directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 06:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC de Sant Antoni de Vilamajor se'n va a Solidaritat

Els 4 regidors d'Esquerra passaran al grup no adscrit en el proper ple municipal

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

ERC perd quatre militants i regidors al Vallès Oriental i Solidaritat Catalana per la Independència els guanya. Els membres de l'executiva republicana de Sant Antoni de Vilamajor Josep Sabé, Montserrat Lambíes, Xavier Solbes i Judith Solbes, i els components del grup municipal d'Esquerra al municipi -Raül Valentin, Josep Cullell, Cristina Vila i Josep Anton Roquerols- van anunciar aquest dimecres la decisió de donar-se de baixa voluntària d'ERC. 'La nostra intenció és continuar amb la nostra tasca tant en l'àmbit municipal com en l'àmbit nacional dintre de Solidaritat Catalana', sentencien.
alfons lópez tena uriel bertran joan laporta
Comparteix
   


Etiquetes
Els vuit exmilitants d'Esquerra, que aquest dijous han fet oficial la seva decisió, han subratllat que 'sempre hem estat un grup de militants que hem dit el que pensàvem, però que hem treballat, tot i discrepar en algunes de les decisions del partit'. Però diverses de les últimes resolucions preses per ERC els han fet veure que el millor era abandonar el partit. Els nous adherits a Solidaritat no comparteixen que Esquerra no recolzés la ILP al Parlament de Catalunya a favor d'un referèndum d'autodeterminació, que es negués a negociar formar part d'una candidatura independentista o que hagi contemplat "passiu" com els socis de govern 'voten una cosa al Parlament i el contrari al Congres espanyol'.

En l'àmbit comarcal, els cuit signants del comunicat carreguen contra 'la passivitat i la falta de coherència' d'ERC en decisions com ara l'aprovació del Quart Cinturó i l'acceleració de gestions i permisos d'aquells ajuntaments controlats pel partit, com ara el vistiplau a Llinars per fer el kàrting. En l'àmbit de partit, critiquen la negativa a celebrar un referèndum intern sobre el finançament 'tot i haver recollit les signatures necessàries' i el to utilitzat per alguns dirigents en la resposta a militants que expressen la seva opinió respecte a decisions presses per la direcció del partit, "convidant-los a marxar en més d'una ocasió'.

Els 4 regidors passaran al grup no adscrit
'Per la bona salut mental, tant nostra com de l'actual direcció del partit, i perquè tots tinguem la llibertat de treballar com ho creiem més adient, el millor és que ens anem', subratllen els exmilitants d'ERC de Sant Antoni. 'En definitiva, els alliberem de les veus amb criteri propi, però no compartit per ells, i els hi desitgem salut, república i independència. Continuem el nostre camí amb il·lusió renovada amb l'esperança de que algun dia els nostres camins es tornaran a trobar en una Catalunya lliure' conclou el comunicat.

Els 4 regidors d'ERC a Sant Antoni, Vila, Cullell, Roquerols i Valentín, passaran al grup no adscrit de l'ajuntament en el primer ple que es celebri aquest mes de setembre. 'Mantindrem les nostres actes de regidors per una raó ben clara: no tenim a qui deixar-les', subratllen, ja que 'al marxar tota la secció local cap a Solidaritat Catalana ens veiem obligats, per la responsabilitat adquirida davant de tots aquells que ens varen votar fa 3 anys, a continuar defensant el mateix que portem 7 anys defensant i no és res més que l'interès del nostre municipi'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
Ramon fletxa Vallromanes.
4 de setembre de 2010, 21.59 h

#4 Ni cants de sirenes, ni dreceres fàcils, ni tampoc camins sense sortida. La "punyetera" realitat es que cada cop som mes els que ja en tinim prou. Després d'haber aportat molts grans de sorra a la causa i de crear riquesa al país ens veiem abocats a la ruina mes absoluta, tancant negocis, perdent el poc patrimoni que ens queda , la salud com a propina i mancats de cualsevol ajut o subcidi , nosaltres si que som patriotes de devò. Som contribuients nets..... Els autònoms. El que si que n... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
4 de setembre de 2010, 11.43 h

Ha comprat només els trànsfugues o tot el poble ? I Els mini-partits que s´uneixen a SCI també els ha comprat ? Si ha gastat 1 milió d´euros en entrades pels amiguets, que no podrà comprar aquest senyor... I amb ajuda de CIU i els diners del Palau pot comprar mitja Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Pau fletxa Badalona
3 de setembre de 2010, 19.33 h

Quins pocavergonyes de trànsfugues. Solidaritat laportiana i Rcat carreteril són un grup recollidor de trànsfugues sense vergonya. Que deixin els càrrecs a disposició del partit tots aquests tamayos i que se'n vagin després a on els hi surti dels pebrots! Si Laporta té dignitat que els demani que deixin els càrrecs.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Manel fletxa Barcelona
3 de setembre de 2010, 16.54 h

#5 "Si ERC tingués 68 diputats, proclamaria la independència l'endemà" J. Puigcercós, entrevistat per V. Partal a Vilaweb, 2/9/2010.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
3 de setembre de 2010, 16.51 h

La independència i la Llibertat està a tocar!

Si el milió i escaig de persones que érem el 10J votem Llibertat, el dia següent serem Estat!

La independència es pot assolir fàcilment. Les dades ho demostren.
Consultes fetes:
SI = 478.353 93,30%
NO = 22.051 4,30%

Si les persones que han votat “SI” a les consultes, i les que encara no ho han fet, voten partits que estiguin disposats a declarar de forma unilateral la independència, Catalunya serà lliure i Estat!

Qui no estigui di... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pol P. fletxa Barcelona
3 de setembre de 2010, 13.45 h

QUAN EL BARÇA PERD NO CANVIO D'EQUIP
Passarà la boira que ens impedeix veure-hi clar en aquests moments en els que el pais està canviant. La boria que provoquen els propis canvis i també la intoxicació de molts mitjans de comunicació. D'aquí a uns anys tots mirarem enrera i farem balanç.
Arribarà el dia de la independència i n'estic convençut que molts militants i simpatitzants d'ERC ens sentirem orgullosos d'haver aportat el nostre gra de sorra. I també de no haver defalllit en els... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Dani fletxa Abrera
3 de setembre de 2010, 13.39 h

Laporta l'especulador i els seus amics d'amics d'amics de Fèlix Millet han començat a fer servir el talonari. Va, que contra ERC tot s'hi val, oi? Com es nota que li fan pagar la lluita en solitari dels republicans contra el 'pelotazo' urbanístic de Laporta a l'Hospitalet.

Quina vergonya d'independentista!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Manel fletxa Barcelona
3 de setembre de 2010, 10.41 h

Respecte a aquests trànsfuges, tothom té dret a fer el que vulgui i a anar amb qui vulgui, però el mínim que es pot exigir és una mica de coherència.

Sincerament, no entenc cap dels pretextos que treuen per abandonar ERC i anar a SCI.

1) tema ILP: ERC hi va votar en contra, perquè abans havia votat A FAVOR de la IP, basada en la Llei de Consultes, que considera que és la via correcta. ERC, si de cas, ha pecat de ser massa conseqüent. Si hagués estat més tacticista, hauria votat la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
3 de setembre de 2010, 09.03 h

I que té Laporta que no tingui el carretilles. Alguns s´estimen més ser membres destacats d´un club de fans i de passada mirar si pillen tros que seguir fidels a un projecte en que per mèrits propis no poden aspirar a gran cosa més. Ves què hi farem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.