directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 11:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ferran: 'El PSC no està per la gimnàstica dels referèndums confusos'

Replica a Puigcercós afirmant que el republicà apunta a tantes dianes que 'no n'encerta cap'

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu adjunt del PSC al Parlament Joan Ferran ha replicat aquest divendres al president d'ERC, Joan Puigcercós, que el PSC 'no està per la gimnàstica dels referèndums confusos'. D'aquesta manera ha respost al republicà, que, des de l'Argentina, va opinar que l'adhesió de Pasqual Maragall a la idea de celebrar un referèndum seria el primer pas perquè s'hi sumés el PSC. 'Ai Joan, Joan! Apuntes a tantes dianes que no n'encertes cap', ha ironitzat Ferran en un apunt en el seu bloc sota el títol 'Puigcercós, no utilitzis el nom del PSC en va'. 'El PSC es defineix com a federalista, no persegueix la segregació ni aposta pel cantonalisme', ha reblat el socialista per clarificar postures.El republicà, segons el portaveu socialista, 'es confon i es confon' quan es mostra convençut q.ue el PSC se sumarà a la idea d'una consulta.  Puigcercós, segons Ferran, ha marxat a l'Argentina fugint de la calor de l'estiu, de l'aparició al Camp Nou de Joan Laporta, i de les incursions del líder de Reagrupament i exconseller d'ERC, Joan Carretero

Comparteix
   


Etiquetes
Ferran s'ha dirigit a Puigcercós en el seu bloc per deixar-li clar que el PSC no aposta per la celebració d'un referèndum. 'Des de l'hivern argentí, sota l'aixopluc generós dels catalans d'allà, ens presumeix d'haver fet president José Montilla per afirmar contundentment que el PSC acabarà votant no sé quines coses', ha explicat el socialista.

'Ai Joan, Joan! Apuntes a tantes dianes que no n'encertes cap. T'ho he comentat mil vegades entre escons i salons del Parlament. El PSC no està per la gimnàstica dels referèndums confusos. El PSC es defineix com a federalista, no persegueix la segregació ni aposta pel cantonalisme', ha subratllat. Els socialistes catalans, ha continuat Ferran, treballen per la recuperació total de l'Estatut després de la sentència del Tribunal Constitucional (TC), i això passa per un 'pacte polític en el marc d'una Espanya plural integrada en la UE'.

Les eleccions de la tardor serviran, al seu parer, perquè la ciutadania pugui expressar quina opció li mereix més confiança. 'La resta és un continu revolcar-se en paraules estèrils que a alguns us permet marcar paquet, però que, al comú dels mortals ens és igual', ha conclòs Ferran.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
29 d'agost de 2010, 02.48 h

FERRAN FERRAN QUINA POCA MEMORIA O POTSER DESCONEIXEMENT AIXO QUE ENS PROMETS YA U VA FER EL COMPAÑERO ISIDORO MARTIN ENS VA PROMETRE EL FEDERALISME ALLA PER ELS ANYS 70 PERO CUAN ES VA CONVERTIR AMB EL SR FELIPE GONZALEZ AY NOI TOT ES VA OBLIDAR FEDERALISME LA OTAN SI LA OTAN DE ENTRADA NO T ENRECORDES DE LA MANI DE LA CATEDRAL NO SE VE NO SE VE LOS CARNETS DEL PSC I EN VA SURTI UN I DESPRES UNA ALTRE I EL DIRECTOR DEL PERIODICO VA DIR A COLUMNA SENCERA ERAS EL UNIC ROMÀNTIC QUE QUEDA AL PA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
28 d'agost de 2010, 23.57 h

psc = erc, botifler$ com ciu. visca la revolució, solidaritat catalana II*II


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Arnau Rey Matas fletxa Calella (Catalunya)
28 d'agost de 2010, 18.40 h

Es que ni tu saps el que votarà el teu partit. Quin pallasso que estàs fet Joan Ferran. Ves a intoxicar al teu pou de merda que es el PSOE, aquí no et volem. EEEEECCCCCCCCSSSSSS!!!!!! Quina PUDOR que fas!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
28 d'agost de 2010, 13.59 h

EXPULSEM a tots els FERRAN i PUJOL de tot arreu de la nostra nacio. Es primordial i una questio de supervivencia nacional de Catalunya com a poble.

Fem possible la neteja i drenatge de la ferida cancerigena que es la SOCIOVERGENCIA UNIONISTA catalana amb Espanya del Psc i CiU. Mateixos gossos amb diferent collar. Gossos que es mosseguen entre ells i que mai es fan mal.

Mas o Montilla, son la mateixa porqueria....!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
La mare que els va parir.....!! fletxa Cam Nou LLiure d'UNIONISTES convergents com ROSELL.!!
28 d'agost de 2010, 13.58 h

#15 la mare que els va parir...!! als unionistes convergents i sociates.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
David fletxa bcn
28 d'agost de 2010, 11.57 h

referendum confús va ser el que va organitzar el PSc-PSOE a la dècada dels 80 sobre si l´estat espanyol havia d´entrar a l`OTAN o no. A Catalunya va guanyar el NO. Però avui el seu exèrcit pertany a l'OTAN, el presideix una generala del PSc-PSOE i ,en una "missió" de l' OTAN, la generala Carme Chacon i un destacament del seu exèrcit, es troben fent la guerra a l´Afganistan. A causa d' una acció de guerra l´ altre dia enterraven tres militars a Espanya. A causa d´una acció de guerra... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Quim fletxa PPCC.
28 d'agost de 2010, 10.47 h

No sé que cony han de dir els regionates de segona de Ciu si ells diuen exactament el mateix, bé ho diuen amb el ara no toca però ho diuen. Sí encara hi ha qui s´atreveix a negar que Ciu i Psc-Psoe i PP formen part del mateix bloc i defensen exactament el mateix per Catalunya o són uns babaus o uns hipòcrites tergiversadors de l´alçada d´un campanar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Carles fletxa Valls
28 d'agost de 2010, 09.58 h

Solidaritat catalana=CIU, ells mateixos no s'ho amaguen que faran president a Mas, i Mas, igual que aquests Ferran ja ha dit que no vol el referèndum. Penseu bé abans d'anar a votar, cap vot a partits unionistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Santi Vidal fletxa Barcelona
28 d'agost de 2010, 09.55 h

"Referèndums confusos"? El referèndum és per decidir si volem una Catalunya independent o dependent. Més clar, l'aigua.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
28 d'agost de 2010, 06.49 h

Manel... si tan bé ho fa ERC com expliques que en totes les enquestes perdin més del 50% dels vots? tu sí perquè et deuen pagar o estàs molt boig, però el poble no perdona 7 anys de botiflerisme español. Solidaritat Catalana II*II


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.