directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 21:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Catalunya Ràdio manté Manel Fuentes i Xavier Solà com a referents de la nova programació

La nova programació s'iniciarà el proper 6 de setembre · L'emissora manté els espais de Joan Barril, Xavier Grasset i Sílvia Cóppulo

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Catalunya Ràdio fa una aposta continuista per a la programació de la pròxima temporada i tornarà a confiar en Manel Fuentes com a conductor del programa 'El matí de Catalunya Ràdio'. Alhora, Xavier Solà seguirà al capdavant de 'La nit dels ignorants 2.0', la versió renovada del programa ja estrenada aquest estiu. També seguiran rere els micròfons Pere Mas, Xavier Graset, Sílvia Cóppulo i Joan Barril, entre d'altres.
Durant la pròxima temporada de Catalunya Ràdio, que s'inicia el proper 6 de setembre, Manel Fuentes seguirà al capdavant del programa 'El Matí de Catalunya Ràdio' responent així a una aposta continuista de l'emissora. Fuentes ha assegurat que amb aquest magazín del matí s'ha de possibilitar el feedback amb els oients 'no sols obrint els telèfons' sinó donant-los l''oportunitat d'intervenir i d'exigir en més moments'. El realitzador del matinal ha dit que s'ha d'aconseguir que 'cada paraula que surti en antena sigui la millor elecció per trencar el silenci i que vingui acompanyada del millor analista'.

El programa conservarà el seu espai d'anàlisi de l'actualitat amb alguns dels tertulians habituals i alguns nous. Així mateix, personatges com Carme Ruscalleda, Màrius Serra o el Mag Lari continuaran col·laborant amb el seu espai. Als migdies d'entre setmana, Pere Mas tornarà amb 'Tot és molt confús', un 'radio show' que vol potenciar la coralitat de l'equip, entre el que hi ha Empar Moliner, Àngel Llàcer, Àlex Gorina i Pau Riba. Les tardes a Catalunya Ràdio s'encetaran, per cinquena temporada, amb 'L'oracle', conduit per Xavier Grasset i seguiran amb el magazín de tarda 'El Secret', de Sílvia Cóppulo.

Una de les novetats de la temporada és que el programa dedicat a la psicologia pràctica 'L'ofici de viure', de Gaspar Hernàndez', redueix la seva presència i passa a ocupar la franja d'1 a 2 del migdia dels caps de setmana. Hernàndez ha explicat que la reducció del programa radiofònic és deguda a la continuïtat de la versió televisiva 'Bricolatge emocional', que també dirigeix. Així, 'El Cafè de la República', amb Joan Barril, recupera l'horari de 9 a 11 de la nit, i serà seguit pel programa esportiu 'El club de mitjanit', presentat per Pere Escobar i que porta com a novetat la col·laboració diària d'Antoni Bassas.






COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.