directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas no creu que ERC posi el referèndum com a condició per pactar amb CiU

Acusa els dirigents republicans de ser 'independentistes abans de les eleccions i l'endemà només d'esquerres, i entre cometes'

Comentaris 30  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El president de CiU, Artur Mas, ha assenyalat que 'els dirigents actuals d'Esquerra són independentistes abans de les eleccions i l'endemà de les eleccions es tornen només d'esquerres, i entre cometes'. En aquest sentit, Mas no creu que ERC posi la condició del referèndum per pactar amb CiU. No obstant, en una entrevista aquest diumenge als diaris 'El Punt' i 'Avui', el president de la federació nacionalista ha assenyalat que CiU aposta per 'una Catalunya lliure i plena'. Però, segons ha dit, 'pensar-se que un dia ens desconnectarem d'Espanya i no hi tindrem mai més res a veure és una visió infantil'.
artur mas
Comparteix
   


Etiquetes
Mas ha assenyalat que CiU aposta per 'una Catalunya lliure i plena', però, segons ha dit, 'pensar-se que un dia ens desconnectarem d'Espanya i no hi tindrem mai més res a veure és una visió infantil'. El president de la federació nacionalista no creu que ERC posi la condició del referèndum per pactar amb CiU. 'Els dirigents actuals d'Esquerra són independentistes abans de les eleccions i l'endemà de les eleccions es tornen només d'esquerres, i entre cometes', ha afirmat.

No obstant, el líder de CiU ha puntualitzat que 'de pacte estable per quatre anys procuraré que no n'hi hagi cap', tot i que ha matisat que 'amb el PSC hem de fer pactes de país importants, com el d'infraestructures'. 'Hem d'estar oberts a pactes puntuals, fins i tot amb el PP', ha afegit.

CDC no es va finançar il·legalment

Mas ha afirmat està segur que CDC no es va finançar de manera irregular a través del Palau. 'Que la fundació de Convergència va rebre, legalment, uns diners del Palau de la Música, ho hem reconegut. No vull que Convergència retingui ni un sol euro del Palau de la Música', ha assenyalat. Així mateix, Mas ha insistit que 'si eventualment algun dia es demostrés que hi ha hagut una altra cosa, l'actitud serà la mateixa, tornar fins a l'últim euro, però això no passarà'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
atlasac fletxa Vila-real
7 de setembre de 2010, 11.19 h

Mira UMA
Seria lo ideal, però si mes no, tenim que fer el gran esforç que tots, tots els votants sàpiguen que, si dessideixen VOTAR Partits esque volen que TOT vatja igual com fins ara, i que els altres que volen SEGAR CADENES la LLIBERTAT=INDEPENDENCIA que manem nosaltres que decidirem nosaltres VOTAREM INDEPENDENCIA= REGRUPAMENT=ETC. menys e r c. que el que volen és continuar sentats a la TRONA I PROU!! això sí, coses boniques les que fatgen falta!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Uma fletxa PPCC
6 de setembre de 2010, 11.57 h

Tots els catalans hauriem de votar per la proclamacio unilateral de l'independencia, en aquest moment no podem fer-l'hi el joc a cap partit politis, hem de lluitar per la nostra nacio i la nostra dignitat. Es ara que estem escrivint la nostra historia i dependra de les nostres decissions prenets com ens jutjaran en el futur. Tots a fer pinya, estem aprop.
Visca Catalunya lliure


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
6 de setembre de 2010, 11.18 h

GRACIES, GRACIES, GRACIES a TOTS els que voleu segar les cadenes ja massa velles i IGNOMINIA PLENA per aquests POLITICS que sols busquen la seva borjaca encara que sigui a costa de la gent que TANT ESTA PATINT!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
6 de setembre de 2010, 10.50 h

CIU=PP Mentre creix el clam per la independència els botiflers de CiU estan desesperats per poder pactar amb el PP a Espanya i a la Generalitat: "Por otra parte, CiU pidió ayer al PNV que no apoye los Presupuestos y fuerce la convocatoria de elecciones anticipadas. Así, el diputado autonómico y secretario general adjunto de Convergència Democràtica de Catalunya, Felip Puig, manifestó que sería bueno que "todos" los partidos políticos se opusieran a los Presupuestos para "forzar" unas ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
6 de setembre de 2010, 10.08 h

BENVOLGUTS Compatriopes,la INDEPENDENCIA la tenim més a prop que mai,ni la història ens regalarà res, no més l´obstinació de milers de catalans tocats de l´hanel de llibertat i de catalanitat promouran l´alliberament d´un Poble que ja ha pagat massa cara l´esclavitut i el vassallatge. El que envia aquest missatge...Salvador Molins desde Berga.---Publicat a l´ESTEL de Mallorca i jo Atlasac sense permís de ningú el reprodueixo, perque com esteu veien diu les coses diferents de com jo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Miqueló fletxa Siscases
6 de setembre de 2010, 01.27 h

Com Artur Mas "treballa" les infrastructures (fent favors al Fèlix Millet): http://www.eltriangle.eu/cat/notices/2010/09/millet_fa_canviar_una_carretera_de_la_val_d_aran_16488.php


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
6 de setembre de 2010, 01.24 h

Heu vist que el Puigcercós ha dit que està orgullós d'haver fet Montilla President?? .............però com es pot ser tan i tan botifler siusplau


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Jaume fletxa Sitges
6 de setembre de 2010, 00.56 h

en Mas i els seus, continuan creient-se els amos de Catalunya i que tothom actua com ho fan ells: avui i aqui dic blanc, demà i allà dic el que convingui per quedar bé. El problema d'en Mas són les 1500 persones que ha de col·locar per tenir els seus tranquils. Ara ens parla del concert econòmic i quan va pactar amb en ZP l'estatutet s'ho va carregar. Coherència i ética, respecte per la paraula donada, menys parlar i més actuar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Josep fletxa Vic
5 de setembre de 2010, 23.39 h

#19 per altra banda ja està clar que no us interessa aquest país. Una vegada us hagin aprovat aquestes coses que dius et penses que el país es governarà sol? com si s'hi posa Hitler al capdavant no?? tan te fot?? i el dia a dia d'aquest país? i el model social? prou d'enganyar la gent amb abstraccions que no porten enlloc. El vostre discurs és simplista, egoísta, té visos racistes excloents i, en definitva, irracionals (la política exercim-la amb el cap i no amb el cor, sisplau). Jo vu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Jordi fletxa BCN
5 de setembre de 2010, 23.38 h

#19 I despres els de Reagrupament fan el discurs de les poltrones a ERC.

ERC es va passar 20 anys a la oposicià abans d´entrar a cap govern i les Reagrupament encara no s´han presentat mai a unes eleccions i ja es moren de ganes de trepitjar moqueta i anar amb cotxes oficials de la maneta de CIU.

Tal com deia el Sanchís a un article, all+o que criticaven de ERC els de Reagrupament i el Laporta, ells ho han fet 1000 vegades pitjor i en només un pocs mesets.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.