directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 21:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Domènech es treu definitivament la careta unionista

Rebutja avalar el full de ruta independentista "com un acte de fe a misses dites"

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- El coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, ha advertit que el seu partit no acatarà el full de ruta independentista "com un acte de fe a misses dites". Així ho ha assegurat aquest dimarts en una entrevista telefònica a RAC1, l'endemà que els comuns descartessin participar a la cimera pel referèndum entre Govern i partits a la Generalitat. Domènech, que va reclamar el Pacte Nacional pel Referèndum (PNR) com l'espai de per abordar el debat sobiranista, ha celebrat alhora que un dels punts de trobada de la cimera d'aquest dilluns fos precisament mantenir viu el Pacte. Una reunió que "sembla que no va tenir gaire substància", ha apuntat Domènech.
 
xavier domenech, comuns
Xavier Domènech

Comparteix
   

El líder dels comuns ha insistit que no estaven d'acord en la "inconcreció de la utilitat de la reunió" i ha lamentat que en demanar l'ordre del dia no se'ls detallés. "No acabàvem d'entendre la urgència que se'ns convocava", ha assegurat en una entrevista aquest dimarts. Ara bé, encara comparteixen menys que es pogués "enterrar" el Pacte Nacional pel Referèndum i que se'l "substituís" per una reunió de Govern. "Ens fa més dèbil", ha insistit en línia amb les explicacions dels darrers dies i en apuntar que desprenien de la convocatòria que es podia fer "desaparèixer el Pacte de l'escenari". 
 
Els comuns defensen el PNR com l'espai des d'on respondre a l'Estat des de "l'expressió més àmplia" del sobiranisme. "Som un espai sobiranista i volem construir un referèndum efectiu", ha assegurat Domènech a RAC1. I precisament per això ha celebrat que un dels punts de trobada de la cimera de dilluns fos mantenir viu i tornar a convocar el Pacte. "Ens n'alegrem", ha reblat sobre una reunió "que no va tenir gaire substància". 
 
En aquest context, ha advertit que la seva formació no avalarà el full de ruta independentista de JxSí i la CUP. "Fa falta explicar-lo, no se'ns pot dir que el comprem com un acte de fe a misses dites", ha afegit Domènech en assegurar alhora que valoraran la proposta que faci el Govern. "No és un problema de reunions o fots, sinó que les coses tenen sentit, la reunió d'ahir no sabem gaire quin sentit tenia; segur que els que hi van participar l'hi van trobar tot; nosaltres no vèiem més enllà que no es convocava el Pacte Nacional", ha reblat el també portaveu d'En Comú Podem al Congrés.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
mare meva fletxa com esta el pati
1 de juny de 2017, 08.08 h

#18 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS AKA COMO SUPERCAT DE FIGUERAS-GERONA: Tus palabras resuenen en mis oidos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
31 de maig de 2017, 15.13 h

#10 QUERIDOS NAZIS

TIC TAC TIC TAC TIC TAC

LOS 18 MESES DE BLA BLA BLA SE VAN ACABANDO. TRAS EL BUTIFARRENDUM DEL 9-N SE CONVOCARA EL NUEVO BUTIFARRENDUM QUE NO SE CELEBRARA COMO TODO EL MUNDO SABE.

JUNTS PEL 3% BUSCARA A QUIEN CULPAR Y CONVOCARAN NUEVAS ELECCIONES QUE REPRESENTARAN EL TRIUNFO DE ERC, EL DESCALABRO ENORME DE CDC, Y UN BLOQUE CONTRARIO AL SEPARATISMO FORMADO POR COLAU,PSC,PPC, Y CIUDADANOS.

EL POKEMON SE RESISTIRA PORQUE ES EL UNICO QUE PUEDE CONVOCAR NUEVAS ELECCIONES, Y SI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
JCV fletxa Sta. Cristina d'Aro
31 de maig de 2017, 11.27 h

#13 M'ha agradat molt el segon paràgraf del vostre comentari.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Joan M fletxa Pontons
31 de maig de 2017, 08.59 h

Tan sols serviu perquè els vostres imitadors ens facin riure al Polònia


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
EL CATALÀ EMPRENYAT fletxa A CATALUNYA RETROSEDEIX A PRESENCIA DE LA LLENGUA CATALANA PER CULPA DE LA APARICIÓ DE SUMATE I DE UN CONSELLER DE CULTURA DE LA GENERALITAT MOLT ESPANYOL QUE NO A FET RES PER PROTEJIR LA LLENGUA CATALANA
30 de maig de 2017, 23.56 h

PER MI ,,. UNIONISTAS y ELS COMUNS Son al MATEIX son molt més NACIONALISME ESPANYOL ...ANTI--CATALÀ Sontots FATXES FRANQUISTES FEIXISTES ..Noson res catalans sON anti--independentistes


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
30 de maig de 2017, 22.19 h

Senyor Domènech, bàsicament té un sentit: manifestar la voluntat de treballar activament per celebrar un referèndum perquè el poble de Catalunya pugui decidir el seu futur polític.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || | fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
30 de maig de 2017, 21.53 h




#1 #4


HUH HUAH HUAH !! !! . . . tu, Caguetesneses, et deus sentir, suposo, la mar d'enginyós amb els teus AMARICONATS "queridos", però el cert és que resultes grotescament ridícul, pobret.




Però potser amb allò que fas més pena és amb el fet que, MENTRE NOSALTRES TREBALLEM IL.LUSIONATS I AMB BRILLANTOR PER UN NOU ESTAT MILLOR QUE EL QUE TENÍEM FINS ARA, TU MALDES PER MANTENIR UN VELL ESTAT DECRÈPIT, CORRUPTE, CORCAT, I ANACRÒNICAMENT FEIXISTA, i a més ho fas posant en ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Bartolo Chamorro Carrasco fletxa Cabeza del Buey, Badajoz
30 de maig de 2017, 21.50 h



#1 Puej sera berdá que pribaj aníj El Mono, polque citar el #2 cuando tan solo TU estaj ejcribiendo el #1, es de jilipoyaj borrascho y calamitoso.

JUAJ JUA JUAJ , QUE PIASO MAREO YEBAJ TU ENSIMA, NENE ! JUA JUA JUA JUAJ


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
30 de maig de 2017, 21.42 h



#1
#4 Hay que ver que pena que me das, chavalín, cuando veo que sigues alucinando NAZIS y no te es posible superar la macabra experiencia de tu niñez en el lóbrego y siniestro burdel donde tu madre se prostituía a cambio de unas perras gordas.

En tu mente infantil quedó grabada la imagen de tu mamá debajo de muchos hombres que la zarandeaban moviéndose frenéticamente. Y sobre todo, aquella olor acre de esperma y menstruo, de sábanas sucias y de vómitos de borracho.

Claro que aún... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
JCV fletxa Sta. Cristina d'Aro
30 de maig de 2017, 19.52 h

Homes, és normal i natural que aquest individu de la boca torta i que es té per líder, hagi manifestat finalment que és un cagat i caragirat, perquè si votés a favor del procés, quan marxem de la puta Hez-panya, no podria petonejar-se ni fer espectacles d'aquesta mena al congrés dels imputats, amb el de "la coleta". Ai el què fa l'amor desenfrenat?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.