amb el referèndum independentista que planteja el seu número dos a CDC, Felip Puig. En definitiva, segons Rivera, tot és 'pur tacticisme'.

Desconcert econòmic segons Sánchez-Camacho
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, per la seva part, ha criticat 'l’ambigüitat i la manca de definició' d’Artur Mas: 'Ara toca l’ajornament d’una proposta de concert econòmic, que més aviat és de desconcert econòmic i fiscal, que mai va arribar a explicar'. Segons Sánchez-Camacho, 'Mas parla un dia d’independència i un altre de concert econòmic, però mai el sentim parlar de com lluitar contra la crisis o de solucionar els problemes dels catalans'




COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
24 d'agost de 2010, 13.42 h

En Rivera té part de raó. El gran objectiu de CIU és aconseguir reduir el deficit fiscal a menys de la meitat...i aconseguir competècies per rebaixar els impostos a les empreses, com han fet els bascos amb les seves famoses vacances fiscals, que ni s'han adonat gairebé de la crisi. Ara caldrà veure si l'esquerra catalana és capaç de fer costat a Mas per aconseguir el que és imprescindible per construir un estat: els diners. Deixar passar l'oportunitat seria fatal per a ERC pq CIU rendi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Manel fletxa Barcelona
24 d'agost de 2010, 12.27 h

Encara és hora que el Rivera o qualsevol altre ens doni un sol argument objectiu per mantenir l'espoli de 22.000 milions d'€ que CADA ANY van a Espanya i no tornen. Cap espanyolista dels que s'omplen la boca de mitjans subvencionats em pot explicar OBEJCTIVAMENT per què els catalans, vinguem d'on vinguem, parlem com parlem, hem de subvencionar un Estat que ens va tant en contra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
XAVI fletxa BCN
24 d'agost de 2010, 11.52 h

#21 tienes toda la razon pero como veras facha ,noticias como esta , en este blog no las ponen ya que tambien cobran de mis impuestos , NO LO HAGO POR EL BLOG EST SI NO PARA QUE ALGUNO QUE TENGA DOS DE OS DE FRENTE CLARO ESTA TU NO, QUIERA COMPARAR , Y ESO PROVOQUE QUE TENGA QUE PENSAR , POR ESO YO ESTE BLOG SUBVENCIONADO CON MIS IMPUESTO LO LEO Y COMENTO, Y SACO MIS CONCLUCIONES YA QUE LO DE PENSAMIENTO UNICO Y LA CENSURA NO ME GUSTA , SEÑOR RODRIGO( LO DE SEÑOR ES POR DECIR ALGO YA SABES ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
24 d'agost de 2010, 11.46 h

#19 Doncs quin diari més poc parcial que ens recomanes! Si t'agrada tan poc aquest diari perquè el llegeixes? Jo no penso llegir diaris que no m'agraden com el que maliciosament ens recomanes... Salut... mental.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
24 d'agost de 2010, 11.36 h

Per Catalunya el mateix paradis que Holanda, Portugal, Dinamarca, Suècia... És a dir administrar nosaltres els nostres diners i després solidaritzar-nos amb qui sigui tot dins de la Unió Europea.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
XAVI fletxa BCN
24 d'agost de 2010, 11.30 h

noticias que este blog indepndetista y parcial no pone nunca

http://www.vozbcn.com/2010/08/23/29790/generalidad-subvenciona-grup-cultura/


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
El segador fletxa Ripollés
24 d'agost de 2010, 06.50 h

El que voldria el caracul d`en Rivera es crear un paradís feixista a Catalunya, i així prohibir tots els partits. (bé... tots excepte PxC, P.P., Falange... ). Tant de bó s`estavelli ell i el seu partit anticatalà i antidemocràtic a les urnes en les properes eleccions. Ho estic desitjant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Marc fletxa PPCC
24 d'agost de 2010, 05.21 h

haha que tonto que es el riera aquest, posa el paradís fiscal com una cosa dolenta! lol si seriem rics


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
euro fletxa Republica de Catalunya
24 d'agost de 2010, 01.46 h

El que està fent aquest paio es, buscar-se fèina al pp. c's, ja saben que en la propera legislatura quedaràn al carrer, afortunadament.
Per aixó crida tant en contra de tot el que es català. per fer-li la gara gara al pp.
Us heu fixat quan surt a parlar i meinysprea a Catalunya, quan baixa del faristól, el primer que fà es, mirar a la bancada dels peperos i somriure, buacant la aprovació, i els peperos li ríuen totes les "gràcies".
L'imbècil creu que li donaràn fèina al pp. En rea... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
XAVI fletxa BCN
24 d'agost de 2010, 00.30 h

eso esta mejor quim comentando y no votandote 20 veces , veo la terapia para superar los abusos de tu padre van por buen camino


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.