directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 17 d'abril de 2024 01:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP somnia en aconseguir dos diputats per Girona

A les espanyoles no aconsegueix representació parlamentària · Als anteriors comicis catalans, només va sumar el 7,22% dels vots

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Partit Popular somia en treure dos diputats per la circumscripció electoral de Girona a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Ara per ara només en té un, aconseguit amb el 7,22% dels vots, i a les eleccions espanyoles no va aconseguir-ne cap tot i sumar el 12,20% dels vots -essent l'única demarcació de tot l'Estat on el PP es queda sense representació. Per mirar d'aconseguir la fita dels dos diputats, els populars tenen pensada una campanya que tindrà com a eix central la recuperació econòmica.
Josep Enric Millo, PP
Comparteix
   

El candidat de la formació a Girona, Josep Enric Millo, ha dit que 'tot i ser un objectiu difícil', és 'possible'. Millo ha avançat que la campanya del PP a Girona cercarà la proximitat amb els ciutadans i abordarà temes com l'increment d'ocupació, així com la necessitat que la demarcació 'recuperi la capacitat de generar riquesa'. La campanya a Girona s'emmarca en els eixos que la formació ha escollit per les eleccions, entre els quals destaquen temes com la seguretat, l'educació i la relació amb Espanya.

El PP a Girona ja té definida la campanya que en els propers mesos farà a la demarcació. 'Una campanya molt enganxada al territori i a prop de les persones', ha definit el candidat de la formació a Girona, Josep Enric Millo. El partit té previst fer circular una carpa per les comarques gironines que abordi com a eix central el tema de la recuperació econòmica i l'increment d'ocupació.

'Girona sempre havia tingut taxes d'atur molt baixes', ha afirmat Millo. El PP acusa el tripartit d'haver fet perdre a Girona 'la capacitat per generar riquesa'. 'El tripartit ha perjudicat els gironines, els que més', ha afirmat el secretari general del PP, Jordi Cornet en un acte previ a la Junta Directiva del partit a Girona.

A més a més de la recuperació econòmica, la formació ha preparat tres eixos més per abordar durant la campanya. Es tracta del tema de l'educació, la seguretat i la relació de Catalunya i Espanya. Pel que fa al darrer, Cornet ha criticat l'actuació del tripartit que ha dit que duu a terme una política de 'privació de llibertats'. 'És possible que haguem d'anar a Perpinyà per veure un cartell en castellà o simplement veure els toros?', s'ha queixat demagògicament el secretari general del PP.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
2 de setembre de 2010, 21.04 h

el PP deixeu li que somni aixo es gratis respecte al javier que vagi fen les maletes o es moira d angoixa es com els malats que els si diuen que els si queda 12o dies de vida au noi aprofitat de la teva pobre e inculta vida


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
2 de setembre de 2010, 21.00 h

#2 D'entrada si aneu marxant tots vosaltres ens quedara forçá feina pels catalans, segona, si pel cami en teniu ganes us menjeu vosaltres les vostres patetiques banderes españolas, amb sal. Tercera, no entenc si es que res mes en teniu xuleria per dir bestieses o si sou masoques rematats, jo no hi seria en un lloc fastigos, ple de mafies, sense feina, sense diners, on m'obliguen quasi amb tortures a parlar un dialecte, un lloc amb gent estupida i mentidera, segons dieu som tot aixo i meeees,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
2 de setembre de 2010, 20.48 h

#3 Si noi, quest tal javier es un inpresentable fatxa recalcitrant, res mes sap dir.ne disbarats, segur que va a possar flors al paquito per vacances. Estem ben arreglats amb aquesta colla d'españoles desagraits vivint a casa nostra amb pretensions i sense repectar-se ni a ells mateixos ni a la terra que els ha acollit i donat de menjar.
Visca Catalunya Lliure ||*|| d'ejpaña i del ejpañoles


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan Sellés fletxa Barcelona
2 de setembre de 2010, 14.36 h

A Xavier BCN... A la ruina ens hi està portant la ineficàcia i la corrupció de l'estat español que xupa continuament de la mamella catalana ( véase tancament de SONY..) i continua subsidiant AMB ELS NOSTRES CALÉS ELS GRANERS DE VOTS tant del PP com del PSOE. PROU ja !! Independència i ja s'ho faràn...Ah., i tu i altres com tu, no us preocupeu que ningú us fotrà fora , eh?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
xavier fletxa bcn
2 de setembre de 2010, 12.27 h

http://www.libertaddigital.com/economia/sony-cerrara-su-unica-fabrica-en-espana-1276400808/

como siempre he dicho ,los que no queremos la independencia somos mayoria pero la fascistas indepndentistas tienen la megafonia ,

los nuevos señores feudales con sus subvenciones millonarias como momiun etc etc , y el tripartito sin sentido no estan llevando a la ruina de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
2 de setembre de 2010, 10.43 h

Dons fem que continuïn somiant i que no aconsegueixin cap ni un. Pels enemics declarats de Catalunya ni un sol vot de ningú.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.