directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els directius de Caixa Catalunya, Tarragona i Manresa es van apujar el sou entre un 30 i un 50% abans de la fusió

El Parlament Europeu va aprovar una llei que limita els beneficis que els alts càrrecs d'entitats financeres poden cobrar · No imposa cap limitació ni als salaris ni a les indemnitzacions

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Els alts directius de Caixa Tarragona, Caixa Catalunya i Caixa Manresa es van apujar el sou entre un 30% i un 50% abans de fusionar-se. Això és el que es desprèn dels informes que cada sis mesos la Comissió del Mercat de Valors espanyola (CNMV) rep de les entitats bancàries i que es van fer públiques divendres, segons que ha revelat TV3.
Caixa Catalunya, Caixa Manresa, Caixa Tarragona, Narcís Serra
Comparteix
   


Etiquetes
Just abans de la fusió, al juliol, bona part dels directius de les tres caixes implicades va veure incrementats substancialment els seus ingressos.

A Caixa Tarragona, els catorze membres de l'alta direcció es van apujar el sou gairebé un 32% durant el primer semestre d'aquest any. A més, segons les dades de la CNMV, també van augmentar els seus ingressos per dietes un 49% respecte al mateix període del 2009 i el sou conjunt d'aquests alts càrrecs ha passat d'1.019.000 euros a 1.344.000.

Pel que fa a Caixa Catalunya i Caixa Manresa, un informe similar apunta que també van seguir un procés similar, incrementant entre un 30% i un 50% el sou dels seus alts directius just abans de la fusió que va donar pas a una nova caixa.

En el cas de l'entitat manresana, a més, l'informe revela que les indemnitzacions dels vuit alts directius que han deixat l'entitat després de la fusió ha suposat una despesa que arriba gairebé als dos milions i mig d'euros.

Precisament el passat mes de juliol, el Parlament Europeu va aprovar una llei que limita els beneficis que els alts càrrecs d'entitats financeres poden cobrar i els condiciona al fet que les entitats no tinguin pèrdues. La norma, però, no imposa cap limitació ni als salaris ni a les indemnitzacions.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
30 d'agost de 2010, 17.06 h


Abundant sobre el tema del vot en blanc, m'he permès fer la meva aportació, molt resumida, si bé copiada literalment d'un text castellà, la qual cosa espero que no representi cap inconvenient per ningú:
-Si existen 10.000 votos para un total de 7 escaños, el primer escaño se conseguiría con 1428 votos.
-Si hay 10.000 votos a candidaturas + 5000 votos en blanco para un total de 7 escaños, el primer escaño estará a 2.142 votos (15.000/7)
-Esos 5000 votos en blanco no se asignan a ning... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
30 d'agost de 2010, 12.38 h

#16 vot en BLANC....... es un vot que ajuda i fa baixar el percentatge necessari de les formacions mes votades per assolir un diputat. Per tant si es compleixen les enquestes, el teu vit en BLANC servira per enfortir mes i mes l'unionisme claudicant i mesell de PSC o el de CiU amb mes Espanya.

Si vols votar i no vols fer-ho votar per a cap formacio, la millor opcio es el VOT NUL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
30 d'agost de 2010, 10.44 h

#14 No em podrà negar que, ERC amb només 21 diputats poca cosa hagués pogut fer des de l'oposició estant. Veig que està prou informat, però respectcuosament l'he dir que estarà informat del què a Vostè només l'interessa, pel fet de voler ignorar que mercès a ERC i des del govern, ha fet i donat suport a moltes lleis i altres suports, impensables poder-se dur a terme des de l'oposició, com tampoc doblegar-se a altres imposicions unionistes o botifleres. Evidentment, altres coses no l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Ana fletxa San Cugat (cat-Europa)
30 d'agost de 2010, 03.00 h

que ve que viuen els directius disvergents i sopallistes


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
30 d'agost de 2010, 00.59 h

Tota aquesta colla de dirigents de les caixes estan vinculats als partits politics i les diputacions provincials. Així demostren ells i els seus companys de partit com es preocupen per la ciutadania


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
29 d'agost de 2010, 23.37 h

#15 Doncs mira, no, He votat CIU no perque fos el meu ideal, sino perque ho veia com una opcio en un moment determinat on l'independentisme era un somni encara. D'altra banda no entenc aquesta obsessio dels d'esquerres en voler monopolitzar l'independentisme, jo no soc pas d'esquerres i ho soc de tot cor, com ho son practicament tots a casa. Ja veus de la ceba, de deretes amb cultura i independentistes, s'et trenquen els esquemes???? Potser si hagues sortit un grup com SC fa molt de temps, ara... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Lluís fletxa Barcelona
29 d'agost de 2010, 21.39 h

#14 Sempre has votat CIU i dius que havies estat independentista?, noi fes-te-ho mirar!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
29 d'agost de 2010, 21.01 h

#13 De tot es evident que no, de la guerra d'Irak tampoc, pero d'una politica nefasta en el seu mandant, SI, de tenir un president español al que l'hi repanpinfla Catalunya i esta dessitjant anar a veure "la fiesta nacional" Si, de decebre a moltissima gent que hi creia que podrien lograr mes coses, tambe. Per descomptat aqui no podria ni per temps ni per espai dir un seguit de coses que sincerament el poble catala no es mereix, segons la meva humil visio.
D'altra banda jo no he votat mai ERC... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
29 d'agost de 2010, 19.40 h

#12 I amb tot això quina culpa hi té ERC ???. Perdoni, però és que molts sou la rehòstia. ERC és culpable de tot, fins i tot de la guerra de l'Iraq i del terratrèmol d'Haití.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
29 d'agost de 2010, 19.12 h

#9 jo tambe, ni un sol vot a CiU, PSC, ERC i d'altres inpresentables. Llastima que hi seran molts els que votaran per inercia o pq en Pujol va fer.ho be durant un moment historic, ara alguns no volen ni sentir parlar d'altres possibilitats per covardia o per ignorancia o ambdues. CIU no vol i ERC no en sap, dels altres no val la pena ni esmentar-los. Es molt trist que a la nostra nacio hi hagi tanta gent carent de memoria historica i dignitat. Lluitem pel que es nostre amb seny i força.
Vis... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.