directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 21:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

COM Ràdio presenta la nova graella consolidant programes i cares de les darreres temporades

L'emissora fa confiança als professionals que ha conduit els espais els darrers anys · L'inici de curs radiofònic serà el proper 30 d'agost

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

S'acaba l'estiu i les emissores radiofòniques programen ja la nova temporada. És el cas de COM Ràdio, que el proper dilluns 30 d’agost arrencarà la temporada 2010-2011 fent confiança a l’equip de professionals que en els darrers tres anys han contribuït a consolidar les principals franges de programació. Així, Jordi Duran, Albert Vico, Sergi Mas, Olga Vallejo i Ramon Company repetiran al capdavant dels seus programes de dilluns a divendres, en una graella que consolida la seva estructura en grans franges temàtiques d’emissió en directe. El director general de l’emissora, Francesc Triola, ha definit la nova temporada com “la consolidació d’un model i un projecte assumit en els darrers quatre anys, que es basa en la proximitat i la indústria audiovisual local, i que incentiva el servei públic que han de fer les ràdios municipals i també la COM”.

Comparteix
   


Etiquetes
L'emissora torna a confiar amb Jordi Duran per conduir el programa matinal El dia a la Com, des de les 7 fins al punt del migdia. Les cinc hores de programa presenten enguany la novetat d'una tertúlia amb la presència dels protagonistes informatius del dia i de tres comentaristes de primera fila. De les dotze a les dues del migdia Albert Vico assumirà la part final d’El dia a la COM, conferint-li grans dosis d’humor i diversió

Sergi Mas, mitja hora més
En l’àmbit esportiu el periodista Sergi Mas tornarà a conduir el programa Que has dinat?, que aquesta temporada s’emetrà de dos quarts de tres a les quatre, guanyant mitja hora més d’antena. Mas repassarà diàriament l’actualitat esportiva de les darreres hores, donant joc a les disciplines més seguides però posant l’accent també en els esports minoritaris i amb una important presència de la informació esportiva elaborada per les emissores municipals.

Extraradi, omplirà les tardes
El magazín de cultura urbana Extraradi omplirà les tardes de COMRàdio d’un nombrós i variat espectre de temes (tendències, noves tecnologies, música, sexe, oci nocturn, televisió, ciència i arquitectura) d’especial interès entre els joves. De quatre a set, Olga Vallejo i el seu equip exploraran l’àrea metropolitana de la mà d’un ampli ventall d’“exploradors”, entre els quals destaquen l’escriptora Llúcia Ramis, el músic Guillamino, el guionista Toni Mata i el voyeur televisiu Bop Pop.

Reflexió i ciència el cap de setmana
Els dissabtes i els diumenges Jordi Sacristan estrenarà Maneres de viure, de vuit a onze del matí, un programa de reflexió al voltant del temps de canvis que vivim (ideològics, econòmics, socials i culturals) i les noves formes per adaptar-nos-hi que estan sorgint. El seguirà, fins a les dues, Eureka!, el magazín de ciència i tecnologia conduït per Mònica López. A més, les tardes dels dissabtes incorporaran, de tres a quatre, Empenta, on Pau García-Milà es farà ressò dels projectes impulsats per emprenedors catalans.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.