directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 10:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

El ciclista català Dani Comas sosté que no va anar al mundial 'per motius polítics'

En una roda de premsa afirma que la Federació Espanyola de Ciclisme es va venjar d'ell perquè havia competit amb Catalunya

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El set vegades campió del món Dani Comas ha explicat aquest divendres el veto que ha patit per part de la Federació Espanyola de Ciclisme amb el consentiment de la Federació Catalana de Ciclisme. Comas, que el 24 i 25 de juliol a Vilanova de Prades i el 31 i 1 d'agost a Itàlia, va participar oficialment amb Catalunya al Mundial organitzat per la BIU (Biketrial International Union), s'ha vist condemnat a una maniobra de venjança de la Federació Espanyol de Ciclisme que no l'ha convocat pel Mundial UCI (Unió Ciclista Internacional) que es disputa aquest cap de setmana al Monte Sainte-Anne, al Quebec canadenc. El ciclista s'ha defensat avui de les dures acusacions de la Federació Espanyola de Ciclisme i ha deixat en evidència les seves falsedats.
© seleccions.cat

Comparteix
   


Etiquetes
Comas, que ha aportat proves (pdf) que defensen les seves tesis, ha declarat també que el seleccionador espanyol va anunciar-li que no el convovaca 'per raons polítiques'.

Les reaccions del Dani Comas han estat clares i sinceres: 'S'han barrejat coses polítiques amb l'esport. La Federació Catalana i Espanyola  de Ciclisme s'han inventat cada dia una excusa diferent, ha declarat el ciclista. La BIU és oficial i una entitat totalment diferent a la UCI. Per la mateixa UCI i el Consejo Superior de Deportes el Biketrial és un esport diferent al Trialbici de la pròpia UCI''.

El 7 vegades campió del món ha reconegut que el seleccionador espanyol Miguel Hernández li va dir que 'els motius venen de dalt. I no em van firmar la inscripció ni anant per lliure com s'ha fet sempre si no vas convocat'. Comas ha assegurat però que tornaria a representar Catalunya. 
'És un plaer competir amb la selecció catalana i més tenint en compte que és un esport nascut aquí' ha reblat el ciclista que tem que el seu exemple espanti als joves que es volen iniciar en el món del biketrial.

Comas ha acabat dient que no descarta emprendre 'accions legals' davant aquesta injustícia que no és nova. El vicepresident de la Plataforma, Sergi Blàzquez, ha explicat que l'entitat 'denúncia públicament la persecució esportiva que reben molts esportistes catalans. No és el primer cas; també els hi ha passat a l'Oleguer, a l'Ivan Tibau, al Miquel Masoliver, o al futvòlei on Espanya no va participar en un campionat on hi havia Catalunya per pressions del CSD'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
Utopia fletxa BCN
11 d'octubre de 2010, 18.06 h

¿Per que tanta discussió? Si ho tenia molt fàcil, que hagués anat com a representant de la Federació Catalana de Ciclisme


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Jordi fletxa Valls antifuncionaris pajilleros
5 de setembre de 2010, 16.09 h

#3 El caso del jugador del FC Barcelona Miquel Masoliver fue más controvertido, porque él se negó a acudir a la llamada del seleccionador español. La legislación española, en un caso sin parangón en el
mundo, contempla una inhabilitación total de hasta cinco años si este hecho se produce. Frente a la amenaza,Masoliver tuvo que retractarse, aunque entonces el seleccionador optó por no convocarlo “por falta de motivación”

Ara que hi dius pallasso,mentider,poca-cosa,titabullida,ac... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
5 de setembre de 2010, 11.21 h

Una prova més que Catalunya no cap dins Espanya.
Necessitem urgentment un estat al servei dels catalans i sortir de l'estat que es serveix dels catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Mengano fletxa Barcelona
5 de setembre de 2010, 06.39 h

Comas, la industria de madrid, castella la mancha i castella lleó te 700.000 funcionaris, com més gran sigui Catalunya més es mostrará el que són: una casta de militars i funcionaris, això de les seleccions es només unaltra petitat guerra del gran esquema neo nazi castellà per a fer desapareixer de la faç de la Terra la personalitat política, les llengües i la identitat del que van ser els territoris de la Corona d' Aragó, jo de tu denunciaria a l' estat dels castellans ( conegut co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Jordi fletxa Valls antifuncionaris pajilleros
5 de setembre de 2010, 02.29 h

#17 Pujolo no se qui és...Puyol s'ha retirat lesionat,de totes maneres si hi ha un únic mentider aquí aquest ets tu...a part de analfabet,poca-cosa,rastrer,misèria,au xato,torna al Raval que encara hi deuen haver 2 romaneses amb ganes de riure't les gràcies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
alfred fletxa Vilafrancaº
4 de setembre de 2010, 23.58 h

anims dani comas !! junts l' acabarem portant i podras tornar a guanyar molts campionats amb la samarreta catalana !! Esperem que sigui quan més aviat possible


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Sebastià fletxa Barcelona
4 de setembre de 2010, 21.09 h

Hi ha un únic camí: "INDEPENDÈNCIA...!"


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Som i Serem fletxa Tordera city
4 de setembre de 2010, 21.08 h

"Barcelona sense fatxes"?? Tant de bó!! Llavors xusma impresentable com el Xavier fotarien el camp d`una vegada... i de rebot proclamariem l`independència! Xavier, para de xisclar com una rata histèrica; no veus que estas fent el ridícul? no veus que falangistes com tu no tenen res a fer?
Ànims, Dani Comas!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.