directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La CUP clourà aquest dissabte la redacció del seu programa per a les eleccions municipals

El darrer debat tindrà lloc a Vic i es centrarà en l'educació

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ultima el seu programa per concórrer a les eleccions municipals del proper mes de maig. D'aquesta manera, aquest dissabte tindrà lloc a Vic el darrer debat que tancarà l'elaboració del projecte electoral on es parlarà d'educació. La formació reitera que aquestes jordanes de treball són obertes a qualsevol ciutadà que vulgui dir-hi la seva ja que, així, es fomenta 'la participació i la pluralitat'.
presentació cup tradicionarius
Comparteix
   


Etiquetes
La cita és a partir de les 10'00 de matí al Centre Cívic de la Guixa (Sentfores). Aquest debat és el darrer d'un llarg procés d'elaboració del programa marc, que ha de permetre a l'organització presentar-se a les eleccions municipals del 2011. Atenent a l'amplitud de la temàtica, s'ha estructurat el debat en diferents apartats. La jornada s'iniciarà amb un repàs a les 'competències municipals en matèria d'educació'. Després, les conferències repassaran diferents àmbits de la planificació escolar (escoles en el món rural, escoles urbanes, escoles lliures i escoles bressol). A partir de la tarda tindrà lloc un debat sobre la funció educativa, és a dir, els àmbits de l'educació formal i de l'educació no formal.

La CUP vol que aquestes trobades siguin obertes a tothom atès que el protagonisme de les sessions rau precisament en els i les assistents, que aporten els seus diversos punts de vista sobre els temes a tractar.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Manel fletxa Barcelona
1 de setembre de 2010, 12.46 h

#5 Pili, no criticava la CUP, sinó l'afany del Ramon d'enfrontar-los a altres independentistes. Una cosa és que no hi hagi unitat, i una altra és que ens ataquem els uns als altres! salut!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Pili fletxa Manresa
1 de setembre de 2010, 12.43 h

#4 Home Manel, ni tot el que importa són els vots, ni crec que la CUP es dediqui a treure'n a ningú, la seva sigla data del 1979 (altra cosa és que el boom sigui des del 2001) i per tant, en tot cas, el que fa la CUP es recuperar els electors que tenia prestats per allí, per exemple uns quants a ERC prò també molts a l'abstenció


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Manel fletxa Barcelona
1 de setembre de 2010, 12.32 h

#3 Ramon, crec que no anem bé: no és hora de veure "qui la té més llarga" en el camp independentista, sinó que cadascú faci la feina que pugui (que n'hi ha molta) en el seu àmbit preferit, per tal de captar vots dels que fins ara no votaven independentista.

Si en lloc de convertir unionistes a l'independentisme ens dediquem a treure'ns els vots independentistes els uns als altres, acabarem com Nacionalistes d'Esquerra i el BEAN els ansy 80, com molt bé diu el Roger Buch.

Salut!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ramon fletxa St.Cugat
1 de setembre de 2010, 11.53 h

Aquests poc a poc,amb escassos recursos,però van fent feina i ben feta. Són seriosos. Agradarà la seva ideologia o no,però són patriotes i del morro fort amb els que pots jugar-te la mà per a ells que no et defrauden. Abans de no complir una cosa, venen, t'ho diuen a la cara i assumeixen el que calgui, ...ho he viscut i es així com treballen, amb la gent i en les lluites. Ho venen demostrant. Comencen a ser una esperança anys a venir. En canvi Laportas , Carreteros, Betrans, Tenas, Can... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Manel fletxa Barcelona
1 de setembre de 2010, 10.06 h

#1Gemma, que ens estàs repassant tot el manual de campanya dels convergents unionistes?

Primer, defensant el concert econòmic, quan ningú de Solidaritat no el defensa, per impossible. Només el defensen els convergents unionistes perquè el TC els ha fet la putada de treure la sentència que desemmascara els límits de l'autonomisme i del federalisme poc abans de les eleccions, i com que no volen la independència, es pensen que amb un paraigua aturaran el tsunami independentista.

Segon, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Gemma fletxa Barcelona
1 de setembre de 2010, 06.55 h

Això si que es un moviment independentista de veritat, i no els venuts d'ERC que si poden faràn un tercer Tripartit i encara tenen la cara de dir que no, clar com que les enquestes diuen que no els votà ningú... molt f'àcil parlar ara, però bé que li tiraveu flors al español torero de Montilla durant tots aquests anys


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.